شما وارد حساب خود نشده و یا ثبت نام نکرده اید. لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید تا بتوانید از تمامی امکانات انجمن استفاده کنید.

زمان کنونی: ۱۳ تير ۱۳۹۹, ۰۲:۵۴ صبح درود مهمان گرامی! (ورودثبت نام)

اعلانات تالار گفتمان

[-]
آخرین مطالب ارسال شده

مزون عروس آریایی

عطر و ادکلن پرفیومز



ارسال پاسخ 
 
امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امیتازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
طرز تهیه شیرینی ناپلئونی
نویسنده پیام
کاربر تالار
**
کاربر تالار
ارسال‌ها: 15
تاریخ عضویت: اسفند ۱۳۹۶
اعتبار: 0
سپاس ها 20
سپاس شده 6 بار در 6 ارسال
ارسال: #1
طرز تهیه شیرینی ناپلئونی
 
طرز تهیه شیرینی ناپلئونی
[تصویر:  shirini-napeleoni.jpg]
شیرینی ناپلئونی یکی از انواع شیرینی های تَر خوشمزه و پرطرفدار ایرانی است
مواد لازم شیرینی ناپلئونی
خمیر هزار لایه۱ بسته
خامه قنادی۲۰۰ گرم
پودر قند۱ قاشق غذاخوری
پودر پسته۱ قاشق غذاخوری
دستور تهیه شیرینی ناپلئونی
 
 
مرحله اول
ابتدا خمیر هزار لایه را از یخچال خارج می کنیم و در دمای محیط قرار می دهیم تا یخ آن باز شود، سپس با یک چاقوی تیز دور خمیر را جدا می کنیم و کنار می گذاریم (در ادامه به آن نیاز داریم) حالا خمیر را به صورت مستطیلی با سایز ۳ در ۵ سانتی متر برش می زنیم.
 
 
مرحله دوم
فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن می کنیم تا گرم شود، سپس یک کاغذ روغنی روی سینی فر قرار می دهیم و خمیرهای برش داده شده را داخل سینی فر می چینیم. اضافه های دور خمیر را هم کنار سینی فر قرار می دهیم تا بپزند.
 
 
مرحله سوم
پس از اینکه فر داغ شد خمیر را به مدت ۲۰ دقیقه درون فر قرار می دهیم. پس از اینکه خمیر هزار لایه به خوبی پف و اماده شد، آنرا از فر خارج می کنیم و کنار می گذاریم تا خنک شود. در ادامه شیرینی قنادی را به خوبی می زنیم تا فرم بگیرد و حجیم شود.
 
 
مرحله چهارم
روی خمیر هزار لایه پس از پخت کمی پف می کند، به دلیل اینکه سطح خمیر هزار لایه برای قرار دادن روی هم باید صاف باشد روی آنرا با ضربات چاقو جدا کنیم. در ادامه لایه های خمیر ها را با کارد به آرامی از هم باز می کنیم.
 
 
مرحله پنجم
به مقدار دلخواه بی لایه های شیرینی خامه می زنیمو شیرینی ها را کنار هم داخل یک سینی می چینیم. در ادامه اضافه های دور خمیر را که پختیم خردمی کنیم و با پودر قند مخلوط می کنیم، سپس به صورت یکدست روی شیرینی ها می ریزیم.
 
 
مرحله ششم
در ادامه کمی خامه روی شیرینی ها می مالیم تا مخلوط پودر قند و شیرینی خرد شده به شیرینی ها بچسبند. در اخر شیرینی ها را داخل ظرف مورد نظرمان قرار می دهیم و با پودر پسته تزیین کرده، سپس در یخچال می گذاریم تا رطوبت خامه در بین لایه های شیرینی پخش شود.

 
۱۰ تير ۱۳۹۹ ۱۰:۲۵ عصر
مشاهده وب‌سایت کاربر یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
ارسال پاسخ 


[-]
پاسخ سریع
پیام
پاسخ خود به این مطلب را در اینجا بنویسید.


لطفا عدد مقابل را از لیست ذیل انتخاب نمایید: دو
0 1 2 3 4 5 6 7 8 9

موضوع‌های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  طرز تهیه کیک هندوانه ای farzaneamiri069 0 706 ۲۹ آذر ۱۳۹۷ ۰۸:۱۷ عصر
آخرین ارسال: farzaneamiri069
  طرز تهیه کوکی هندوانه ای farzaneamiri069 0 557 ۲۲ آذر ۱۳۹۷ ۱۲:۳۸ صبح
آخرین ارسال: farzaneamiri069
  طرز تهیه کیک کدو حلوایی خوشمزه farzaneamiri069 0 437 ۱۱ آذر ۱۳۹۷ ۰۴:۰۱ عصر
آخرین ارسال: farzaneamiri069
  طرز تهیه کیک قهوه خوشمزه farzaneamiri069 0 457 ۲۶ آبان ۱۳۹۷ ۰۵:۴۸ عصر
آخرین ارسال: farzaneamiri069
  طرز تهیه دسر توت فرنگی farzaneh 0 573 ۲۲ ارديبهشت ۱۳۹۷ ۰۷:۳۰ عصر
آخرین ارسال: farzaneh
  شیرینی های سالم عید فریبا 0 842 ۶ فروردين ۱۳۹۷ ۰۵:۲۵ عصر
آخرین ارسال: فریبا
  طرز تهیه شیرینی های مخصوص عید نوروز فریبا 11 2,756 ۵ فروردين ۱۳۹۷ ۰۱:۳۷ صبح
آخرین ارسال: فریبا
  طرز تهیه رولت دارچینی hamedetanha 0 1,685 ۲۳ مهر ۱۳۹۵ ۰۸:۲۴ عصر
آخرین ارسال: hamedetanha
  طرز تهیه تارت بادنجان hamedetanha 0 1,206 ۱۷ مهر ۱۳۹۵ ۱۲:۴۰ عصر
آخرین ارسال: hamedetanha
  طرز تهیه تارت ریواس hamedetanha 0 1,512 ۱۷ مهر ۱۳۹۵ ۱۱:۲۳ صبح
آخرین ارسال: hamedetanha

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان