اموزش پخت
تارت:
مواد لازم :
تخم مرغ 3 عدد
آرد 1 لیوان
شکر یک سوم لیوان
وانیل به مقدار لازم
ریواس خرد شده یک سوم لیوان
طرز تهیه :
یکی از روشهایی که میتوان از ریواس استفاده کرد تهیه دسر ریواس است . این گیاه خودرو که در فصل بهار به بازار می آید و با مزه ترشی که دارد کمتر کسی است که آنرا دوست نداشته باشد.
برای این دسر اگر ریواس به رنگ صورتی و ساقه ضخیم باشد خیلی زیباتر و بهنر می شود. ریواسی را که در این دسر می بینید ساقهای نازک و سبز رنگ دارد .
1 _ ریواس را پوست گرفته و شسته و خوب خشک کنید و به قطعات ریز خرد کنید .
2 _ فر را روشن کرده وبعد از 4 دقیقه فر را روی 180 درجه سانتی گراد تنظیم کنید .
3 _ زرده و سفیده تخم مرغ را از هم جدا کنید( توجه داشته باشید اگر از زرده در سفیده تخم مرغ باقی بماند سفیده پف لازم را نکرده و دسر ترد نخواهد شد تخم مرغها را ابتدا با دقت ودانه دانه در ظرفی جداگانه شکسته وبعد زده و سفیده را جدا کنید ) .
4 _ زرده را با وانیل و شکر با همزن برقی تا جایی بزنید که رنگ سفید پیدا کرده و سفت و کشدار شود .
5 _ همزن را شسته و خشک کنید و سفیده ها را بزنید تا کاملاً پف کرده و شبیه پنبه شود و از همزن نریزد .
6_ زرده را در سفیده بریزید و با چنگال خیلی آرام طوری که پف آن نخوابد با سفیده مخلوط کنید .
7 _آرد الک شده را در چند مرحله اضافه کنید و با چنگال به آرامی مخلوط کنید .
8_ در قالب بریزید و روی آنرا با ریواس بپوشانید .
9 _ قالب را روی پنجره وسط فر گذاشته و به مدت یک ساعت در فر بگذارید .
این دسر بسیار خوشمزه و دوست داشتنی است بعد از پخت به قطر تقریباًسه سانتیمتر میشود به شکل لوزی یا چهار گوش برش داده و در ظرف بچینید و همرا ه چای نوش جان کنید .