زمان کنونی: ۲۹ اسفند ۱۴۰۲, ۰۶:۳۸ صبح درود مهمان گرامی! (ورودثبت نام)

اعلانات تالار گفتمان

[-]
آخرین مطالب ارسال شده

مزون عروس آریایی

عطر و ادکلن پرفیومز



ارسال پاسخ 
 
امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امیتازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
طرز تهیه شیرینی های مخصوص عید نوروز
نویسنده پیام
Posting Freak
*****
کاربر تالار
ارسال‌ها: 1,386
تاریخ عضویت: تير ۱۳۹۱
اعتبار: 0
سپاس ها 14
سپاس شده 3 بار در 3 ارسال
ارسال: #1
طرز تهیه شیرینی های مخصوص عید نوروز
طرز تهیه شیرینی زعفرانی با مارمالاد میوه
  [تصویر:  saffron2-cookies2-fruit2-marmalade1.jpg]
طرز تهیه شیرینی زعفرانی با مارمالاد میوه ویژه عید نوروز
 
بعضی از شیرینی ها واقعا خوش عطر و طعم هستند طوری که هر وقت دلتان هوس درست کردن شیرینی کند جز اولین گزینه هایی می شوند که به ذهنتان می رسد.
 
شیرینی های خانگی با همه عطر و طعم و لذت خوبی که دارند گاهی دردسر درست کردنشان زیاد است ولی این شیرینی زعفرانی خیلی ساده و آسان تهیه می شود و عطر و طعم فوق العاده ای دارد که مطمئن هستم با یک بار درست کردن آن جز انتخاب های همیشگی تان می شود.
 
مواد لازم برای تهیه شیرینی زعفرانی با مارمالاد میوه :
 کره
نصف پیمانه (۸۰ گرم)
 
 پودر قند
سه چهارم پیمانه (۱۰۰گرم)
 
 وانیل
یک چهارم قاشق چایخوری
 
 تخم مرغ
یک عدد
 
زعفران (ساییده و حل شده در آب)نصف قاشق سوپخوری
آرد۲ پیمانه (۲۰۰ گرم)
بکینگ پودریک قاشق چایخوری
مارمالادبه مقدار لازم
 
طرز تهیه شیرینی زعفرانی با مارمالاد میوه :
کره را با پودر قند و وانیل در ظرفی ریخته با همزن برقی هم زده تا لطیف شود.
تخم مرغ را اضافه کرده و مجددا هم می زنیم تا کاملا با مواد مخلوط شود.
 
حالا زعفران حل شده در آب را اضافه می کنیم و کمی هم می زنیم.
آرد و بکینگ پودر را ابتدا در ظرفی جداگانه الک کرده و با هم مخلوط می کنیم سپس به مواد اضافه کرده و با قاشق یا لیسک هم می زنیم تا زمانی که مواد کاملا یکدست و لطیفی داشته باشیم که به دستمان نچسبد.
 
از خمیر به اندازه یک گردو کوچک برداشته و به صورت گرد فرم بدهید. بالای آن را با انگشت کمی گود کنید و با فاصله مناسب داخل سینی فر بچینید.
شیرینی ها در حین پخت پف می کنند پس آن ها را خیلی نزدیک بهم نگذارید.
 
سینی فر را به مدت ۱۰ دقیقه با حرارت ۱۶۰ درجه سانتیگراد در طبقه وسط فری که از قبل گرم شده قرار بدهید. پس از پخت آن ها را خارج کرده چند دقیقه بگذارید به همان حالت بماند بعد آن ها را روی توری فلزی بچینید تا کاملا خنک شود.
پس از خنک شدن می توانید آن ها را با مارمالادهای مختلف تزیین کنید.
 
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۷ اسفند ۱۳۹۶ ۱۰:۲۴ عصر، توسط فریبا.)
۷ اسفند ۱۳۹۶ ۱۰:۲۳ عصر
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
Posting Freak
*****
کاربر تالار
ارسال‌ها: 1,396
تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۱
اعتبار: 0
سپاس ها 0
سپاس شده 10 بار در 10 ارسال
ارسال: #2
شیرینی خرمایی، شیرینی نوروزی
[تصویر:  sweet2-pastry1.jpg]
شیرینی خرمایی، شیرینی خوشمزه نوروزی
 
خرما یکی از میوه های نواحی گرمسیری هست که منبع غنی از املاح معدنی و سرشار از ویتامین های مختلف می باشد. با خرما و فرآورده های آن شیرینی ها و کیک های متنوعی را می شود درست کرد که هم خیلی خوشمزه هستند و هم مفید.
 
شیرینی ای را که امروز می خواهم طرز تهیه آن را برای شما بگذارم عطر و طعم فوق العاده ای دارد و با کمی حوصله می توانید آن ها را خیلی خوشگل و زیبا درست کنید که اشتها برانگیز و مناسب برای مهمانی باشند.
 
مواد لازم :
 آرد
دو پیمانه (۲۵۰ گرم)
 
 شکر پودر شده
۲۰ گرم
 
نمک  یک چهارم قاشق چایخوری
زرده تخم مرغ
 
یک عدد
 
وانیل شکرییک دوم قاشق چایخوری
آب
یک چهارم پیمانه (۵۰ میلی لیتر)
گلاب
یک چهارم پیمانه (۵۰ میلی لیتر)
 
مواد لازم برای وسط خمیر :
کره 
۲۵ گرم
 
خرما (بدون هسته)
 
 ۲۰۰ گرم
مغز گردو (خرد شده)
 
۱۰۰ گرم
 
دارچین
 
یک چهارم قاشق چایخوری
 
پودر هلیک چهارم قاشق چایخوری
جوز هندییک هشتم قاشق چایخوری
 
مراحل تهیه شیرینی خرمایی:
در ظرفی مناسب آرد، شکر پودر شده و نمک را الک کنید؛ مواد را کاملا مخلوط کنید.
کره را ذوب کنید و اجازه بدهید سرد شود بعد آن ها را داخل ظرف دیگری بریزید و زرده تخم مرغ را به آن اضافه کنید. حالا وانیل را اضافه می کنیم.
 
گلاب را هم به مواد بالا اضافه می کنیم. عطر و تازگی گلاب خیلی مهم است؛ بهتر است که از گلاب با کیفیت و مرغوب استفاده کنید.
 
آب را هم اضافه می کنیم؛ آب باید هم دمای اتاق باشد.
حالا با همزن دستی مواد را به خوبی مخلوط می کنیم تا کاملا با هم ترکیب شوند و مایع یکدستی داشته باشیم.
 
وسط مخلوط آرد را گود می کنیم و مخلوط زرده را به آن اضافه می کنیم.
 
با دست مواد را ورز می دهیم تا خمیر یکدستی داشته باشیم. به دلیل وجود کره نهایتا خمیر لطیفی داریم که اصلا به دست نمی چسبد. روی خمیر را با سلفون پوشانده و اجازه می دهیم در دمای محیط یک ساعت استراحت کند.
 
در مدتی که خمیر استراحت می کند مواد داخل شیرینی را آماده می کنیم. کره را در ماهیتابه ریخته بعد خرما، دارچین پودر شده، هل و جوز هندی رنده شده را به آن اضافه می کنیم و چند دقیقه تفت می دهیم. سپس مواد را از روی حرارت برداشته و اجازه می دهیم خنک شوند.
 
اگر از خرمایی استفاده می کنید که پوست ضخیمی دارد بهتر است که پوست آن را جدا کنید. در صورتی که خرما بیش از حد چسبناک بود مجددا کمی کره اضافه کنید.
 
بعد از اینکه خمیر استراحت کرد آن را روی سطح کار با وردنه پهن می کنیم بعد آن را به مستطیل های یک اندازه برش می زنیم من خمیر را به شکل نواری با ابعاد ۳×۱۰ سانتی متر برش زدم.
 
خرما ها را روی برش های خمیر قرار می دهیم.
حالا دونه دونه همه را رول می کنیم و دو سر آن ها را بهم می چسبانیم و گردشان می کنیم. آن ها را در سینی فر می چینیم.
 
حالا سینی را حدودا ۱۰ دقیقه در فر با دمای ۱۸۰ سانتیگراد که از قبل گرم شده قرار می دهیم تا شیرینی ها کاملا بپزند.
آن ها را از فر خارج کرده و اجازه می دهیم در دمای محیط خنک شوند.
 

 
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۸ اسفند ۱۳۹۶ ۰۲:۵۴ عصر، توسط farzaneh.)
۸ اسفند ۱۳۹۶ ۰۲:۵۴ عصر
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
Posting Freak
*****
کاربر تالار
ارسال‌ها: 1,396
تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۱
اعتبار: 0
سپاس ها 0
سپاس شده 10 بار در 10 ارسال
ارسال: #3
پاسخ به: طرز تهیه شیرینی های مخصوص عید نوروز
طرز تهیه شیرینی دارچینی مکزیکی
مواد لازم:
کره: 225 گرم
شکر ریز: 50 گرم
وانیل: یک چهارم قاشق چای خوری
آرد: 225 گرم
آرد ذرت: 115 گرم
مواد لازم رویه:
پودر شکر: 50 گرم
دارچین: یک قاشق چای خوری
 
[تصویر:  20183113949872242awaterM.jpg]
 
طرز تهیه:
ابتدا فر را روی 160 درجه سانتیگراد «325 درجه فارن هایت» گرم کنید.
دو شماره سینی فر را چرب کرده و کنار بگذارید.
شکر رابه همراه کره در کاسه ای ریخته و با همزن بزنید تا سبک و لطیف شود.
وانیل را اضافه کنید.
آرد و آرد ذرت را روی مواد الک کرده و با لیسک هم بزنید.
یک قاشق چای خوری از مواد برداشته ودر دست گرد کنید و روی سینی قرار دهید.
سپس به مدت 30 دقیقه در فر بپزید تا اندکی طلایی شود.
بعد کنار بگذارید تا کمی خنک شود ولی کمی گرم باشد.

 
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۲ اسفند ۱۳۹۶ ۱۲:۲۲ عصر، توسط farzaneh.)
۱۲ اسفند ۱۳۹۶ ۱۲:۲۲ عصر
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
Posting Freak
*****
کاربر تالار
ارسال‌ها: 1,386
تاریخ عضویت: تير ۱۳۹۱
اعتبار: 0
سپاس ها 14
سپاس شده 3 بار در 3 ارسال
ارسال: #4
طرز تهیه ژله شکری ویژه عید نوروز
 [تصویر:  shake1-jelly1-nowruz1.jpg]
طرز تهیه ژله شکری مناسب پذیرایی عید نوروز
 
ژله شکری از جمله شیرینی‌های فانتزی و خوشمزه است که برای سفره هفت سین و پذیرایی از میهمانان عید مناسب است.
 
مواد لازم برای ژله شکری :
 شکر
440 گرم
 
 آب سیب 180 میلی لیتر
 آب لیموی تازه
یک قاشق سوپخوری
 
 رنگ خوراکی
به مقدار لازم
 
پودر ژلاتین2 و یک دوم قاشق سوپخوی
پوست لیمو رنده شدهیک قاشق چایخوری
اسانس3 قطره
آبسه چهارم پیمانه
شکر اضافهبه مقدار لازم
 
طرز تهیه ژله شکری :
ژلاتین را روی آب بپاشید تا به حالت اسفنجی درآید. سپس روی بخار آب قرار دهید تا رقیق و شفاف شود.
آب سیب و شکر را مخلوط کرده و روی حرارت ملایم قرار دهید تا شکر ذوب شده و محلول شروع به جوشیدن کند.
 
دماسنج را داخل محلول قرار دهید و محیط داخلی ظرف را به دفعات در حین جوشیدن با برس مرطوب کنید تا از کریستالیزه شدن شکر در دیواره داخلی ظرف جلوگیری شود.
دمای محلول باید به 122 درجه سانتیگراد برسد. محلول را از روی حرارت بردارید و به مدت 3 تا 5 دقیقه زمان دهید تا حباب های آن محو شود.
 
سپس اسانس را داخل ژلاتین رقیق شده بریزید و داخل شیره اضافه کنید.
پوست لیمو، آب لیموی تازه و رنگ را نیز در این مرحله به شیره افزوده و مخلوط کنید.
قالب 20×20 سانتیمتری را چرب کرده محلول آماده را داخل آن بریزید.
زمان کافی به مواد بدهید تا خنک شود.
 
سپس به مدت 8 ساعت یا یک شب داخل یخچال قرار دهید تا کاملا ببندد.
سپس از قالب جدا کرده و برش دهید و یا در صورت دلخواه می توانید از کاترهای متفاوت استفاده نمایید.
تکه های برش خورده را در شکر اضافه بغلتانید و در ظرف مورد نظر بچینید.
این ژله را می توانید در ظرف دردار به مدت 15 روز در دمای محیط نگهداری نمایید و برای ماندگاری طولانی تر نیز آن را در ظرف دربسته در یخچال قرار دهید.
 

 
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۴ اسفند ۱۳۹۶ ۰۷:۳۷ عصر، توسط فریبا.)
۱۴ اسفند ۱۳۹۶ ۰۷:۳۷ عصر
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
Posting Freak
*****
کاربر تالار
ارسال‌ها: 1,386
تاریخ عضویت: تير ۱۳۹۱
اعتبار: 0
سپاس ها 14
سپاس شده 3 بار در 3 ارسال
ارسال: #5
طرز تهیه شیرینی پسته و کشمش
[تصویر:  pistachios1-raisins1.jpg]
طرز تهیه شیرینی پسته و کشمش
 
مواد لازم برای شیرینی پسته و کشمش :
 کره 100 گرم
 شکر 150 گرم
 تخم مرغ
1 عدد
 
 وانیل 1/2 قاشق چایخوری
عسل1  قاشق سوپخوری
آرد125 گرم
جوپرک125 گرم
پسته تست و خرد کرده100 گرم
کشمش100 گرم
 
روش تهیه شیرینی پسته و کشمش :
فر را با دمای 190 درجه ی سانتیگراد گرم کنید. کره و شکر را با همزن برقی هم بزنید تا لطیف یکنواخت شود. سپس تخم مرغ، وانیل و عسل را افزوده و در حد مخلوط شدن هم بزنید.  آرد و جو پرک را به مواد افزوده و با قاشق مخلوط کنید.
 
در انتها پسته و کشمش را اضافه کرده و در صورتی که خمیر خشک بود با افزودن کمی شیر خمیر را لطیف کنید. از خمیر به اندازه ی گردو برداشته و آن را در دست گرد کنید داخل سینی چرب کرده قرار داده و کمی سطح آن را فشار داده تا تخت شود آنگاه به مدت 10 تا 15 دقیقه در فر بپزید. می توانید به جای کشمش از انواع میوه های خشک مثل کرنبرى استفاده کنید.
 

 
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۰ اسفند ۱۳۹۶ ۰۵:۲۸ عصر، توسط فریبا.)
۲۰ اسفند ۱۳۹۶ ۰۵:۲۸ عصر
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
Posting Freak
*****
کاربر تالار
ارسال‌ها: 1,386
تاریخ عضویت: تير ۱۳۹۱
اعتبار: 0
سپاس ها 14
سپاس شده 3 بار در 3 ارسال
ارسال: #6
طرز تهیه شیرینی عسل و گردو
[تصویر:  fo4328.jpg]
طرز تهیه شیرینی عسل و گردو، یک شیرینی سبک و خوش طعم نوروزی
 
شیرینی های خشک یکی از بهترین ایده ها برای پذیرایی از میهمانان در نوروز است. این بار با عسل و گردو یک شیرینی خشک عالی برای نوروز درست کنید.
 
مواد مورد نیاز شیرینی عسل و گردو برای نوروز :
 آرد (الک شده) 3 پیمانه
 کره یا مارگارین (نرم شده) 125 گرم
 پودر قند 
1 پیمانه
 
 زرده تخم مرغ
4 عدد
 
شیریک دوم پیمانه
عسل3 قاشق سوپخوری
گردو (خردشده)به میزان لازم
وانیلیک چهارم قاشق چایخوری
بکینگ پودریک دو قاشق چایخوری
 
روش پخت شیرینی عسل و گردو برای نوروز:
کره را داخل کاسه ای ریخته و آرد را به آن اضافه کنید. سپس آن را به وسیله انگشت مخلوط کنید.
پودر قند، 3 عدد زرده تخم مرغ، شیر، عسل، وانیل و بکینگ پودر را به مواد افزوده و به آرامی ورز دهید تا خمیر نرمی به دست آید.
روی خمیر را با دستمالی مرطوب پوشانده و به مدت 30 دقیقه در دمای محیط استراحت دهید.
 
از خمیر به اندازه یک گردو برداشته و در دست گرد کنید. سپس آن را داخل سینی فر که از قبل با کاغذ روغنی پوشیده شده، با فاصله بچینید (این کار را ادامه دهید تا مواد تمام شود). سپس با استفاده از قلم مویی بقیه زرده تخم مرغ (زده شده) را روی خمیر بمالید و با گردو تزیین کنید.
 
سینی را در طبقه وسط فر از قبل با دمای 175 درجه سانتی گراد گرم شده، حدود 30 دقیقه قرار دهید تا بپزد.
 
نکته برای تهیه شیرینی عسل و گردو :
این شیرینی داخل ظرف دردار و در دمای محیط به مدت 14 روز قابل نگهداری است.
 
۲۲ اسفند ۱۳۹۶ ۱۱:۱۳ عصر
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
Posting Freak
*****
کاربر تالار
ارسال‌ها: 1,386
تاریخ عضویت: تير ۱۳۹۱
اعتبار: 0
سپاس ها 14
سپاس شده 3 بار در 3 ارسال
ارسال: #7
طرز تهیه شیرینی پسته ای و بادامی
[تصویر:  pistachios2-noodles1.jpg]
طرز تهیه شیرینی پسته ای و بادامی
 
مواد لازم برای شیرینی پسته ای و بادامی :
 آرد ۲۵۰ گرم
 پودر قند ۱۵۰ گرم
 روغن ۵۰ گرم یا روغن جامد ۱۵۰ گرم
پودر پسته یا پودر بادام
 
۱۳۰ گرم
 
 
روش تهیه شیرینی پسته ای و بادامی :
روغن و پودر قند را با همزن برقی هم می زنیم تا یکدست شود سپس آرد را اضافه کرده ورز می دهیم تا مواد یکدست شود سپس پودر پسته یا پودر بادام را به کل مواد اضافه می کنیم ورز می دهیم تا خمیر نرم و لطیف بدست آید سپس با وردنه خمیر را به ضخامت یک سانتی متر باز می کنیم و قالب می زنیم و در سینی فر با فاصله از یکدیگر می چینیم و در مدت ۱۰ دقیقه در دمای ۱۶۰ درجه سانتی گراد در طبقه وسط فر قرار می دهیم تا بپزد.
 

 
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۳ اسفند ۱۳۹۶ ۱۰:۳۵ عصر، توسط فریبا.)
۲۳ اسفند ۱۳۹۶ ۱۰:۳۵ عصر
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
Posting Freak
*****
کاربر تالار
ارسال‌ها: 1,386
تاریخ عضویت: تير ۱۳۹۱
اعتبار: 0
سپاس ها 14
سپاس شده 3 بار در 3 ارسال
ارسال: #8
طرز تهیه پشمک شکلاتی
[تصویر:  fo4316.jpg]
طرز تهیه پشمک شکلاتی
 
طرز تهیه پشمک شکلاتی :
شکلات را به روش بن ماری آب کنید یک کوچولو داخل قالب بریزید با برس به دیواره های آن بزنید بعد چند دقیقه داخل فریزر یک کم که خودش را گرفت پشمک را با دست فشرده کنید بگذارید در قالب بعد دوباره شکلات بریزید روی پشمک ها و دوباره داخل فریزر بگذارید تا خودش را بگیرد.
 
 
۲۵ اسفند ۱۳۹۶ ۱۲:۴۸ صبح
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
Posting Freak
*****
کاربر تالار
ارسال‌ها: 1,386
تاریخ عضویت: تير ۱۳۹۱
اعتبار: 0
سپاس ها 14
سپاس شده 3 بار در 3 ارسال
ارسال: #9
طرز تهیه شیرینی گردویی
[تصویر:  walnut3-cookie3.jpg]
طرز تهیه شیرینی گردویی
 
مواد لازم برای شیرینی گردویی :
 شکلات شیری 100 گرم
 کره
100 گرم
 
 پودر شکر 70 گرم
 تخم مرغ
1 عدد
 
وانیل1/8 قاشق چایخوری
پودر گردو100 گرم
دارچین1 قاشق سوپخوری 
آرد200 گرم
گردوبه میزان لازم
 
طرز تهیه شیرینی گردویی :
شکلات را خرد و بن ماری کنید و اجازه دهید تا سرد شود. کره + پودر شکر + تخم مرغ + وانیل را با همزن برقی 1 دقیقه بزنید. شکلات سرد شده + پودر گردو + دارچین را اضافه کنید و با لیسک کاملا مخلوط کنید و در مرحله آخر آرد را اضافه کنید.
 
به خمیر حدودا نیم ساعت در یخچال استراحت بدهید و از مواد به اندازه ی گردو کوچک بردارید و در دست گلوله کنید و در سینی چرب نشده بچینید و روی خمیرها نصف گردو بگذارید و کمی فشار دهید. در دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت تقریبی 20 دقیقه بپزید و بعد از سرد شدن از سینی جدا کنید و در ظرف سرو بچینید.
 

 

 
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۶ اسفند ۱۳۹۶ ۰۱:۲۷ صبح، توسط فریبا.)
۲۶ اسفند ۱۳۹۶ ۰۱:۲۷ صبح
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
Posting Freak
*****
کاربر تالار
ارسال‌ها: 1,386
تاریخ عضویت: تير ۱۳۹۱
اعتبار: 0
سپاس ها 14
سپاس شده 3 بار در 3 ارسال
ارسال: #10
طرز تهیه کوکی کره ای عید
[تصویر:  korean-cookie-eid4.jpg]
طرز تهیه کوکی کره ای برای پذیرایی نوروز
 
کوکی کره ای یا بیسکویت کره ای یک شیرینی ترد و خوشمزه است که برای شیرینی عید نوروز گزینه مناسبی است. در بخش آموزش آشپزی امروز طرز تهیه کوکی کره ای را تقدیمتان می کنیم.
 
این کوکی ساده که به آن کوکی فرانسوی هم می گویند را می توانید با آیسینگ دلخواه تزیین کنید.
 
مواد لازم برای تهیه کوکی کره ای :
کره  ١٠٠ گرم
 شکر
١/٢ پیمانه
 
 تخم مرغ
١ عدد
 
 وانیل نوک قاشق چایخوری
نمک١ پنس
آرد١/٥ پیمانه + دو قاشق سوپخوری
بکینگ پودر١ قاشق مرباخوری
 
طرز تهیه کوکی کره ای :
کره و وانیل و شکر را با همزن برقی می زنیم و بعد از ٣ دقیقه تخم مرغ را اضافه می کنیم.
 
٢ دقیقه دیگه می زنیم و بعد مواد آردی را اضافه می کنیم و با قاشق آرام هم می زنیم.
 
زیاد ورز ندهید که به روغن می افتد و سفت می شود اگر دیدید خمیر چسب دارد یک قاشق دیگر آرد اضافه کنید.
 
خمیر نرم کوکی کره ای را داخل نایلون و در نهایت یخچال ١ ساعت استراحت می دهیم و بعد روی سطح آردپاشی شده قالب می زنیم.
 
ته سینی را کاغذ روغنی گذاشته و کوکی کره ای ها را روی آن بچینید. سینی را داخل فر از پیش گرم ١٨٠ درجه ٢٠ دقیقه بگذارید بپزد.
 
تمام مدت حواستان به کوکی ها باشد، به محض اینکه زیرش طلایی شد فر را خاموش کنید.
بیسکویت کره ای ها را بعد از سرد شدن از روی کاغذ جدا می کنیم و می بریم برای تزیین با آیسینگ.
 
چون کوکی های من سایزش بزرگ بودن زمان پخت بیشتر شد ولی کوکی کوچک نهایت ١ ربع می پزد.
 
[تصویر:  korean-cookie-eid2.jpg]
طرز تهیه کوکی کره ای عید
 
نکات مهم :
همه مواد به دمای محیط رسیده باشند، آرد و نمک و بکینگ پودر ٣ بار الک شود. بهتر است از پودر شکر استفاده کنید. (شکر را آسیاب نمایید)
 
[تصویر:  korean-cookie-eid3.jpg]
طرز تهیه کوکی کره ای شیرینی عید نوروز ترد و خوشمزه
 
 
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۷ اسفند ۱۳۹۶ ۱۰:۱۶ عصر، توسط فریبا.)
۲۷ اسفند ۱۳۹۶ ۱۰:۱۶ عصر
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
ارسال پاسخ 


موضوع‌های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  طرز تهیه شیرینی ناپلئونی abootaleb 0 1,593 ۱۰ تير ۱۳۹۹ ۰۹:۲۵ عصر
آخرین ارسال: abootaleb
  طرز تهیه کیک هندوانه ای farzaneamiri069 0 1,684 ۲۹ آذر ۱۳۹۷ ۰۷:۱۷ عصر
آخرین ارسال: farzaneamiri069
  طرز تهیه کوکی هندوانه ای farzaneamiri069 0 1,597 ۲۱ آذر ۱۳۹۷ ۱۱:۳۸ عصر
آخرین ارسال: farzaneamiri069
  طرز تهیه کیک کدو حلوایی خوشمزه farzaneamiri069 0 1,106 ۱۱ آذر ۱۳۹۷ ۰۳:۰۱ عصر
آخرین ارسال: farzaneamiri069
  طرز تهیه کیک قهوه خوشمزه farzaneamiri069 0 1,167 ۲۶ آبان ۱۳۹۷ ۰۴:۴۸ عصر
آخرین ارسال: farzaneamiri069
  طرز تهیه دسر توت فرنگی farzaneh 0 1,426 ۲۲ ارديبهشت ۱۳۹۷ ۰۶:۳۰ عصر
آخرین ارسال: farzaneh
  شیرینی های سالم عید فریبا 0 2,216 ۶ فروردين ۱۳۹۷ ۰۴:۲۵ عصر
آخرین ارسال: فریبا
  طرز تهیه رولت دارچینی hamedetanha 0 3,143 ۲۳ مهر ۱۳۹۵ ۰۷:۲۴ عصر
آخرین ارسال: hamedetanha
  طرز تهیه تارت بادنجان hamedetanha 0 2,397 ۱۷ مهر ۱۳۹۵ ۱۱:۴۰ صبح
آخرین ارسال: hamedetanha
  طرز تهیه تارت ریواس hamedetanha 0 2,611 ۱۷ مهر ۱۳۹۵ ۱۰:۲۳ صبح
آخرین ارسال: hamedetanha

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان