اخطار‌های زیر رخ داد:
Warning [2] session_start(): open(/var/cpanel/php/sessions/alt-php55/sess_vqs2blpjlnhd4jmgf4tbl0ifk4, O_RDWR) failed: No such file or directory (2) - Line: 429 - File: inc/plugins/checkboxvalidation.php PHP 5.6.40 (Linux)
File Line Function
[PHP]   errorHandler->error
/inc/plugins/checkboxvalidation.php 429 session_start
/inc/class_plugins.php 101 checkboxvalidation_showthread_end
/showthread.php 1243 pluginSystem->run_hooks




زمان کنونی: ۱ آذر ۱۴۰۳, ۰۴:۲۹ عصر درود مهمان گرامی! (ورودثبت نام)

[-]
آخرین مطالب ارسال شده

مزون عروس آریایی

عطر و ادکلن پرفیومز



ارسال پاسخ 
 
امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امیتازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
طرز تهیه تارت ریواس
نویسنده پیام
کاربر تالار
**
????? ?????
ارسال‌ها: 25
تاریخ عضویت: مهر ۱۳۹۵
اعتبار: 0
سپاس ها 0
سپاس شده 0 بار در 0 ارسال
ارسال: #1
طرز تهیه تارت ریواس
اموزش پخت تارت:

مواد لازم :
تخم مرغ 3 عدد
آرد 1 لیوان
شکر یک سوم لیوان
وانیل به مقدار لازم
ریواس خرد شده یک سوم لیوان


طرز تهیه :
یکی از روشهایی که میتوان از ریواس استفاده کرد تهیه دسر ریواس است . این گیاه خودرو که در فصل بهار به بازار می آید و با مزه ترشی که دارد کمتر کسی است که آنرا دوست نداشته باشد.
برای این دسر اگر ریواس به رنگ صورتی و ساقه ضخیم باشد خیلی زیباتر و بهنر می شود. ریواسی را که در این دسر می بینید ساقهای نازک و سبز رنگ دارد .

1 _ ریواس را پوست گرفته و شسته و خوب خشک کنید و به قطعات ریز خرد کنید .

2 _ فر را روشن کرده وبعد از 4 دقیقه فر را روی 180 درجه سانتی گراد تنظیم کنید .

3 _ زرده و سفیده تخم مرغ را از هم جدا کنید( توجه داشته باشید اگر از زرده در سفیده تخم مرغ باقی بماند سفیده پف لازم را نکرده و دسر ترد نخواهد شد تخم مرغها را ابتدا با دقت ودانه دانه در ظرفی جداگانه شکسته وبعد زده و سفیده را جدا کنید ) .

4 _ زرده را با وانیل و شکر با همزن برقی تا جایی بزنید که رنگ سفید پیدا کرده و سفت و کشدار شود .

5 _ همزن را شسته و خشک کنید و سفیده ها را بزنید تا کاملاً پف کرده و شبیه پنبه شود و از همزن نریزد .

6_ زرده را در سفیده بریزید و با چنگال خیلی آرام طوری که پف آن نخوابد با سفیده مخلوط کنید .

7 _آرد الک شده را در چند مرحله اضافه کنید و با چنگال به آرامی مخلوط کنید .

8_ در قالب بریزید و روی آنرا با ریواس بپوشانید .

9 _ قالب را روی پنجره وسط فر گذاشته و به مدت یک ساعت در فر بگذارید .

این دسر بسیار خوشمزه و دوست داشتنی است بعد از پخت به قطر تقریباًسه سانتیمتر میشود به شکل لوزی یا چهار گوش برش داده و در ظرف بچینید و همرا ه چای نوش جان کنید .

[تصویر:  990586240-talab-ir.jpg]
 
۱۷ مهر ۱۳۹۵ ۱۰:۲۳ صبح
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
ارسال پاسخ 


موضوع‌های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  طرز تهیه شیرینی ناپلئونی abootaleb 0 1,897 ۱۰ تير ۱۳۹۹ ۰۹:۲۵ عصر
آخرین ارسال: abootaleb
  طرز تهیه کیک هندوانه ای farzaneamiri069 0 1,893 ۲۹ آذر ۱۳۹۷ ۰۷:۱۷ عصر
آخرین ارسال: farzaneamiri069
  طرز تهیه کوکی هندوانه ای farzaneamiri069 0 1,821 ۲۱ آذر ۱۳۹۷ ۱۱:۳۸ عصر
آخرین ارسال: farzaneamiri069
  طرز تهیه کیک کدو حلوایی خوشمزه farzaneamiri069 0 1,278 ۱۱ آذر ۱۳۹۷ ۰۳:۰۱ عصر
آخرین ارسال: farzaneamiri069
  طرز تهیه کیک قهوه خوشمزه farzaneamiri069 0 1,345 ۲۶ آبان ۱۳۹۷ ۰۴:۴۸ عصر
آخرین ارسال: farzaneamiri069
  طرز تهیه دسر توت فرنگی farzaneh 0 1,663 ۲۲ ارديبهشت ۱۳۹۷ ۰۶:۳۰ عصر
آخرین ارسال: farzaneh
  طرز تهیه شیرینی های مخصوص عید نوروز فریبا 11 7,457 ۵ فروردين ۱۳۹۷ ۱۲:۳۷ صبح
آخرین ارسال: فریبا
  طرز تهیه رولت دارچینی hamedetanha 0 3,499 ۲۳ مهر ۱۳۹۵ ۰۷:۲۴ عصر
آخرین ارسال: hamedetanha
  طرز تهیه تارت بادنجان hamedetanha 0 2,678 ۱۷ مهر ۱۳۹۵ ۱۱:۴۰ صبح
آخرین ارسال: hamedetanha
  طرز تهیه تارت تره فرنگی hamedetanha 0 3,111 ۱۶ مهر ۱۳۹۵ ۱۰:۴۲ صبح
آخرین ارسال: hamedetanha

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان