طرز تهیه تارت ریواس - نسخه قابل چاپ +- تالار گفتمان عروس (https://forum.talarearoos.ir) +-- انجمن: خانه داری نوعروسان (/forum-%D8%AE%D8%A7%D9%86%D9%87-%D8%AF%D8%A7%D8%B1%DB%8C-%D9%86%D9%88%D8%B9%D8%B1%D9%88%D8%B3%D8%A7%D9%86--45) +--- انجمن: شیرینی پزی (/forum-%D8%B4%DB%8C%D8%B1%DB%8C%D9%86%DB%8C-%D9%BE%D8%B2%DB%8C--47) +--- موضوع: طرز تهیه تارت ریواس (/thread-%D8%B7%D8%B1%D8%B2-%D8%AA%D9%87%DB%8C%D9%87-%D8%AA%D8%A7%D8%B1%D8%AA-%D8%B1%DB%8C%D9%88%D8%A7%D8%B3--1399) |
طرز تهیه تارت ریواس - hamedetanha - ۱۷ مهر ۱۳۹۵ ۱۰:۲۳ صبح اموزش پخت تارت: مواد لازم : تخم مرغ 3 عدد آرد 1 لیوان شکر یک سوم لیوان وانیل به مقدار لازم ریواس خرد شده یک سوم لیوان طرز تهیه : یکی از روشهایی که میتوان از ریواس استفاده کرد تهیه دسر ریواس است . این گیاه خودرو که در فصل بهار به بازار می آید و با مزه ترشی که دارد کمتر کسی است که آنرا دوست نداشته باشد. برای این دسر اگر ریواس به رنگ صورتی و ساقه ضخیم باشد خیلی زیباتر و بهنر می شود. ریواسی را که در این دسر می بینید ساقهای نازک و سبز رنگ دارد . 1 _ ریواس را پوست گرفته و شسته و خوب خشک کنید و به قطعات ریز خرد کنید . 2 _ فر را روشن کرده وبعد از 4 دقیقه فر را روی 180 درجه سانتی گراد تنظیم کنید . 3 _ زرده و سفیده تخم مرغ را از هم جدا کنید( توجه داشته باشید اگر از زرده در سفیده تخم مرغ باقی بماند سفیده پف لازم را نکرده و دسر ترد نخواهد شد تخم مرغها را ابتدا با دقت ودانه دانه در ظرفی جداگانه شکسته وبعد زده و سفیده را جدا کنید ) . 4 _ زرده را با وانیل و شکر با همزن برقی تا جایی بزنید که رنگ سفید پیدا کرده و سفت و کشدار شود . 5 _ همزن را شسته و خشک کنید و سفیده ها را بزنید تا کاملاً پف کرده و شبیه پنبه شود و از همزن نریزد . 6_ زرده را در سفیده بریزید و با چنگال خیلی آرام طوری که پف آن نخوابد با سفیده مخلوط کنید . 7 _آرد الک شده را در چند مرحله اضافه کنید و با چنگال به آرامی مخلوط کنید . 8_ در قالب بریزید و روی آنرا با ریواس بپوشانید . 9 _ قالب را روی پنجره وسط فر گذاشته و به مدت یک ساعت در فر بگذارید . این دسر بسیار خوشمزه و دوست داشتنی است بعد از پخت به قطر تقریباًسه سانتیمتر میشود به شکل لوزی یا چهار گوش برش داده و در ظرف بچینید و همرا ه چای نوش جان کنید . |