اخطار‌های زیر رخ داد:
Warning [2] session_start(): open(/var/cpanel/php/sessions/alt-php55/sess_bi7l6842ks1eabmc6dce6gvca3, O_RDWR) failed: No such file or directory (2) - Line: 429 - File: inc/plugins/checkboxvalidation.php PHP 5.6.40 (Linux)
File Line Function
[PHP]   errorHandler->error
/inc/plugins/checkboxvalidation.php 429 session_start
/inc/class_plugins.php 101 checkboxvalidation_showthread_end
/showthread.php 1243 pluginSystem->run_hooks




زمان کنونی: ۱ آذر ۱۴۰۳, ۱۲:۱۵ عصر درود مهمان گرامی! (ورودثبت نام)

[-]
آخرین مطالب ارسال شده

مزون عروس آریایی

عطر و ادکلن پرفیومز



ارسال پاسخ 
 
امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امیتازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
طرز تهیه باقلوا ترکی
نویسنده پیام
کاربر تالار
**
????? ?????
ارسال‌ها: 25
تاریخ عضویت: مهر ۱۳۹۵
اعتبار: 0
سپاس ها 0
سپاس شده 0 بار در 0 ارسال
ارسال: #1
طرز تهیه باقلوا ترکی
باقلوا شیرینی مخصوص ایرانیها است اما ترک‌ها هم نوعی باقلوا می‌پزند که به باقلوای ترکی معروف است و تفاوتهایی با باقلوای معروف ایران دارد.
مواد لازم:
پسته خرد شده: ۲۵۰ گرم
گردوی خرد شده: ۲۵۰ گرم
دارچین: ۲ قاشق چایخوری
شکر: ۱ پیمانه
نان یوفکا: ۵۰۰ گرم
کره: ۱۸ قاشق غذاخوری
عسل: ۱ پیمانه
لیمو: ۱ عدد
آب پرتقال: ۳ قاشق غذاخوری
ادویه معطر در صورت تمایل: به میزان دلخواه
طرز تهیه:
۱-ابتدا ۳ تا ۴ قاشق غذاخوری از پسته را برای تزئین کنار بگذارید. در یک کاسه، باقیمانده پسته را همراه با گردو، ۱/۴ پیمانه شکر، دارچین و ادویه معطر (در صورت تمایل) را با هم مخلوط کنید.
۲-فر را روی دمای ۳۵۰ درجه فار‌‌نهایت (۱۸۰ درجه سانتیگراد) تنظیم نمایید.
۳-در یک تابه بر روی حرارت، کره را بریزید تا آب شود. ظرف مخصوص فر را با کمی کره چرب کنبد.
۴-یکی از خمیرهای یوفکا را در کف ظرف پهن کنید. روی آن کره بمالید.
۵-دوباره یک لایه خمیر یوفکا پهن نموده و کمی روی لایه قبلی فشار دهید تا به هم بچسبد. دوباره روی آن کره بمالید. به اندازه ۱/۳ خمیر را به همین صورت لایه لایه بچنیید.
۶-نیمی از مخلوط پسته و گردو را روی سطح خمیر بپاشید.
۷-دوباره با ۱/۳ دیگر از خمیر لایه‌ها را همراه با کره ادامه دهید. نیمه باقیمانده از مخلوط گردو و پسته را روی سطح خمیر بپاشید.
۸-تا آخر همین کار را با باقیمانده خمیر تکرار کنید.
۹-کره باقیمانده را روی لایه خمیر آخر بریزید. با استفاده از چاقو، خمیر‌ها را تا عمق به صورت لوزی لوزی برش دهید.
۱۰-ظرف را در فر به مدت ۱ ساعت و نیم قرار دهید.
۱۱-در همین زمان، در یک قابلمه، باقیمانده شکر را با ۱ پیمانه آب بر روی حرارت قرار دهید تا بجوش آید.
۱۲-عسل را اضافه کنید و خوب هم بزنید. سپس اجازه دهید به مدت تقریبا ۲۵ دقیقه بدون هم زدن خوب داغ شود و حباب‌هایی روی آن بیفتد.
۱۳-شربت تهیه شده را کنار بگذارید تا کمی سرد شود. سپس آبلیو و آب پرتقال را اضافه کنید.
۱۴-ظرف را از فر خارج کنید و شربت تهیه شده را بر روی خمیر بریزید. دوباره خمیر را از تکه‌های برش داده شده با چاقو از هم جدا کنید.
۱۵-تکه‌های برش داده شده را در ظرف مناسب بچینید و روی آن را با پسته تزئین کنید.

[تصویر:  a139145027134102a.jpg]

 
۱۳ مهر ۱۳۹۵ ۰۹:۴۱ صبح
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
ارسال پاسخ 


موضوع‌های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  طرز تهیه شیرینی ناپلئونی abootaleb 0 1,897 ۱۰ تير ۱۳۹۹ ۰۹:۲۵ عصر
آخرین ارسال: abootaleb
  طرز تهیه کیک هندوانه ای farzaneamiri069 0 1,893 ۲۹ آذر ۱۳۹۷ ۰۷:۱۷ عصر
آخرین ارسال: farzaneamiri069
  طرز تهیه کوکی هندوانه ای farzaneamiri069 0 1,821 ۲۱ آذر ۱۳۹۷ ۱۱:۳۸ عصر
آخرین ارسال: farzaneamiri069
  طرز تهیه کیک کدو حلوایی خوشمزه farzaneamiri069 0 1,278 ۱۱ آذر ۱۳۹۷ ۰۳:۰۱ عصر
آخرین ارسال: farzaneamiri069
  طرز تهیه کیک قهوه خوشمزه farzaneamiri069 0 1,345 ۲۶ آبان ۱۳۹۷ ۰۴:۴۸ عصر
آخرین ارسال: farzaneamiri069
  طرز تهیه دسر توت فرنگی farzaneh 0 1,663 ۲۲ ارديبهشت ۱۳۹۷ ۰۶:۳۰ عصر
آخرین ارسال: farzaneh
  طرز تهیه شیرینی های مخصوص عید نوروز فریبا 11 7,457 ۵ فروردين ۱۳۹۷ ۱۲:۳۷ صبح
آخرین ارسال: فریبا
  طرز تهیه رولت دارچینی hamedetanha 0 3,499 ۲۳ مهر ۱۳۹۵ ۰۷:۲۴ عصر
آخرین ارسال: hamedetanha
  طرز تهیه تارت بادنجان hamedetanha 0 2,678 ۱۷ مهر ۱۳۹۵ ۱۱:۴۰ صبح
آخرین ارسال: hamedetanha
  طرز تهیه تارت ریواس hamedetanha 0 2,930 ۱۷ مهر ۱۳۹۵ ۱۰:۲۳ صبح
آخرین ارسال: hamedetanha

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان