طرز تهیه باقلوا ترکی - نسخه قابل چاپ +- تالار گفتمان عروس (https://forum.talarearoos.ir) +-- انجمن: خانه داری نوعروسان (/forum-%D8%AE%D8%A7%D9%86%D9%87-%D8%AF%D8%A7%D8%B1%DB%8C-%D9%86%D9%88%D8%B9%D8%B1%D9%88%D8%B3%D8%A7%D9%86--45) +--- انجمن: شیرینی پزی (/forum-%D8%B4%DB%8C%D8%B1%DB%8C%D9%86%DB%8C-%D9%BE%D8%B2%DB%8C--47) +--- موضوع: طرز تهیه باقلوا ترکی (/thread-%D8%B7%D8%B1%D8%B2-%D8%AA%D9%87%DB%8C%D9%87-%D8%A8%D8%A7%D9%82%D9%84%D9%88%D8%A7-%D8%AA%D8%B1%DA%A9%DB%8C--1393) |
طرز تهیه باقلوا ترکی - hamedetanha - ۱۳ مهر ۱۳۹۵ ۰۹:۴۱ صبح باقلوا شیرینی مخصوص ایرانیها است اما ترکها هم نوعی باقلوا میپزند که به باقلوای ترکی معروف است و تفاوتهایی با باقلوای معروف ایران دارد. مواد لازم: پسته خرد شده: ۲۵۰ گرم گردوی خرد شده: ۲۵۰ گرم دارچین: ۲ قاشق چایخوری شکر: ۱ پیمانه نان یوفکا: ۵۰۰ گرم کره: ۱۸ قاشق غذاخوری عسل: ۱ پیمانه لیمو: ۱ عدد آب پرتقال: ۳ قاشق غذاخوری ادویه معطر در صورت تمایل: به میزان دلخواه طرز تهیه: ۱-ابتدا ۳ تا ۴ قاشق غذاخوری از پسته را برای تزئین کنار بگذارید. در یک کاسه، باقیمانده پسته را همراه با گردو، ۱/۴ پیمانه شکر، دارچین و ادویه معطر (در صورت تمایل) را با هم مخلوط کنید.۲-فر را روی دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت (۱۸۰ درجه سانتیگراد) تنظیم نمایید. ۳-در یک تابه بر روی حرارت، کره را بریزید تا آب شود. ظرف مخصوص فر را با کمی کره چرب کنبد. ۴-یکی از خمیرهای یوفکا را در کف ظرف پهن کنید. روی آن کره بمالید. ۵-دوباره یک لایه خمیر یوفکا پهن نموده و کمی روی لایه قبلی فشار دهید تا به هم بچسبد. دوباره روی آن کره بمالید. به اندازه ۱/۳ خمیر را به همین صورت لایه لایه بچنیید. ۶-نیمی از مخلوط پسته و گردو را روی سطح خمیر بپاشید. ۷-دوباره با ۱/۳ دیگر از خمیر لایهها را همراه با کره ادامه دهید. نیمه باقیمانده از مخلوط گردو و پسته را روی سطح خمیر بپاشید. ۸-تا آخر همین کار را با باقیمانده خمیر تکرار کنید. ۹-کره باقیمانده را روی لایه خمیر آخر بریزید. با استفاده از چاقو، خمیرها را تا عمق به صورت لوزی لوزی برش دهید. ۱۰-ظرف را در فر به مدت ۱ ساعت و نیم قرار دهید. ۱۱-در همین زمان، در یک قابلمه، باقیمانده شکر را با ۱ پیمانه آب بر روی حرارت قرار دهید تا بجوش آید. ۱۲-عسل را اضافه کنید و خوب هم بزنید. سپس اجازه دهید به مدت تقریبا ۲۵ دقیقه بدون هم زدن خوب داغ شود و حبابهایی روی آن بیفتد. ۱۳-شربت تهیه شده را کنار بگذارید تا کمی سرد شود. سپس آبلیو و آب پرتقال را اضافه کنید. ۱۴-ظرف را از فر خارج کنید و شربت تهیه شده را بر روی خمیر بریزید. دوباره خمیر را از تکههای برش داده شده با چاقو از هم جدا کنید. ۱۵-تکههای برش داده شده را در ظرف مناسب بچینید و روی آن را با پسته تزئین کنید. |