زمان کنونی: ۱۰ ارديبهشت ۱۴۰۳, ۰۲:۴۹ صبح درود مهمان گرامی! (ورودثبت نام)

اعلانات تالار گفتمان

[-]
آخرین مطالب ارسال شده

مزون عروس آریایی

عطر و ادکلن پرفیومز



ارسال پاسخ 
 
امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امیتازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
کباب لبنانی
نویسنده پیام
کاربر تازه وارد
*
کاربر تالار
ارسال‌ها: 6
تاریخ عضویت: آبان ۱۳۹۶
اعتبار: 0
سپاس ها 0
سپاس شده 0 بار در 0 ارسال
ارسال: #1
کباب لبنانی
کباب لبنانی یک غذای عربی معروف و بسیار لذیذ لبنانی می باشد که در کشور ما نیز بخصوص در محله های عرب نشین طرفداران زیادی دارد.[تصویر:  -لبنانی-1.jpg]کباب لبنانیمواد مورد نیاز
  • نصف پیمانه بلغور گندم
  • 400 گرم گوشت چرخ کرده
  • نصف یک پیاز متوسط به صورت خرد شده
  • نصف قاشق مربا خوری زیره
  • یک قاشق غذا خوری ماست چکیده
  • روغن به میزان لازم جهت سرخ نمودن
مواد مورد نیاز برای داخل کباب
  • یک قاشق غذا خوری روغن زیتون
  • یک عدد پیاز کوچک که کاملا ریز خرد شده باشد
  • دو قاشق غذا خوری دانه کاج خرد شده
  • یک حبه سیر به صورت له شده
  • یک قاشق غذا خوری کشمش پلویی خرد شده
  • یک کیلو گرم گوشت چرخ کرده
  • نمک ، فلفل قرمزز و سیاه ، پودر دارچین به میزان کم
  • برگ گشنیز خرد شده به اندازه یک قاشق غذا خوری.
موادی که برای تهیه سس تاهینی ( ارده ) مخصوص این کباب لبنانی به آن نیاز داریم :
  • 4 قاشق مربا خوری تاهینی
  • 4 قاشق غذا خوری ماست چکیده
  • آب لیمو به میزان کم
  • یک حبه بزرگ سیر له شده
  • 4 قاشق غذا خوری روغن زیتون
  • 3 قاشق غذا خوری آب.
[تصویر:  -لبنانی-2.jpg]کباب لبنانیطرز تهیهپس از آن که سه بار بلغور گندم را شستید ، به اندازه نصف پیمانه آب جوش به آن اضافه کرده و روی ظرف را بپوشانید.برای آماده کردن مواد مورد نیاز برای داخل کباب ، ابتدا پیاز ها را در روغن تفت داده و بعد از آن دانه های کاج را اضافه نمایید. پس از کمی تفت دادن نوبت به اضافه کردن سیر ، کشمش و گوشت چرخ کرده به مواد و تفت دادن آن ها است. حال باید ادویه های گفته شده را به مواد بزنید و وقتی خوب حل شدند ، زیر آن را خاموش نمایید و بعد گشنیز را بریزید.حال زمان آبکش کردن بلغور گندم است. گوشت باقی مانده را به همراه پیاز و زیره در غذا ساز کاملا با هم مخلوط نمایید و به بلغور ها اضافه نمایید. پس از ورز کامل مواد با دست ، نوبت به اضافه کردن ماست چکیده به آن می رسد.اکنون زمان درست کردن کباب است :کمی از مواد بلغور را در دست گرفته و پهن کنید و میزان مناسبی از مواد داخل کباب را که قبلا تهیه نمودید ، در داخل آن بگذارید و آن را ببندید. زمانی که تمام مواد را به این صورت آماده نمودید ، آن ها را برای 30 دقیقه باید در داخل یخچال بگذارید و سپس آن ها را سرخ نمایید.برای تهیه سس نیز تنها نیاز دارید که مواد گفته شده را با هم مخلوط نماید و در کنار کباب های سرخ شده ، سرو نمایید.
۶ دي ۱۳۹۶ ۰۱:۳۳ عصر
مشاهده وب‌سایت کاربر یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
ارسال پاسخ 


موضوع‌های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  فوت و فن کباب تابه ای خوشمزه shahlamoradi 0 1,795 ۲ بهمن ۱۳۹۷ ۱۱:۴۶ صبح
آخرین ارسال: shahlamoradi
  طرز تهیه حمص لبنانی خوشمزه shahlamoradi 0 1,545 ۱ بهمن ۱۳۹۷ ۱۱:۱۷ عصر
آخرین ارسال: shahlamoradi
  طرز تهیه تاس کباب اصیل ایرانی moein118 0 1,665 ۱۰ آبان ۱۳۹۷ ۱۰:۲۷ صبح
آخرین ارسال: moein118

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان