کباب لبنانی - fg5fgrgtfse - ۶ دي ۱۳۹۶ ۰۱:۳۳ عصر
کباب لبنانی یک غذای عربی معروف و بسیار لذیذ لبنانی می باشد که در کشور ما نیز بخصوص در محله های عرب نشین طرفداران زیادی دارد.کباب لبنانیمواد مورد نیاز
- نصف پیمانه بلغور گندم
- 400 گرم گوشت چرخ کرده
- نصف یک پیاز متوسط به صورت خرد شده
- نصف قاشق مربا خوری زیره
- یک قاشق غذا خوری ماست چکیده
- روغن به میزان لازم جهت سرخ نمودن
مواد مورد نیاز برای داخل کباب
- یک قاشق غذا خوری روغن زیتون
- یک عدد پیاز کوچک که کاملا ریز خرد شده باشد
- دو قاشق غذا خوری دانه کاج خرد شده
- یک حبه سیر به صورت له شده
- یک قاشق غذا خوری کشمش پلویی خرد شده
- یک کیلو گرم گوشت چرخ کرده
- نمک ، فلفل قرمزز و سیاه ، پودر دارچین به میزان کم
- برگ گشنیز خرد شده به اندازه یک قاشق غذا خوری.
موادی که برای تهیه سس تاهینی ( ارده ) مخصوص این کباب لبنانی به آن نیاز داریم :
- 4 قاشق مربا خوری تاهینی
- 4 قاشق غذا خوری ماست چکیده
- آب لیمو به میزان کم
- یک حبه بزرگ سیر له شده
- 4 قاشق غذا خوری روغن زیتون
- 3 قاشق غذا خوری آب.
کباب لبنانیطرز تهیهپس از آن که سه بار بلغور گندم را شستید ، به اندازه نصف پیمانه آب جوش به آن اضافه کرده و روی ظرف را بپوشانید.برای آماده کردن مواد مورد نیاز برای داخل کباب ، ابتدا پیاز ها را در روغن تفت داده و بعد از آن دانه های کاج را اضافه نمایید. پس از کمی تفت دادن نوبت به اضافه کردن سیر ، کشمش و گوشت چرخ کرده به مواد و تفت دادن آن ها است. حال باید ادویه های گفته شده را به مواد بزنید و وقتی خوب حل شدند ، زیر آن را خاموش نمایید و بعد گشنیز را بریزید.حال زمان آبکش کردن بلغور گندم است. گوشت باقی مانده را به همراه پیاز و زیره در غذا ساز کاملا با هم مخلوط نمایید و به بلغور ها اضافه نمایید. پس از ورز کامل مواد با دست ، نوبت به اضافه کردن ماست چکیده به آن می رسد.اکنون زمان درست کردن کباب است :کمی از مواد بلغور را در دست گرفته و پهن کنید و میزان مناسبی از مواد داخل کباب را که قبلا تهیه نمودید ، در داخل آن بگذارید و آن را ببندید. زمانی که تمام مواد را به این صورت آماده نمودید ، آن ها را برای 30 دقیقه باید در داخل یخچال بگذارید و سپس آن ها را سرخ نمایید.برای تهیه سس نیز تنها نیاز دارید که مواد گفته شده را با هم مخلوط نماید و در کنار کباب های سرخ شده ، سرو نمایید.
|