تغذیه مناسب زنان در 20 سالگی در زنان بیست ساله هنوز تراکم استخوان در حال ایجاد است و باید بر داشتن پایه تغذیه ای قوی برای آینده تمرکز کنند
کلسیمفولات و آهن
در 30 سالگی، اوج توده استخوانی ( حداکثر استخوان زن) بدست می آید.
تأمین نیاز روزانه کلسیم (1000 میلی گرم) به تقویت استخوان ها و کاهش خطر پوکی در این مرحله مصرف مقدار توصیه شده فولات (یک ویتامین B)، خصوصاً اگر قصد بارداری داشته باشید، نیز مهم است. مصرف روزانه 400 میکروگرم فولات از سبزیجات برگ دار، عدس، مارچوبه، غلات غنی شده و یک مولتی ویتامین از نقص لوله عصبی و نقص مادرزادی جلوگیری می کند، که بر روى مغز و نخاع کودک در حال رشد تأثیر می گذارد.
زنانى که قاعده مى شوند برای کمک به حفظ انرژی، تمرکز و خلق و خوی روزانه به 18 میلی گرم آهن نیاز دارند. (گیاهخواران برای کاهش جذب آهن از غذاهای گیاهی به 14 میلی گرم اضافی نیاز دارند). استخوان کمک می کند و تحقیقات نشان می دهد که یک رژیم غذایی با کلسیم بالا ممکن است علائم PMS (سندرم قبل از قاعدگی) را از جمله تغییر خلق و خو، احتباس مایعات، ولع مصرف مواد غذایی و گرفتگی عضلات کاهش دهد!
تغذیه مناسب زنان در سی سالگی متابولیسم زن در سی سالگی به دلیل از دست دادن عضله مربوط به افزایش سن شروع به کند شدن می کند. برای کمک به ثابت نگه داشتن وزن، زنان باید کمتر غذا بخورند و بیشتر ورزش کنند.
برای هر سال بعد از 30 سال، زنان به هفت کالری کمتر در روز نیاز دارند. به عبارت دیگر، در سن 40 سالگی زنان باید روزانه 70 کالری کمتر از آنچه در 30 سالگی مصرف می کردند، مصرف کنند. کالری های غیرضروری شیرینی ها، نوشیدنی های شیرین و غذاهای نشاسته دار تصفیه شده (سفید) را کاهش دهید در حالی که هنوز از غذاهای غنی از فولات، کلسیم و آهن مصرف کنید. مصرف مکمل مولتی ویتامین و ویتامین D را ادامه دهید.
برای سلامت استخوان ها، زنان 19 تا 50 ساله نیز باید روزانه 400 تا 1000 واحد ویتامین D3 دریافت کنند. از آنجا که منابع غذایی ویتامین D بسیار کم است، مصرف مکمل آن در طول سال توصیه می شود.
غذاهای غنی از منیزیم شامل غلات سبوس دار، سبوس گندم، آجیل، دانه ها، حبوبات، میوه های خشک، اسفناج و نخود سبز مى باشند.
تغذیه مناسب زنان در چهل سالگی
این دهه، مرحله انتقال به دوره قبل از یائسگی، دوره پنج تا ده سال قبل از شروع یائسگی مى باشد.
در حالی که نیاز به ویتامین و مواد معدنی بدون تغییر باقی می ماند، زنان 40 ساله باید در انتخاب غذاهای مقوی تمرکز کنند تا علائم یائسگی مانند گرگرفتگی و بی خوابی را به حداقل برسانند و سلامتی خود را حفظ کنند.
ارزیابی سلامت پیشگیرانه ما راهی عالی برای به دست آوردن تصویری کلی از سلامتی فعلی و بهینه سازی برنامه مراقبت های بهداشتی برای مرحله بعدی زندگیتان مى باشد.
40 سالگی زمان مناسبی برای تنظیم دقیق رژیم غذایی برای کاهش چربی اشباع شده (حیوانی)، قندهای تصفیه شده و سدیم نیز مى باشد. بیش از هفت واحد نوشیدنی الکلی در هفته مصرف نکنید. اگر از اختلالات خواب رنج می برید کافئین را به 400 میلی گرم در روز یا کمتر محدود کنید.
ادامه مقاله :