اخطار‌های زیر رخ داد:
Warning [2] session_start(): open(/var/cpanel/php/sessions/alt-php55/sess_v67iuppam1r34dqngnj8fj7lv0, O_RDWR) failed: No such file or directory (2) - Line: 429 - File: inc/plugins/checkboxvalidation.php PHP 5.6.40 (Linux)
File Line Function
[PHP]   errorHandler->error
/inc/plugins/checkboxvalidation.php 429 session_start
/inc/class_plugins.php 101 checkboxvalidation_showthread_end
/showthread.php 1243 pluginSystem->run_hooks




زمان کنونی: ۳ آذر ۱۴۰۳, ۱۱:۳۲ صبح درود مهمان گرامی! (ورودثبت نام)

[-]
آخرین مطالب ارسال شده

مزون عروس آریایی

عطر و ادکلن پرفیومز



ارسال پاسخ 
 
امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امیتازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
کته‌کباب
نویسنده پیام
کاربر تالار
**
????? ?????
ارسال‌ها: 39
تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۹۱
اعتبار: 3
سپاس ها 2
سپاس شده 29 بار در 27 ارسال
ارسال: #1
کته‌کباب
مواد لازم
  • فیله گوساله: یک کیلوگرم
  • پیاز: یک عدد
  • نمک و فلفل: به میزان لازم
  • ماست: یک قاشق غذاخوری
روش تهیه

پیاز را خرد کرده و با فیله گوساله تکه شده مخلوط می‌کنیم. یک قاشق روغن زیتون بدون بو به آن اضافه کرده و با یک قاشق ماست هم می‌زنیم سپس یک‌دوم پیمانه آب پیاز به مواد مخلوط کرده و فیله گوشت را 24 ساعت در مواد می‌خوابانیم. سپس به سیخ کشانده و روی حرارت منقل کباب می‌کنیم. یک ظرف جداگانه هم زده و به مواد بادنجان اضافه می‌کنیم.

فوت آشپزی

کباب گوساله نباید خیلی برشته و رنگ آن قهوه‌ای شود.
۱۶ خرداد ۱۳۹۱ ۰۷:۲۲ عصر
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
تشکرها  سپاس شده توسط star
ارسال پاسخ 


موضوع‌های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  فوت و فن کباب تابه ای خوشمزه shahlamoradi 0 2,020 ۲ بهمن ۱۳۹۷ ۱۱:۴۶ صبح
آخرین ارسال: shahlamoradi
  طرز تهیه تاس کباب اصیل ایرانی moein118 0 1,930 ۱۰ آبان ۱۳۹۷ ۱۰:۲۷ صبح
آخرین ارسال: moein118
  کباب لبنانی fg5fgrgtfse 0 2,280 ۶ دي ۱۳۹۶ ۰۱:۳۳ عصر
آخرین ارسال: fg5fgrgtfse

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان