کتهکباب - نسخه قابل چاپ +- تالار گفتمان عروس (https://forum.talarearoos.ir) +-- انجمن: خانه داری نوعروسان (/forum-%D8%AE%D8%A7%D9%86%D9%87-%D8%AF%D8%A7%D8%B1%DB%8C-%D9%86%D9%88%D8%B9%D8%B1%D9%88%D8%B3%D8%A7%D9%86--45) +--- انجمن: آشپزی (/forum-%D8%A2%D8%B4%D9%BE%D8%B2%DB%8C--46) +--- موضوع: کتهکباب (/thread-%D9%83%D8%AA%D9%87%E2%80%8C%D9%83%D8%A8%D8%A7%D8%A8--599) |
کتهکباب - atefeh - ۱۶ خرداد ۱۳۹۱ ۰۷:۲۲ عصر مواد لازم
پیاز را خرد کرده و با فیله گوساله تکه شده مخلوط میکنیم. یک قاشق روغن زیتون بدون بو به آن اضافه کرده و با یک قاشق ماست هم میزنیم سپس یکدوم پیمانه آب پیاز به مواد مخلوط کرده و فیله گوشت را 24 ساعت در مواد میخوابانیم. سپس به سیخ کشانده و روی حرارت منقل کباب میکنیم. یک ظرف جداگانه هم زده و به مواد بادنجان اضافه میکنیم. فوت آشپزی کباب گوساله نباید خیلی برشته و رنگ آن قهوهای شود. |