اخطار‌های زیر رخ داد:
Warning [2] session_start(): open(/var/cpanel/php/sessions/alt-php55/sess_3tge9v2o2fr1ecm19f4mf8s9e7, O_RDWR) failed: No such file or directory (2) - Line: 429 - File: inc/plugins/checkboxvalidation.php PHP 5.6.40 (Linux)
File Line Function
[PHP]   errorHandler->error
/inc/plugins/checkboxvalidation.php 429 session_start
/inc/class_plugins.php 101 checkboxvalidation_showthread_end
/showthread.php 1243 pluginSystem->run_hooks




زمان کنونی: ۱۳ آذر ۱۴۰۳, ۰۸:۴۸ عصر درود مهمان گرامی! (ورودثبت نام)

[-]
آخرین مطالب ارسال شده

مزون عروس آریایی

عطر و ادکلن پرفیومز



ارسال پاسخ 
 
امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امیتازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
طرز تهیه کوفته تبریزی
نویسنده پیام
کاربر نیمه فعال
***
????? ?????
ارسال‌ها: 53
تاریخ عضویت: مهر ۱۳۹۷
اعتبار: 0
سپاس ها 4
سپاس شده 0 بار در 0 ارسال
ارسال: #1
طرز تهیه کوفته تبریزی
 آموزش آشپزی ایرانی 

 
مواد لازم برای تهیه کوفته تبریزی

    گوشت چرخ کرده 1 کیلو
    لپه 1 پیمانه
    برنج 1 پیمانه
    پیاز 1 عدد
    رب گوجه فرنگی 3 قاشق غذاخوری
    تخم مرغ 2 عدد
    سبزی کوفته 5 قاشق غذاخوری
    آرد نخود چی 2 قاشق غذاخوری
    زعفران، نمک، فلفل، ادویه، دارچین، گل سرخ به مقدار لازم
    تره و مرزه به مقدار لازم
    پیازداغ 3 قاشق
    زرشک، آلو، تخم مرغ پخته و مغز گردو به مقدار لازم
کوفته تبریزی از غذاهای خوشمزه خطه آذربایجان است که البته محبوبیتش تنها محدود به این منطقه نیست و این روزها بقیه جاهای کشور هم مردم از این غذای محلی خوشمزه استفاده میکنند. برای همین هم با دستورهای مختلفی برای تهیه کوفته تبریزیبرمیخورید که البته پایه و اساس همه آنها یکی است. برای این که کوفته تبریزی خوب و سالم از آب در بیاید و احیاناً وا نرود همه نکات ذکر شده ضمن دستور پخت و نکات انتهایی را بخوانید و به طور دقیق اجرا کنید. در ضمن میتوانید برای اطمینان بیشتر خمیرکوفته را از قبل آماده کنید و یک ساعتی در یخچال قرار دهید تا به خوبی خودش را بگیرد.
مواد میانی کوفته سلیقه ای هستند و شما میتوانید به دلخواه آنها را تغییر دهید یا اصلاً وسط کوفته را پر نکنید. اما استفاده از گردو و زرشک که معمولا محبوب همه هست خالی از لطف نیست. 

طرز تهیه و آموزش آشپزی کوفته تبریزی

[تصویر:  133308.jpg]



مرحله اول:


ابتدا برای آموزش آشپزی و تهیه سس کوفته درون قابلمه آب، پیاز داغ، رب گوجه فرنگی، کمی ادویه، دارچین، زعفران، گل سرخ، کمی مرزه و تره خرد شده بریزید و بگذارید جوش بیاید. سپس حرارت را کم کنید.

مرحله دوم:

لپه ها را از شب قبل خیس دهید، لپه ها را بپزید و با آب سرد آبکشی کنید. برنج را نیز بپزید و آبکشی نمائید.

مرحله سوم:

لپه ها و برنج را به همراه 1 پیاز کوچک و نصف گوشت چرخ کنید. سپس تخم مرغ ها و نصف دیگر گوشت را به همراه سبزی کوفته، آرد نخودچی، نمک، فلفل و دارچین به مواد اضافه کنید و خوب مخلوط کنید یا ورز دهید (مانند مایه کباب کوبیده).

مرحله چهارم:

درون کاسه ای یک پارچه توری بیندازید. سپس مقداری از مایه کوفته بردارید ، کمی ورز دهید و داخل کاسه روی توری بریزید و داخل آن یک عدد تخم مرغ پخته، کمی پیازداغ، چند عدد آلو و کمی مغز گرد و زرشک بریزید. روی آن مقداری دیگر از مواد کوفته بریزید سپس با جمع کردن توری خوب گردش کنید تا به صورت یک توپ در آید.
 
مرحله پنجم:

به هر تعداد که میخواهید کوفته درست کنید (اندازه کوفته ها بستگی به سلیقه خودتان دارد)، پس از اتمام کار آشپزی آرام آرام کوفته ها را در سسی که از قبل آماده کرده اید قرار دهید (دقت کنید که در زمان قرار دادن کوفته ها سس نباید بجوشد. میتوانید کوفته ها را با توری داخل سس قرار دهید).

مرحله ششم:

پس از قرار دادن کوفته ها اجازه دهید تا کمی خودشان را بگیرند و سفت شوند. سپس میتوانید کمی کوفته ها را بچرخانید تا آب و روغن به تمام نقاط کوفته برسد.


مرحله هفتم:

1 تا 2 ساعت برای پخت کوفته ها زمان لازم است. پس از این زمان کمی شعله را بیشتر کنید تا آب کوفته ها غلیظ تر شود. میتوانید داخل آب کوفته حدود 2 قاشق آرد نخودچی که با کمی روغن تفت داده شده است بریزید تا غلظت بیشتری داشته باشد. پس از آماده شده کوفته ها اجازه دهید کمی سرد شوند سپس آب کوفته را به ظرف سرو اضافه کنید. کوفته تبریزی خوشمزه شما آماده است.


آموزش آشپزی ایرانی 

نکته ها:

– سبزی کوفته مخلوطی از جعفری + گشنیز + مرزه + ترخون + نعناع است.
– بهتر است برای کوفته از گوشت مخلوط گوسفند و گوساله استفاده کنید.
– آب کوفته نباید در زمان ریختن کوفته ها در حال جوش باشد چون کوفته ها از هم میپاشد. تا زمانی که کوفته ها سفت نشدند نباید آب بجوشد بلکه باید ریزجوش بزند.
– لازم است باید برای جلوگیری از ترک خوردن کوفته تمام مواد خوب ورز داده شوند.


[تصویر:  619885d0f7974ed8c483a987a354bd2d.jpg]

منابع:
118فایل
ایران کوک
بیتوته

تصویر: images/smilies/angel.gifwww.118file.com
۱۱ مهر ۱۳۹۷ ۰۱:۱۳ عصر
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
ارسال پاسخ 


موضوع‌های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  طرز تهیه خورش کاری مرغ abootaleb 1 3,138 ۴ مهر ۱۳۹۸ ۰۱:۳۴ صبح
آخرین ارسال: behrang19
  طرز تهیه پنکیک ساده بدون شیر shahlamoradi 0 1,869 ۲ بهمن ۱۳۹۷ ۱۱:۴۴ صبح
آخرین ارسال: shahlamoradi
  طرز تهیه سوپ سیب زمینی با شیر shahlamoradi 0 2,032 ۲ بهمن ۱۳۹۷ ۱۱:۴۲ صبح
آخرین ارسال: shahlamoradi
  طرز تهیه حمص لبنانی خوشمزه shahlamoradi 0 1,805 ۱ بهمن ۱۳۹۷ ۱۱:۱۷ عصر
آخرین ارسال: shahlamoradi
  طرز تهیه آش شله قلمکار farzaneamiri069 0 2,305 ۲ آذر ۱۳۹۷ ۱۱:۵۸ عصر
آخرین ارسال: farzaneamiri069
  طرز تهیه سوپ تره فرنگی farzaneamiri069 0 1,866 ۲۵ آبان ۱۳۹۷ ۰۸:۲۸ عصر
آخرین ارسال: farzaneamiri069
  طرز تهیه تاس کباب اصیل ایرانی moein118 0 1,930 ۱۰ آبان ۱۳۹۷ ۱۰:۲۷ صبح
آخرین ارسال: moein118
  طرز تهیه خورش بادمجان و نکات کلیدی moein118 0 2,011 ۱ آبان ۱۳۹۷ ۰۱:۲۸ عصر
آخرین ارسال: moein118
  طرز تهیه آش دوغ farzaneamiri069 0 1,935 ۲۹ مهر ۱۳۹۷ ۰۱:۲۷ عصر
آخرین ارسال: farzaneamiri069
  طرز تهیه استرامبولی لذیذ و خوش طعم moein118 0 1,892 ۱۴ مهر ۱۳۹۷ ۱۲:۳۹ عصر
آخرین ارسال: moein118

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان