زمان کنونی: ۹ فروردين ۱۴۰۳, ۰۷:۱۰ عصر درود مهمان گرامی! (ورودثبت نام)

اعلانات تالار گفتمان

[-]
آخرین مطالب ارسال شده

مزون عروس آریایی

عطر و ادکلن پرفیومز



ارسال پاسخ 
 
امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امیتازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
طرز تهیه خورش بادمجان و نکات کلیدی
نویسنده پیام
کاربر نیمه فعال
***
کاربر تالار
ارسال‌ها: 53
تاریخ عضویت: مهر ۱۳۹۷
اعتبار: 0
سپاس ها 4
سپاس شده 0 بار در 0 ارسال
ارسال: #1
طرز تهیه خورش بادمجان و نکات کلیدی
آموزش آشپزی ایرانی

طرز تهیه خورش بادمجان
[تصویر:  %D8%AE%D9%88%D8%B1%D8%B4-%D8%BA%D9%88%D8...%D8%AA.jpg]
 
خورش بادمجان یکی از خورش های معروف و پر طرفدار ایرانی است که شباهت بسیاری به خورش قیمه دارد. 
البته خورش بادمجان به چند روش مختلف طبخ می شود. مواد اصلی تشکیل دهنده خورش بادمجان عبارتند از بادمجان ، گوشت خورشتی و لپه. با مواد در نظر گرفته شده برای این دستور می توانید برای ۴ نفر خورشت بادمجان تهیه نمایید.


مواد لازم برای تهیه خورش بادمجان


بادمجان 4 عدد 
 
لپه ۱ لیوان
گوشت خورشتی ۴۰۰ گرم
گوجه فرنگی ۲ عدد
پیاز ۲ عدد
رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذاخوری
زعفران ۱ قاشق غذاخوری
فلفل سیاه به میزان لازم
نمک به میزان لازم


آموزش آشپزی و طرز تهیه
اضافه کردن لپه به خورش بادمجان اختیاری است. توصیه ما این است که به خورش بادمجان خود را لپه اضاف کنید زیرا طعم بهتری به خورش شما خواهد داد. برای اضافه کردن لپه باید آنرا چند ساعت قبل تر از شروع به آشپزی بخیسانیم.
در صورتی که امکانش هست چند بار آب لپه ها را تغییر می دهیم تا زمان پخت راحت تر بپزند. در مرحله بعد پیاز را به صورت نگینی خرد می کنیم و به همراه مقداری روغن در قابلمه ای که برای تهیه خورش در نظر گرفته ایم می ریزیم.
پیاز را کمی تفت می دهیم تا سبک شود سپس گوشت خورشتی را پس از خرد کردن ( اندازه گوشتقورمه سبزی ) به قابلمه اضافه می کنیم. پس از اینکه گوشت را کمی تفت دادیم و رنگش تغییر کرد ۴ لیوان آب به قابلمه اضافه می کنیم.
درب قابلمه را می گذاریم تا گوشت بپزد. حالا لپه ها را به همراه ۲ لیوان آب در قابلمه ای جداگانه روی حرارت قرار می دهیم تا به خوبی بپزند. در مرحله بعد گوجه فرنگی ها را خرد می کنیم و به همراه رب گوجه فرنگی در تابه ای جداگانه با مقداری روغن تفت می دهیم.

پس از تف دادن گوجه فرنگی و رب گوجه فرنگی آنها را به همراه لپه پخته شده و 1قاشق غذاخوری زعفران دم کرده به خورش اضافه می کنیم. اجازه می دهیم خورش به آرامی جا بیفتد. اگر آب خورش کم بود مقداری آب به خورش اضافه می کنیم.

[تصویر:  %D9%82%DB%8C%D9%85%D9%87-%D8%A8%D8%A7%D8...%D9%86.jpg]

نکات آموزش آشپزی خورش بادمجان

گوشت مناسب خورش بادمجان
برای خوشمزه تر شدن خورشت بادمجان توصیه می شود از گوشت سر دست گوسفند یا گوشت مغز ران گوساله استفاده کنید. البته در صورتی که منع مصرف گوشت قرمز دارید می توانید از گوشت های سفید مانند گوشت بلدرچین ، گوشت مرغ و … نیز استفاده کنید.
 

تصویر: images/smilies/angel.gifwww.118file.com
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱ آبان ۱۳۹۷ ۰۱:۲۹ عصر، توسط moein118.)
۱ آبان ۱۳۹۷ ۰۱:۲۸ عصر
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
ارسال پاسخ 


موضوع‌های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  طرز تهیه خورش کاری مرغ abootaleb 1 2,763 ۴ مهر ۱۳۹۸ ۰۱:۳۴ صبح
آخرین ارسال: behrang19
  طرز تهیه پنکیک ساده بدون شیر shahlamoradi 0 1,596 ۲ بهمن ۱۳۹۷ ۱۱:۴۴ صبح
آخرین ارسال: shahlamoradi
  طرز تهیه سوپ سیب زمینی با شیر shahlamoradi 0 1,732 ۲ بهمن ۱۳۹۷ ۱۱:۴۲ صبح
آخرین ارسال: shahlamoradi
  طرز تهیه حمص لبنانی خوشمزه shahlamoradi 0 1,505 ۱ بهمن ۱۳۹۷ ۱۱:۱۷ عصر
آخرین ارسال: shahlamoradi
  طرز تهیه آش شله قلمکار farzaneamiri069 0 1,996 ۲ آذر ۱۳۹۷ ۱۱:۵۸ عصر
آخرین ارسال: farzaneamiri069
  خورش ها و قلیه ها star 16 21,953 ۲۹ آبان ۱۳۹۷ ۰۳:۳۵ صبح
آخرین ارسال: farzaneamiri069
  طرز تهیه سوپ تره فرنگی farzaneamiri069 0 1,622 ۲۵ آبان ۱۳۹۷ ۰۸:۲۸ عصر
آخرین ارسال: farzaneamiri069
  طرز تهیه تاس کباب اصیل ایرانی moein118 0 1,630 ۱۰ آبان ۱۳۹۷ ۱۰:۲۷ صبح
آخرین ارسال: moein118
  طرز تهیه آش دوغ farzaneamiri069 0 1,674 ۲۹ مهر ۱۳۹۷ ۰۱:۲۷ عصر
آخرین ارسال: farzaneamiri069
  نکات جالب خانه داری moein118 0 1,425 ۱۸ مهر ۱۳۹۷ ۰۱:۱۵ عصر
آخرین ارسال: moein118

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان