طرز تهیه خورش بادمجان و نکات کلیدی - نسخه قابل چاپ +- تالار گفتمان عروس (https://forum.talarearoos.ir) +-- انجمن: خانه داری نوعروسان (/forum-%D8%AE%D8%A7%D9%86%D9%87-%D8%AF%D8%A7%D8%B1%DB%8C-%D9%86%D9%88%D8%B9%D8%B1%D9%88%D8%B3%D8%A7%D9%86--45) +--- انجمن: آشپزی (/forum-%D8%A2%D8%B4%D9%BE%D8%B2%DB%8C--46) +--- موضوع: طرز تهیه خورش بادمجان و نکات کلیدی (/thread-%D8%B7%D8%B1%D8%B2-%D8%AA%D9%87%DB%8C%D9%87-%D8%AE%D9%88%D8%B1%D8%B4-%D8%A8%D8%A7%D8%AF%D9%85%D8%AC%D8%A7%D9%86-%D9%88-%D9%86%DA%A9%D8%A7%D8%AA-%DA%A9%D9%84%DB%8C%D8%AF%DB%8C--2516) |
طرز تهیه خورش بادمجان و نکات کلیدی - moein118 - ۱ آبان ۱۳۹۷ ۰۱:۲۸ عصر آموزش آشپزی ایرانی طرز تهیه خورش بادمجان خورش بادمجان یکی از خورش های معروف و پر طرفدار ایرانی است که شباهت بسیاری به خورش قیمه دارد. البته خورش بادمجان به چند روش مختلف طبخ می شود. مواد اصلی تشکیل دهنده خورش بادمجان عبارتند از بادمجان ، گوشت خورشتی و لپه. با مواد در نظر گرفته شده برای این دستور می توانید برای ۴ نفر خورشت بادمجان تهیه نمایید. مواد لازم برای تهیه خورش بادمجان بادمجان 4 عدد لپه ۱ لیوان گوشت خورشتی ۴۰۰ گرم
گوجه فرنگی ۲ عدد پیاز ۲ عدد رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذاخوری زعفران ۱ قاشق غذاخوری فلفل سیاه به میزان لازم نمک به میزان لازم آموزش آشپزی و طرز تهیه اضافه کردن لپه به خورش بادمجان اختیاری است. توصیه ما این است که به خورش بادمجان خود را لپه اضاف کنید زیرا طعم بهتری به خورش شما خواهد داد. برای اضافه کردن لپه باید آنرا چند ساعت قبل تر از شروع به آشپزی بخیسانیم. در صورتی که امکانش هست چند بار آب لپه ها را تغییر می دهیم تا زمان پخت راحت تر بپزند. در مرحله بعد پیاز را به صورت نگینی خرد می کنیم و به همراه مقداری روغن در قابلمه ای که برای تهیه خورش در نظر گرفته ایم می ریزیم. پیاز را کمی تفت می دهیم تا سبک شود سپس گوشت خورشتی را پس از خرد کردن ( اندازه گوشتقورمه سبزی ) به قابلمه اضافه می کنیم. پس از اینکه گوشت را کمی تفت دادیم و رنگش تغییر کرد ۴ لیوان آب به قابلمه اضافه می کنیم. درب قابلمه را می گذاریم تا گوشت بپزد. حالا لپه ها را به همراه ۲ لیوان آب در قابلمه ای جداگانه روی حرارت قرار می دهیم تا به خوبی بپزند. در مرحله بعد گوجه فرنگی ها را خرد می کنیم و به همراه رب گوجه فرنگی در تابه ای جداگانه با مقداری روغن تفت می دهیم.
پس از تف دادن گوجه فرنگی و رب گوجه فرنگی آنها را به همراه لپه پخته شده و 1قاشق غذاخوری زعفران دم کرده به خورش اضافه می کنیم. اجازه می دهیم خورش به آرامی جا بیفتد. اگر آب خورش کم بود مقداری آب به خورش اضافه می کنیم. نکات آموزش آشپزی خورش بادمجان گوشت مناسب خورش بادمجان |