اخطار‌های زیر رخ داد:
Warning [2] session_start(): open(/var/cpanel/php/sessions/alt-php55/sess_0e764isr8ms68qd6tnqc14u021, O_RDWR) failed: No such file or directory (2) - Line: 429 - File: inc/plugins/checkboxvalidation.php PHP 5.6.40 (Linux)
File Line Function
[PHP]   errorHandler->error
/inc/plugins/checkboxvalidation.php 429 session_start
/inc/class_plugins.php 101 checkboxvalidation_showthread_end
/showthread.php 1243 pluginSystem->run_hooks




زمان کنونی: ۱ آذر ۱۴۰۳, ۰۵:۵۰ عصر درود مهمان گرامی! (ورودثبت نام)

[-]
آخرین مطالب ارسال شده

مزون عروس آریایی

عطر و ادکلن پرفیومز



ارسال پاسخ 
 
امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امیتازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
طرز تهیه تارت تره فرنگی
نویسنده پیام
کاربر تالار
**
????? ?????
ارسال‌ها: 25
تاریخ عضویت: مهر ۱۳۹۵
اعتبار: 0
سپاس ها 0
سپاس شده 0 بار در 0 ارسال
ارسال: #1
طرز تهیه تارت تره فرنگی
تارت تره فرنگی یک پیش غذای گیاهی خوشمزه و جذاب است که مزه ای متفاوت از بقیهٔ تارت ها دارد.این تارت یک پیش غذای گیاهی اشتها آور است که در کمتر از 40 دقیقه آماده می‌شود. شما می‌توانید با صرف هزینهٔ اندکی این پیش غذا را آماده کرده و در میهمانی‌های رسمی خود سرو کنید. با این مقدار مواد برای 5 تا 7 نفر می‌توانید تارت درست کنید. (بهتر است از قسمت‌های سفید و سبز روشن تره فرنگی استفاده کنید تا به کیفیت لطیف‌تری از این تارت دست پیدا کنید)

مواد لازم :
آرد سفید برای سطح کار
خمیر هزارلا 1 ورق
کره 2 قاشق غذاخوری
تره فرنگی 6 عدد
نمک و فلفل سیاه به میزان لازم

طرز تهیه :
فر را تا دمای 190 درجه داغ می‌کنیم. روی سطح تختهٔ شیرینی پزی آرد می‌پاشیم و با وردنه خمیر هزارلا را به ابعاد 25 30x سانتی‌متر پهن می‌کنیم. با یک برش طولی خمیر را از وسط نصف می‌کنیم. خمیرها را به سینی فر که آن را با کاغذ روغنی پوشانده‌ایم، منتقل می‌کنیم.
با چاقو دور تا دور خمیر‌ها را به فاصله 1 سانتی‌متر از لبه، خط می‌کشیم و سطح داخل مستطیل خط کشی شده را با چنگال شیار می‌دهیم. خمیر را به مدت 15 دقیقه در فریزر قرار می‌دهیم و بعد آن را در فر می‌پزیم تا طلائی شود.
در یک تابهٔ بزرگ کره را گرم می‌کنیم و تره فرنگی‌های خرد شده را به آن اضافه می‌کنیم و با نمک و فلفل مزه دار می‌نماییم. سپس آن‌ها را 5 دقیقه تفت داده تا تره فرنگی‌ها نرم شوند و بپزند. در انتها آن‌ها را با قاشق روی خمیر طلائی شده می‌ریزیم و مانند شکل، برش زده و سرو می‌کنیم.
[تصویر:  med103841_0608_leek_tart_l.jpg]
 
۱۶ مهر ۱۳۹۵ ۱۰:۴۲ صبح
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
ارسال پاسخ 


موضوع‌های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  طرز تهیه شیرینی ناپلئونی abootaleb 0 1,897 ۱۰ تير ۱۳۹۹ ۰۹:۲۵ عصر
آخرین ارسال: abootaleb
  طرز تهیه کیک هندوانه ای farzaneamiri069 0 1,893 ۲۹ آذر ۱۳۹۷ ۰۷:۱۷ عصر
آخرین ارسال: farzaneamiri069
  طرز تهیه کوکی هندوانه ای farzaneamiri069 0 1,821 ۲۱ آذر ۱۳۹۷ ۱۱:۳۸ عصر
آخرین ارسال: farzaneamiri069
  طرز تهیه کیک کدو حلوایی خوشمزه farzaneamiri069 0 1,278 ۱۱ آذر ۱۳۹۷ ۰۳:۰۱ عصر
آخرین ارسال: farzaneamiri069
  طرز تهیه کیک قهوه خوشمزه farzaneamiri069 0 1,345 ۲۶ آبان ۱۳۹۷ ۰۴:۴۸ عصر
آخرین ارسال: farzaneamiri069
  طرز تهیه دسر توت فرنگی farzaneh 0 1,663 ۲۲ ارديبهشت ۱۳۹۷ ۰۶:۳۰ عصر
آخرین ارسال: farzaneh
  طرز تهیه شیرینی های مخصوص عید نوروز فریبا 11 7,457 ۵ فروردين ۱۳۹۷ ۱۲:۳۷ صبح
آخرین ارسال: فریبا
  طرز تهیه رولت دارچینی hamedetanha 0 3,499 ۲۳ مهر ۱۳۹۵ ۰۷:۲۴ عصر
آخرین ارسال: hamedetanha
  طرز تهیه تارت بادنجان hamedetanha 0 2,678 ۱۷ مهر ۱۳۹۵ ۱۱:۴۰ صبح
آخرین ارسال: hamedetanha
  طرز تهیه تارت ریواس hamedetanha 0 2,930 ۱۷ مهر ۱۳۹۵ ۱۰:۲۳ صبح
آخرین ارسال: hamedetanha

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان