زمان کنونی: ۱ ارديبهشت ۱۴۰۳, ۰۱:۵۵ صبح درود مهمان گرامی! (ورودثبت نام)

اعلانات تالار گفتمان

[-]
آخرین مطالب ارسال شده

مزون عروس آریایی

عطر و ادکلن پرفیومز



ارسال پاسخ 
 
امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امیتازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
دستور تهیه ناگت ها
نویسنده پیام
مدیر ارشد
******
مدیر ارشد
ارسال‌ها: 1,708
تاریخ عضویت: مهر ۱۳۹۰
سپاس ها 465
سپاس شده 1305 بار در 793 ارسال
ارسال: #1
دستور تهیه ناگت ها



ناگت مرغ

[تصویر:  1185729155_naget_chicken.jpg]


مواد لازم برای 6 نفر:
سینه مرغ=600 گرم
پیاز=1 عدد کوچک
پنیر موتزارلا=150 گرم
پودر سیر=1 قاشق غذاخوری
قرص عصاره مرغ=1 عدد
پفک نمکی پودر شده=2/1 پیمانه
پودر موسیر=1 قاشق چایخوری
پودر نان=2 قاشق سوپخوری
رنگ نارجی خوراکی=2/1 قاشق چایخوری
طرز تهیه:
ابتدا سینه مرغ خام را با پیاز،پنیر موتزارلا،پودر سیر و قرص عصاره مرغ در مخلوط کن له کنید تا به صورت خمیر چسبناکی درآید.
در ظرف دیگری پودر پفک نمکی،پودر موسیر،پودر نان و رنگ نارنجی را مخلوط کنید.
از خمیر مرغ تهیه شده به اندازه یک گردو بردارید و با مرطوب کردن دست به آن فرم بدهید. سپس ناگت ها را در مخلوط پودر نان و پفک نمکی بغلتانید و در روغن دغ سرخ کنید.
به دلیل ۀنکه پودر مخصوص ناگت در دسترس نیست،در این دستور از مخلوط پفک نمکی و رنگ نارنجی استفاده می شود تا به رنگ و مزه واقعی پودر ناگت نزدیک باشد
۱۹ شهريور ۱۳۹۱ ۱۲:۴۰ عصر
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
مدیر ارشد
******
مدیر ارشد
ارسال‌ها: 1,708
تاریخ عضویت: مهر ۱۳۹۰
سپاس ها 465
سپاس شده 1305 بار در 793 ارسال
ارسال: #2
پاسخ به: دستور تهیه ناگت ها
دستور تهیه ناگت مرغ

مواد لازم:
سینه مرغ یک کیلو
پیاز ۱ عدد بزرگ
پنیر گودا ۱۵۰ گرم
سیر (موسیر) ۵ تا ۶ حبه
آرد سوخاری به میزان لازم
پفک نمکی ۱۰۰ گرم
نمک و فلفل به میزان لازم
روغن به میزان لازم


میتوانیم از بال یا ران مرغ هم استفاده کنیم اما سینه مرغ بهتر است.
سینه مرغ خام را با پیاز و سیر یک یا دو بار چرخ میکنیم. اگر دو بار چرخ کنیم چسبندگی مواد بیشتر میشود.
ناگت میتواند به صورت اسنک و یا پیش غذا مصرف شود.
میتوان به جای پنیر از دو سه قاشق روغن زیتون استفاده کرد که اگر بودار باشد بهتر است و رژیمی است یا اینکه نصف پنیر گودا و نصف پنیر پیتزا و پنیر پارمیزان استفاده کرد.
پنیر پارمیزان خیلی خوشمزه و نرم است.
و حتی به جای سینه مرغ میتوان از نصف گوشت و نصف سویا میتوان استفاده کرد.
برای اینکه بوی ضخم سویا از بین برود سویا را با کمی شیر و ۲ قاشق سرکه مخلوط کرده یک ساعت خیس میکنیم بعد با دست فشار داده آبکش کرده یک بار چرخ میکنیم این مواد باعث میشود سویا بوی خوبی بگیرد.
برخی افراد برای گرفتن بوی سویا آن را میجوشانند که اگر سویا را بجوشانید سفت میشود.
پودر سوخاری را خودمان تهیه میکنیم برای این کار هر نانی را که دوست داشتیم در جای تمیز خشک میکنیم دو سه بار چرخ کرده بعد الک میکنیم برای هر یک کیلو پودر نان، ۲ قاشق غذاخوری پودر دارچین و نصف قاشق غذاخوری پودر زنجبیل، ۱ قاشق چایخوری پودر میخک، ۱ قاشق غذاخوری زردچوبه اضافه میکنیم.
چون نانی که استفاده میکنیم خودش نمک دارد پس نمک اضافه نمیکنیم.
آرد سوخاری که خودمان تهیه میکنیم و حتی آرد سوخاری آماده را همیشه در یخچال نگهداری میکنیم.
پنیر و نمک و فلفل را به گوشت اضافه کرده و گوشت را ورز میدهیم و بعد آرد سوخاری را اضافه میکنیم. میزان آرد سوخاری که لازم میشود بستگی به میزان آب پیاز داخل گوشت دارد.
پفک نمکی را پودر میکنیم و با مقداری آرد سوخاری مخلوط میکنیم و داخل ظرفی میریزیم.
مواد را که خوب با هم ورز دادیم کم کم آرد سوخاری به آنها اضافه کرده و دوباره ورز میدهیم.
میتوانیم روی میز را آردپاشی کنیم و خمیر به دست آمده را روی آن صاف کرده و قالب بزنیم تا شکلهای جالب تری داشته باشد.
مواد که کامل ورز داده شد و آماده شد بهتر است یکی دو ساعت این مواد را داخل یخچال بگذاریم بماند بعداً بپزیم.
از مواد به اندازه گردو برداشته و داخل مخلوط پفک و آرد میغلتانیم سپس داخل روغن داغ شناور در ظرف روی حرارت سرخ میکنیم.
با مواد گفته شده میتوان برگر مرغ هم درست کرد اما برای برگر پفک نیاز نداریم و مواد را داخل آرد و پفک نمی غلتانیم و از یک قطره رنگ خوراکی نارنجی استفاده میکنیم. البته برای برگر باید از قبل مرغ را با زعفران، آب پیاز، آب فلفل دلمه و ۱ قاشق غذاخوری سویاسس مزه دار کرده باشیم.
در ناگتهای آماده از رنگ خوراکی برای نارنجی شدن آن استفاده میکنند که ما در اینجا به جای آن از پفک نمکی استفاده میکنیم که طعم خوبی هم به ناگت میدهد.
ناگتها را میتوانیم بعد از آماده شدن داخل نایلون در فریزر نگه داریم.
ناگت با سس تارتار یا سس هزار جزیره یا سس کچاب خوشمزه میشود.


انتخاب آرایشگاه شرق تهران(تهرانپارس،نارمک...)
انتخاب آرایشگاه شمال تهران(تجریش،میرداماد...)
انتخاب آرایشگاه غرب تهران(شهرک غرب،اکباتان...)
مدل ها و ژورنال های روز لباس عروس 2016 و 2017
ادکلن
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۹ شهريور ۱۳۹۱ ۱۲:۴۵ عصر، توسط star.)
۱۹ شهريور ۱۳۹۱ ۱۲:۴۴ عصر
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
مدیر ارشد
******
مدیر ارشد
ارسال‌ها: 1,708
تاریخ عضویت: مهر ۱۳۹۰
سپاس ها 465
سپاس شده 1305 بار در 793 ارسال
ارسال: #3
پاسخ به: دستور تهیه ناگت ها




ناگت مرغ برای چهار نفر

مواد لازم:

1- 400 گرم گوشت فیله سینه مرغ که به قطعات مکعبی بریده شده
2- یک پیاز کاملا ریز خورد شده
3- یک تخم مرغ زده شده
4- یک قاشق غذا خوری جعفری تازه خرد شده
5- یک قاشق غذا خوری برگ بو تازه خرد شده (ضروری نیست)
6- یک سیب درختی کوچک پوست گرفته و رنده شده
7- 45 گرم داخل نان سفید
8- یک حبه عصاره مرغ خرد شده
9- 60 گرم پودر نان سوخاری
10- مقداری آرد گندم
11- روغن برای سرخ کردن
12- نمک و فلفل به مقدار دلخواه
13- دو حبه سیر

طرز تهیه:
ابتدا تمام مواد بغیر از تخم مرغ ، آرد سوخاری و روغن را در داخل غذا ساز ریخته برای مدتی بزنید تا خمیر یکدستی حاصل شود. مقداری از مواد را گلوله کرده و با دست شکل دهید. سپس سطح آنرا با قلم مو یا دست به تخم مرغ زده شده آغشته کرده و آنها را در پودر سوخاری بغلتانید و در نهایت آنها را در روغن گرم شده غوطه ور کنید تا سرخ شوند.
ناگتهای سرخ شده را در ظرف مناسبی چیده و سرو کنید.
این غذا را می توان با سس قرمز یا سس مایونز به همراه مقداری نان میل نمود.
۱۹ شهريور ۱۳۹۱ ۱۲:۴۶ عصر
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
ارسال پاسخ 


موضوع‌های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  طرز تهیه خورش کاری مرغ abootaleb 1 2,791 ۴ مهر ۱۳۹۸ ۰۱:۳۴ صبح
آخرین ارسال: behrang19
  طرز تهیه پنکیک ساده بدون شیر shahlamoradi 0 1,624 ۲ بهمن ۱۳۹۷ ۱۱:۴۴ صبح
آخرین ارسال: shahlamoradi
  طرز تهیه سوپ سیب زمینی با شیر shahlamoradi 0 1,756 ۲ بهمن ۱۳۹۷ ۱۱:۴۲ صبح
آخرین ارسال: shahlamoradi
  طرز تهیه حمص لبنانی خوشمزه shahlamoradi 0 1,534 ۱ بهمن ۱۳۹۷ ۱۱:۱۷ عصر
آخرین ارسال: shahlamoradi
  طرز تهیه آش شله قلمکار farzaneamiri069 0 2,017 ۲ آذر ۱۳۹۷ ۱۱:۵۸ عصر
آخرین ارسال: farzaneamiri069
  طرز تهیه سوپ تره فرنگی farzaneamiri069 0 1,634 ۲۵ آبان ۱۳۹۷ ۰۸:۲۸ عصر
آخرین ارسال: farzaneamiri069
  طرز تهیه تاس کباب اصیل ایرانی moein118 0 1,649 ۱۰ آبان ۱۳۹۷ ۱۰:۲۷ صبح
آخرین ارسال: moein118
  طرز تهیه خورش بادمجان و نکات کلیدی moein118 0 1,727 ۱ آبان ۱۳۹۷ ۰۱:۲۸ عصر
آخرین ارسال: moein118
  طرز تهیه آش دوغ farzaneamiri069 0 1,704 ۲۹ مهر ۱۳۹۷ ۰۱:۲۷ عصر
آخرین ارسال: farzaneamiri069
  طرز تهیه استرامبولی لذیذ و خوش طعم moein118 0 1,603 ۱۴ مهر ۱۳۹۷ ۱۲:۳۹ عصر
آخرین ارسال: moein118

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان