اخطار‌های زیر رخ داد:
Warning [2] session_start(): open(/var/cpanel/php/sessions/alt-php55/sess_se6t5bjjvqsrc04m2eub4g3v87, O_RDWR) failed: No such file or directory (2) - Line: 429 - File: inc/plugins/checkboxvalidation.php PHP 5.6.40 (Linux)
File Line Function
[PHP]   errorHandler->error
/inc/plugins/checkboxvalidation.php 429 session_start
/inc/class_plugins.php 101 checkboxvalidation_showthread_end
/showthread.php 1243 pluginSystem->run_hooks




زمان کنونی: ۱۳ آذر ۱۴۰۳, ۰۹:۱۰ عصر درود مهمان گرامی! (ورودثبت نام)

[-]
آخرین مطالب ارسال شده

مزون عروس آریایی

عطر و ادکلن پرفیومز



ارسال پاسخ 
 
امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امیتازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
خورش ها و قلیه ها
نویسنده پیام
???? ????
******
???? ????
ارسال‌ها: 1,721
تاریخ عضویت: مهر ۱۳۹۰
سپاس ها 465
سپاس شده 1305 بار در 793 ارسال
ارسال: #11
پاسخ به: خورش ها و قلیه ها



خورش بروکلی


[تصویر:  1169988167_broccolioyster.jpg]


مواد لازم:
کلم بروکلی=250 گرم
گوشت چرخ کرده=1 عدد
پیاز متوسط=1 عدد
سیر=2 حبه
رب گوجه فرنگی=1 قاشق غذاخوری
دارچین=1 قاشق چایخوری
زردچوبه=2/1 قاشق چایخوری
فلفل قرمز=3/1 قاشق چایخوری
نمک=به میزان لازم
روغن مایع=80 گرم
طرز تهیه:
ابتد کلم بروکلی را تکه تکه خرد می کنیم و 10 دقیقه با آب و نمک می پزیم. سپس در آبکش ریخته و کنار می گذاریم. در قابلمه ای روغن مایع را ریخته و پیاز،سیر و بعد گوشت چرخ کرده را در آن تفت می دهیم.
نمک،فلفل،زردچوبه،دارچین و رب گوجه فرنگی را نیز داخل آن تفت می دهیم و یک لیوان آب و کلم بروکلی های پخته شده را به مواد اضافه می کنیم. سپس می گذاریم با شعله ملایم به مدت 25 دقیقه بپزد.
نکته: در صورتی که بخواهیم از گوشت خورشی استفاده کنیم،حتما باید در انتهای پخت، وقتی گوشت پخته شد،کلم بروکلی را به خورش اضافه کرد.
۱۹ شهريور ۱۳۹۱ ۱۲:۲۸ عصر
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
???? ????
******
???? ????
ارسال‌ها: 1,721
تاریخ عضویت: مهر ۱۳۹۰
سپاس ها 465
سپاس شده 1305 بار در 793 ارسال
ارسال: #12
پاسخ به: خورش ها و قلیه ها
خورش به

[تصویر:  1169382412_khoresh.jpg]

مواد لازم: برای 5 نفر
به= 4 عدد
لپه=5/1 پیمانه
گوشت خورشتی= 250 گرم(به میزان دلخواه)
لیمو عمانی یا آلو خورشتی
پیاز= دو عدد
رب/نمک،فلفل،زردچوبه
طرز تهیه:
بهتر است از یک روز قبل لپه رابخیسانیم.
ابتدا پیاز ها را نگینی خرد کرده و تفت می دهیم ،بعد از اینکه کمی طلایی شد گوشت را نیز اضافه کرده و زردچوبه را هم اضافه کرده گوشت را هم تقت می دهیم.(برای طعم مطبوع تر غذا)در ظرفی جدالپه را تفت می دهیم حدود 10دقیقه سپس رب را اضافه کرده و مجدد تفت می دهیم،کمی زردچوبه هم اضافه می کنیم و در نهایت مواد فوق را به مواد گوشتی اضافه می کنیم و به را نیز مربعی خرد کرده و اضافه می کنیم .در نهایت به خورش آب (گرم)اضافه کرده و صبر می کنیم تا خوب بپزد.پس از پخته شدن گوشت، نمک و لیمو یا آلو خورشتی را اضافه می کنیم و صبر می کنیم تا طعم آنها وارد خورش گردد، حدود 45 دقیقه.و حالا خورش خوشمزه شما آماده است.
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۵ مهر ۱۳۹۱ ۱۲:۵۲ عصر، توسط star.)
۵ مهر ۱۳۹۱ ۱۲:۵۲ عصر
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
???? ????
******
???? ????
ارسال‌ها: 1,721
تاریخ عضویت: مهر ۱۳۹۰
سپاس ها 465
سپاس شده 1305 بار در 793 ارسال
ارسال: #13
پاسخ به: خورش ها و قلیه ها
خورش ریحان

مواد لازم:
گوشت بی استخوان=500 گرم
سبزی ریحان،نعناع،گشنیز،تره و جعفری=750 گرم(باید ریحان آن بیشتر باشد)
بادنجان قلمی و کوچک یک اندازه=6 تا 8 عدد
روغن=250 گرم
آبلیمو=2 قاشق غذاخوری
زردچوبه یا رب گوجه فرنگی=بمقدار کم
پیاز سرخ شده=2 قاشق سوپخوری
نمک و فلفل=بقدر کافی
طرز تهیه:
گوشت را کمی درشت تر از گردو خرد کرده،می شوئیم و در ظرف مناسبی می ریزیم. پیاز سرخ کرده را داخل گوشت ریخته،ظرف را روی حرارت ملایم قرار می دهیم. در ظرف را می گذاریم،گاهی هم می زنیم تا آب گوشت کشیده شده،پیاز له شود. 3 تا 4 لیوان آب می ریزیم،حرارت را ملایم می کنیم تا گوشت نیمه ز شود. سبزی را تمیز کرده،می شوئیم و در آبکش می ریزیم تا آب آن کاملا کشیده شود. سبزی را هم خرد می کنیم و با دو سه قاشق روغن کمی سرخ می نمائیم. زردچوبه را با سبزی یک تفت می دهیم و آن را در گوشت می ریزیم،کمی نمک و فلفل به گوشت می زنیم. ترشی آن را اندازه می کنیم؛در صورت مصرف رب به جای زردچوبه،رب را هم داخل سایر مواد می ریزیم. می گذاریم گوشت و سبزی پخته شده ، خورش جا بیفتد. بادنجانها را پوست کنده،یک چاک به آنها می دهیم و کمی نمک می پاشیم. بقیه روغن را در تابه ریخته،تابه را روی حرارت ملایم قرار می دهیم. وقتی روغن داغ شد، اطراف بادنجانها را در حرارت ملایم سرخ می کنیم تا طلایی شود. بعد بادنجانها را در صافی می چینیم تا روغن اضافی آنها گرفته شود و آنها را در یک ردیف روی خورش می چینیم. بادنجانها باید در موقع سرخ شدن با حرارت ملایم بپزد و با خورش زیاد نجوشد که له گردد و شکل خودش را از دست بدهد. کافی است که ترشی و طعم سبزی به خورد آن برود. موقع کشیدن، سبزی و گوشت را در دیس می کشیم و بادنجانها را اطراف دیس دیس می چینیم. ممکن است در اواخر طبخ یکی دو عدد گوجه فرنگی را خرد کنیم و روی خورش برای زیبایی آن بریزیم.کافی است که گوجه فرنگی کمی بجوشد ولی له نشود و در خورش نمایان باشد.
۵ مهر ۱۳۹۱ ۱۲:۵۴ عصر
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
???? ????
******
???? ????
ارسال‌ها: 1,721
تاریخ عضویت: مهر ۱۳۹۰
سپاس ها 465
سپاس شده 1305 بار در 793 ارسال
ارسال: #14
پاسخ به: خورش ها و قلیه ها
خورش هویج (ترکی)

[تصویر:  1162975221_khoresh.jpg]

مواد لازم:
هویج خلال شده = یک کیلو
گوشت ماهیچه = نیم کیلو
پیاز =یک عدد
گوجه فرنگی =3 الی 4 عدد
لیمو عمانی =دو الی 3 عدد
آب گوشت =یک لیوان و نیم
نمک، فلفل، زردچوبه، دارچین، زعفران=به مقدار لازم
روغن مایع = به اندازه کافی

طرز تهیه:
هویج را به شکل خلالی (باریک در یک اندازه)خورده کرده یکدست سرخ مینماییم تاطلایی شود. سپس پیاز را خورد کرده ا گوشت (تکه های درشت) تف میدهیم و ادویه جات را داخل مواد ریخته با آب میگذاریم تا پخته شود. گوجه فرنگیها رابه صورت حلقه حلقه بریده و دور روی آنرا سرخ میکنیم.
بعد از آماده شدن مواد درون یک ظرف پیرکس آب گوشت، لیمو عمانی خرده شده و زعفران آب کرده را ریخته سپس تکه های گوشت، هویج و گوجه فرنگی را بطور جداگانه درون ظرف قرار میدهیم. سپس درب ظرف را گذاشته با شعله کم به مدت 10 دقیقه میگذاریم تا خوب جا بیفتد.
۵ مهر ۱۳۹۱ ۱۲:۵۶ عصر
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
کاربر تالار
**
????? ?????
ارسال‌ها: 15
تاریخ عضویت: اسفند ۱۳۹۶
اعتبار: 0
سپاس ها 20
سپاس شده 6 بار در 6 ارسال
ارسال: #15
طرز تهیه خورش کنگر
طرز تهیه خورش کنگر
[تصویر:  khoresh-kangar.jpg]
مواد لازم خورش کنگر
گوشت خورشتی     ۳۰۰ گرم
کنگر     ۶۰۰ گرم
نعناع و جعفری     ۱۵۰ گرم
لیمو عمانی     ۲ عدد
پیاز     ۱ عدد
رب گوجه فرنگی     ۱ قاشق غذاخوری
زردچوبه     به اندازه کافی
فلفل سیاه     به اندازه کافی
نمک     به اندازه کافی
طرز تهیه خورش کنگر
ابتدا پیاز را خرد می کنیم و به همراه مقداری روغن در یک قابلمه مناسب تفت می دهیم. پس از اینکه پیاز سبک شد قطعات گوشت خورشتی را به همراه مقداری زردچوبه اضافه میکنیم و تفت دادن پیاز و گوشت را ادامه می دهیم تا رنگ گوشت تغییر کند
در مرحله بعد چند لیوان آب به مخلوط گوشت و پیاز اضافه می کنیم و پس از بستن درب قابلمه اجازه می دهیم با حرارت متوسط گوشت کاملا بپزد. در همین حین کنگرها را با دقت تمیز می کنیم و پس از شستشو خرد می کنیم.
در ادامه نعناع و جعفری را به صورت ساطوری خرد می کنیم. در مرحله بعد کنگر را به همراه جعفری و نعناع برای چند دقیقه در مقداری روغن تفت می دهیم سپس زمانی که گوشت نیمپز شد سبزیجات تفت داده شده را به قابلمه اضافه می کنیم.
لیمو عمانی ها را یک ساعت زودتر با چنگال سوراخ می کنیم و در یک لیوان آب قرار می دهیم تا خورش را تلخ نکنند. در مرحله بعد لیمو عمانی را به همراه رب گوجه فرنگی ، نمک و فلفل سیاه به خورش اضافه می کنیم و اجازه می دهیم خورش جا بیفتد.
حدود ۳ ساعت برای جا افتادن خورش زمان نیاز است. در پایان پس از اینکه خورش روغن انداخت و به خوبی جا افتاد آنرا به همراه برنج سرو می کنیم. این خورش طعمی مانند خورش کرفس دارد و مانند خورش کرفس فواید بسیاری برای بدن دارد.

 
۲۱ تير ۱۳۹۷ ۰۲:۱۸ عصر
مشاهده وب‌سایت کاربر یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
کاربر تالار
**
????? ?????
ارسال‌ها: 12
تاریخ عضویت: مهر ۱۳۹۷
اعتبار: 0
سپاس ها 0
سپاس شده 0 بار در 0 ارسال
ارسال: #16
پاسخ به: خورش ها و قلیه ها
[size=14pt]طرز تهیه خورشت بامیه
[تصویر:  khoresh-bamie-min.jpg][th]مواد لازم خورشت بامیه[/th]
گوشت خورشتی250 گرم
بامیه400 گرم
پیاز1 عدد
رب گوجه فرنگی2 قاشق غذا خوری
سیربه میزان لازم
زعفرانبه میزان لازم
فلفل سیاهبه میزان لازم
آبلیموبه میزان لازم
نمکبه میزان لازم
 
مراحل تهیه خورشت بامیه
برای تهیه خورش بامیه ، ابتدا برای اینکه لیزی بامیه ها از بین برود چوب ته بامیه را فقط کمی کوتاه می کنیم و بعد آن ها را داخل ظرف آب سرد می ریزیم و کمی نمک هم بهشون می زنیم و به مدت دو ساعت صبر می کنیم تا توی آب نمک بمانند. سپس بامیه را می شوریم و کنار می گذاریم. (مراقب باشید اگر انتهای بامیه ها را بیشتر ببرید باز می شود و خورشت بامیه شما لزج می شود)
حالا پیاز را به صورت نگینی و ریز خرد می کنیم و با مقداری روغن در یک قابلمه روی حرارت قرار می دهیم وقتی که پیازها طلایی شدند گوشت را که از قبل به صورت قورمه ای همانند خورشت قیمه خرد کرده ایم به قابلمه پیاز اضافه می کنیم و بعد از تفت دادن مقداری زردچوبه اضافه می کنیم و آب هم به اندازه ای می ریزیم که بعد از پخت حدود یک لیوان آب برای پختن بامیه ها داشته باشیم. (من سه لیوان ریختم)
در این مرحله داخل تابه ای که برای پخت خورشت در نظر گرفته ایم کمی روغن می ریزیم و اگه طعم سیر را دوست دارید یکی دو حبه سیر را له کنید و به تابه اضافه کنید و با روغن تفت دهید. سپس بامیه ها را که از قبل شسته و آماده کرده ایم به تابه اضافه می کنیم و خوب تفت می دهیم تا رنگ بامیه ها عوض شود.
سپس مقداری رب گوجه فرنگی و کمی فلفل سیاه و نمک اضافه کنید و گوشت پخته شده را با آبی که دارد به مواد داخل تابه اضافه می کنیم و درب تابه را می گذاریم و به مدت تقریبا 20 دقیقه صبر می کنیم تا خورش بامیه خوب بپزد و جا بیفتد. توجه کنید برای جا افتادن خورشت بامیه بهتر است اجازه بدهید روی حرارت ملایم ملایم و به آرامی بپزد و جا بیفتد همچنین نباید این خورشت را زیاد هم بزنید چرا که بامیه بسیار حساس هستند و هم زدن زیادی ممکن است باعت لیز شدن خورشت شود.
پس از اینکه خورشت بامیه پخت و حرارت زیر تابه را خاموش کردید مقدار خیلی کم آبلیمو و زعفران به خورش بامیه اضافه کنید تا خوشمزه تر و خوش طعم تر شود. همچنین می توانید دو عدد سیب زمینی رو با کمی زردچوبه به صورت طلایی سرخ کنید و موقع سرو برای تزیین و زیباتر شدن خورشت بامیه استفاده کنید.

 
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۲ آبان ۱۳۹۷ ۰۱:۴۱ صبح، توسط farzaneamiri069.)
۲۲ آبان ۱۳۹۷ ۰۱:۴۰ صبح
مشاهده وب‌سایت کاربر یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
کاربر تالار
**
????? ?????
ارسال‌ها: 12
تاریخ عضویت: مهر ۱۳۹۷
اعتبار: 0
سپاس ها 0
سپاس شده 0 بار در 0 ارسال
ارسال: #17
پاسخ به: خورش ها و قلیه ها
طرز تهیه خورشت کرفس
[تصویر:  khoresh-karafs-min.jpg] [th]مواد لازم خورشت کرفس - 5 نفر[/th]
گوشت خورشتی300 گرم
ساقه کرفس500 گرم
سبزی خوش کرفس400 گرم (200 گرم جعفری – 100 گرم نعنا – 100 گرم برگ کرفس)
پیاز2 عدد بزرگ
آبغوره2 قاشق غذاخوری
رب انار1 قاشق غذاخوری
آب7 لیوان
روغن مایعبه میزان لازم
فلفل سیاهبه میزان لازم
فلفل قرمزبه میزان لازم
زردچوبهبه میزان لازم
نمکبه میزان لازم
 مراحل تهیه خورشت کرفس
1. ابتدا پیاز ها را به صورت نگینی و ریز خرد می کنیم و در قابلمه ای که برای پخت خورش در نظر گرفته ایم به همراه کمی روغن تفت می دهیم تا سبک و طلایی شود. سپس گوشت خورشتی را اضافه می کنیم و تفت می دهیم و بعد از تفت دادن ، مقداری زردچوبه ، فلفل سیاه و فلفل قرمز اضافه می کنیم و دوباره تفت می دهیم. بعدش مقداری آب گرم اضافه می کنیم و درب قابلمه را می گذاریم تا گوشت نیم پز شود. همچنین در صورت تمایل به اضافه کردن لوبیا چیتی ، آن را همراه مقداری آب در یک قابلمه روی حرارت بگذارید تا نیم پز شود.
2. در این مدت زمان کرفس و سبزی خورشت کرفس را آماده می کنیم. ابتدا سبزی خورش شامل جعفری ، نعنا و برگ های تازه و جوان کرفس را به صورت ریز خرد می کنیم و ساقه های کرفس را هم در اندازه های مساوری برش می زنیم. حالا باید سبزی و کرفس خرد شده را سرخ کنیم. برای این منظور تابه را روی حرارت می گذاریم تا کمی گرم شود و بعدش سبزی خرد شده را اضافه می کنیم و تفت می دهیم. بعد از اینکه آب سبزی کشیده شد مقداری روغن می زنیم و بعد از تفت دادن ، ساقه کرفس خرد شده را هم اضافه می کنیم و سرخ می کنیم.
3. بعد از اینکه گوشت نیم پز شد سبزی ، کرفس سرخ شده و لوبیا چیتی نیم پز شده را اضافه می کنیم و کمی هم نمک می زنیم سپس درب قابلمه را می گذاریم تا خورش کرفس با حرارت ملایم بپزد. 15 دقیقه آخر پخت مقداری آبلیمو یا آبغوره و یا لیمو عمانی را به همراه یک قاشق غذاخوری رب انار یا رب آلوچه اضافه می کنیم و منتظر می مانیم تا خورشت کرفس با حرارت ملایم بپزد و روغن پس بدهد. پس از اینکه خورشت کرفس به خوبی پخت و جا افتاد آن را در ظرف سرو می کشیم و به همراه برنج سرو می کنیم.
نکات پخت خورش کرفس
گوشت خورشتی
برای خورشت کرفس بهتر است از گوشت ران گوساله و یا گوشت سردست گوسفند استفاده کنید و گوشت خورش کرفس را باید به صورت قورمه ای همانند گوشت خورشت قورمه سبزی خرد کنید. برخی افراد به جای گوشت گوساله یا کوسفند از گوشت مرغ استفاده می کنند. شما هم با توجه به سلیقه و ذائقه خود می توانید این کار را بکنید.
جا افتادن خورشت کرفس
برای اینکه خورشت کرفس خوشمزه و جا افتاده ای داشته باشید باید اجازه بدهید تا خورش کرفس با حرارت ملایم بپزد و به خوبی جا بیفتد. برخی از افراد تصور می کنند که اگر حرارت زیر قابلمه خورش را زیاد کنند خورشت زودتر پخته می شود در حالی که با این کار نه تنها خورش زودتر آماده نمی شود بلکه آب خورشت هم زودتر تبخیر می شود.

 
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۹ آبان ۱۳۹۷ ۰۳:۳۶ صبح، توسط farzaneamiri069.)
۲۹ آبان ۱۳۹۷ ۰۳:۳۵ صبح
مشاهده وب‌سایت کاربر یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
ارسال پاسخ 


موضوع‌های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  طرز تهیه خورش کاری مرغ abootaleb 1 3,138 ۴ مهر ۱۳۹۸ ۰۱:۳۴ صبح
آخرین ارسال: behrang19
  طرز تهیه خورش بادمجان و نکات کلیدی moein118 0 2,011 ۱ آبان ۱۳۹۷ ۰۱:۲۸ عصر
آخرین ارسال: moein118

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان