اخطار‌های زیر رخ داد:
Warning [2] session_start(): open(/var/cpanel/php/sessions/alt-php55/sess_v965nfqv180lhqs5j3bgerf6m0, O_RDWR) failed: No such file or directory (2) - Line: 429 - File: inc/plugins/checkboxvalidation.php PHP 5.6.40 (Linux)
File Line Function
[PHP]   errorHandler->error
/inc/plugins/checkboxvalidation.php 429 session_start
/inc/class_plugins.php 101 checkboxvalidation_showthread_end
/showthread.php 1243 pluginSystem->run_hooks




زمان کنونی: ۱ آذر ۱۴۰۳, ۰۶:۴۴ عصر درود مهمان گرامی! (ورودثبت نام)

[-]
آخرین مطالب ارسال شده

مزون عروس آریایی

عطر و ادکلن پرفیومز



ارسال پاسخ 
 
امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امیتازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
طرز تهیه لوبیا پلو با گوشت تکه ای
نویسنده پیام
کاربر تالار
**
????? ?????
ارسال‌ها: 25
تاریخ عضویت: مهر ۱۳۹۵
اعتبار: 0
سپاس ها 0
سپاس شده 0 بار در 0 ارسال
ارسال: #1
Tongue طرز تهیه لوبیا پلو با گوشت تکه ای
مواد لازم لوبیا پلو با گوشتتکه ای

لوبیا سبز 500 گرم
گوشت تکه ای  500 گرم
برنج 4 پیمانه
پیاز 1 عدد
روغن مایع به میزان لازم
رب گوجه فرنگی به میزان لازم
نمک، فلفل، زردچوبه و دارچین به میزان لازم
زعفران دم کرده به میزان دلخواه
طرز تهیه لوبیا پلو با گوشتتکه ای

    ابتدا برنج را می شوییم و با مقداری نمک خیس می کنیم.
    پیاز را شسته، خرد کرده و در روغن تفت می دهیم تا  طلایی شود.

    گوشت ران گوسفند یا گوساله را به صورت تکه های بزرگتر از قورمه خرد کرده، همراه با پیاز در روغن کمی تفت می دهیم تا رنگ گوشت تغییر کند. بعد زردچوبه و رب گوجه فرنگی را افزوده و تفت می دهیم. سپس دو پیمانه آب ولرم روی آن می ریزیم و اجازه می دهیم  تا جوش بیاید، سپس شعله را کم کرده اجازه می دهیم گوشت کامل بپزد.

    لوبیاسبز را شسته و به تکه های یک یا دو سانتی خرد کرده و کمی در روغن سرخ می کنیم.

    در اواخر پخت گوشت، لوبیای سرخ شده را اضافه می کنیم و اجازه می دهیم با هم بپزند. در پایان پخت، وقتی مایه روغن انداخت، نمک، فلفل و دارچین را می ریزیم. در انتهای پخت باید آب گوشت تمام شود و شبیه سسی غلیظ و خوشمزه باقی بماند.

    برنج را به روش معمول آبکش کنید، ولی دقت داشته باشید کمی برنج را زنده و خام تر بردارید؛ چون لوبیا و گوشت کمی سس دارد و ممکن است پلو هنگام دم کشیدن، خمیر شود.

    پس از انتخاب نوع ته دیگ و آماده کردن آن، مقداری از برنج را کف قابلمه می ریزیم و بعد کمی از مایه لوبیا روی آن می ریزیم. برنج و مایه گوشت را لایه لایه اضافه می کنیم تا همه مواد تمام شود. در آخر، به دلخواه می توانید کمی زعفران دم کرده روی برنج بریزید و اجازه دهید پلو 45 دقیقه دم بکشد.

 


فایل‌(های) پیوست شده بندانگشتی (ها)
   
۳ مهر ۱۳۹۵ ۱۱:۱۵ صبح
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
ارسال پاسخ 


موضوع‌های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  طرز تهیه خورش کاری مرغ abootaleb 1 3,138 ۴ مهر ۱۳۹۸ ۰۱:۳۴ صبح
آخرین ارسال: behrang19
  طرز تهیه پنکیک ساده بدون شیر shahlamoradi 0 1,869 ۲ بهمن ۱۳۹۷ ۱۱:۴۴ صبح
آخرین ارسال: shahlamoradi
  طرز تهیه سوپ سیب زمینی با شیر shahlamoradi 0 2,032 ۲ بهمن ۱۳۹۷ ۱۱:۴۲ صبح
آخرین ارسال: shahlamoradi
  طرز تهیه حمص لبنانی خوشمزه shahlamoradi 0 1,805 ۱ بهمن ۱۳۹۷ ۱۱:۱۷ عصر
آخرین ارسال: shahlamoradi
  طرز تهیه آش شله قلمکار farzaneamiri069 0 2,305 ۲ آذر ۱۳۹۷ ۱۱:۵۸ عصر
آخرین ارسال: farzaneamiri069
  طرز تهیه سوپ تره فرنگی farzaneamiri069 0 1,866 ۲۵ آبان ۱۳۹۷ ۰۸:۲۸ عصر
آخرین ارسال: farzaneamiri069
  طرز تهیه تاس کباب اصیل ایرانی moein118 0 1,930 ۱۰ آبان ۱۳۹۷ ۱۰:۲۷ صبح
آخرین ارسال: moein118
  طرز تهیه خورش بادمجان و نکات کلیدی moein118 0 2,011 ۱ آبان ۱۳۹۷ ۰۱:۲۸ عصر
آخرین ارسال: moein118
  طرز تهیه آش دوغ farzaneamiri069 0 1,935 ۲۹ مهر ۱۳۹۷ ۰۱:۲۷ عصر
آخرین ارسال: farzaneamiri069
  طرز تهیه استرامبولی لذیذ و خوش طعم moein118 0 1,892 ۱۴ مهر ۱۳۹۷ ۱۲:۳۹ عصر
آخرین ارسال: moein118

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان