اخطار‌های زیر رخ داد:
Warning [2] session_start(): open(/var/cpanel/php/sessions/alt-php55/sess_c59fe15cm5u7stfa3vn060qi43, O_RDWR) failed: No such file or directory (2) - Line: 429 - File: inc/plugins/checkboxvalidation.php PHP 5.6.40 (Linux)
File Line Function
[PHP]   errorHandler->error
/inc/plugins/checkboxvalidation.php 429 session_start
/inc/class_plugins.php 101 checkboxvalidation_showthread_end
/showthread.php 1243 pluginSystem->run_hooks




زمان کنونی: ۱ آذر ۱۴۰۳, ۰۲:۴۴ عصر درود مهمان گرامی! (ورودثبت نام)

[-]
آخرین مطالب ارسال شده

مزون عروس آریایی

عطر و ادکلن پرفیومز



ارسال پاسخ 
 
امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امیتازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
طرز تهیه تیرامیسو کلاسیک
نویسنده پیام
کاربر نیمه فعال
***
????? ?????
ارسال‌ها: 52
تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۹۴
اعتبار: 0
سپاس ها 0
سپاس شده 2 بار در 2 ارسال
ارسال: #1
طرز تهیه تیرامیسو کلاسیک
مواد لازم
6 عدد زرده تخم مرغ
1 فنجان شکر
1 ¼ فنجان پنیر ماسکارپونه
1 ¾ فنجان خامه زده شده
بیسکویت لیدی فینگر یا کیک اسفنجی به میزان لازم
¼ قاشق غذاخوری پودر کاکائو
750 میلی لیتر آب
1 ½ فنجان شکر
4 قاشق غذا خوری دانه های قهوه
1 عدد وانیل تازه یا 1 قاشق چای خوری عصاره وانیل
1 چوب دارچین
1 تکه از پوست پرتقال، اختیاری
طرز تهیه

مرحله 1
زرده تخم مرغ و شکر را با هم مخلوط می کنیم ظرف را روی بخار آب قرار می دهیم و مدام هم می زنیم به مدت 10 دقیقه تا به رنگ لیموی روشن تبدیل شود و از روی بخار آب بر می داریم تا سرد شدن کامل همچنان با هم زن آن را هم می زنیم
مرحله 2
.خامه ای شیرین شده را اضافه می کنیم و به آرامی با هم مخلوط می کنیم و کنار می گذاریمپنیر ماسکار پونه را به تخم مرغها اضافه می کنیم و خوب مخلوط می کنیم
مرحله 3
دانه های قهوه را همراه با چوب دارچین ، وانیل ، شکر، پوست پرتقال و آب با هم خوب مخلوط می کنیم و می گذاریم دم بکشد .سپس آنها را داخل صافی ریخته و مایع بدست آمده را برای خیساندن لیدی فینگر کنار می گذاریم تا سرد شود
مرحله 4
بیسکویت های فینگر لیدی را داخل مایع قهوه قرار می دهیم و سریع بر می داریم چون نباید نرم شود و به ترتیب ته ظرف مورد نظر می چینیم تا کف آن را بپوشاند
مرحله 5
یک لایه ازکرمی که درست کرده ایم را روی آنها می ریزیم تا کاملا روی آنها را بپوشاند
مرحله 6
یک لایه دیگه ار بیسکویتهای که در مایع قهوه خیسانده ایم را می چینیم وبا یک لایه ضخیم از کرم روی آنها را می پوشانیم در آخر روی آن را با پودر کاکائو ، قهوه یا نسکافه می پوشانیم و به مدت 4 ساعت در یخچال می گذاریم بماند. 

 

 رفراکتومتر
۳ اسفند ۱۳۹۴ ۰۳:۱۴ عصر
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
ارسال پاسخ 


موضوع‌های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  طرز تهیه شیرینی ناپلئونی abootaleb 0 1,897 ۱۰ تير ۱۳۹۹ ۰۹:۲۵ عصر
آخرین ارسال: abootaleb
  طرز تهیه کیک هندوانه ای farzaneamiri069 0 1,893 ۲۹ آذر ۱۳۹۷ ۰۷:۱۷ عصر
آخرین ارسال: farzaneamiri069
  طرز تهیه کوکی هندوانه ای farzaneamiri069 0 1,821 ۲۱ آذر ۱۳۹۷ ۱۱:۳۸ عصر
آخرین ارسال: farzaneamiri069
  طرز تهیه کیک کدو حلوایی خوشمزه farzaneamiri069 0 1,278 ۱۱ آذر ۱۳۹۷ ۰۳:۰۱ عصر
آخرین ارسال: farzaneamiri069
  طرز تهیه کیک قهوه خوشمزه farzaneamiri069 0 1,345 ۲۶ آبان ۱۳۹۷ ۰۴:۴۸ عصر
آخرین ارسال: farzaneamiri069
  طرز تهیه دسر توت فرنگی farzaneh 0 1,663 ۲۲ ارديبهشت ۱۳۹۷ ۰۶:۳۰ عصر
آخرین ارسال: farzaneh
  طرز تهیه شیرینی های مخصوص عید نوروز فریبا 11 7,457 ۵ فروردين ۱۳۹۷ ۱۲:۳۷ صبح
آخرین ارسال: فریبا
  طرز تهیه رولت دارچینی hamedetanha 0 3,499 ۲۳ مهر ۱۳۹۵ ۰۷:۲۴ عصر
آخرین ارسال: hamedetanha
  طرز تهیه تارت بادنجان hamedetanha 0 2,678 ۱۷ مهر ۱۳۹۵ ۱۱:۴۰ صبح
آخرین ارسال: hamedetanha
  طرز تهیه تارت ریواس hamedetanha 0 2,930 ۱۷ مهر ۱۳۹۵ ۱۰:۲۳ صبح
آخرین ارسال: hamedetanha

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان