زمان کنونی: ۱۰ فروردين ۱۴۰۳, ۰۲:۲۴ صبح درود مهمان گرامی! (ورودثبت نام)

اعلانات تالار گفتمان

[-]
آخرین مطالب ارسال شده

مزون عروس آریایی

عطر و ادکلن پرفیومز



ارسال پاسخ 
 
امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امیتازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
4 تکنیک کاربردی برای پخت کیک
نویسنده پیام
کاربر تالار
**
کاربر تالار
ارسال‌ها: 39
تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۹۱
اعتبار: 3
سپاس ها 2
سپاس شده 29 بار در 27 ارسال
ارسال: #1
4 تکنیک کاربردی برای پخت کیک
پختن کیک ساده: اسفنجی را همه بلد هستید اما وقتی پای درست کردن یک کیک تزئین شده کامل برای مراسم خاصی وسط می‌آید، تقریبا همه ترجیح می‌دهند از قنادی کیک بگیرند. اگر می‌خواهید از رفتن به قنادی برای خرید کیک بی‌نیاز شوید، چاره‌ای ندارید جز این‌که خودتان در خانه کیک بپزید و به یاد داشته باشید تزئین کیک از پختن آن سخت‌تر نیست. با کمک این راهنما می‌توانید به راحتی کیک‌های زیبا درست کنید.


1- پایه کیک را بپزید
اول از همه باید فکر کنید می‌خواهید پایه کیک‌تان چه رنگی و چه طعمی باشد. شما کیک اسفنجی را به چند مدل مختلف و از روی دستورات گوناگون می‌توانید درست کنید. از هر دستوری که راحت‌تر هستید استفاده کنید. معمول‌ترین طعم‌ها برای کیک اسفنجی، وانیلی و شکلاتی است اما قبل از آغاز کار باید تکنیک‌هایی که از خراب کردن کیک شما جلوگیری می‌کند را بشناسید. برای مثال:

از تخم‌مرغ گرم استفاده کنید: مطمئنا می‌دانید که قبل از پختن کیک، کره را بیرون بگذارید تا به دمای اتاق برسد ولی خیلی‌ها با تخم‌مرغ این کار را نمی‌کنند. در صورتی که اگر تخم‌مرغ سرد را در مایه کیک استفاده کنید، موادتان به خوبی با هم مخلوط نخواهند شد. اگر وقت کافی برای گرم کردن مواد ندارید، کره را به تکه‌های کوچک تقسیم کنید و برای 5 ثانیه در مایکروفر بگذارید. برای گرم کردن تخم‌مرغ‌ها هم می‌توانید آن‌ها را برای چند دقیقه در یک ظرف آب گرم غوطه‌ور کنید.

اندازه آرد را بدانید: آرد را با قاشق اندازه‌گیری کرده و روی آن را حتما با چاقو صاف کنید. هیچ‌وقت آرد را با پیمانه اندازه‌گیری نکنید چون آرد فشرده می‌شود و بیشتر از چیزی که برای درست کردن کیک از روی دستورتان نیاز دارید برمی‌دارید.

تنبلی را کنار بگذارید: اگر کره را در قالب بیندازید و درست همه جای آن را چرب نکنید، کیک در بعضی‌ جاها به قالب می‌چسبد و در بعضی دیگر، چرب می‌شود. کره باید کاملا در ته قالب پخش شود. برای این کار باید آن را با برس همه جای قالب بکشید تا چرب شود. اگر برس ندارید می‌توانید از یک تکه پنبه برای چرب کردن قالب استفاده کنید.

قالب را در جای درست قرار دهید: فر باید از قبل گرم شده باشد. پنجره وسط بهترین جا برای قرار دادن قالب است. سعی کنید قالب در مرکز گرمای فر قرار بگیرد. علاوه بر این، سعی کنید قالب به هیچ وجه به دیواره‌های فر نچسبد چون حرارت در بخشی از قالب بالا‌تر می‌رود. اگر می‌خواهید چند قالب را با هم در فر بگذارید، آن‌ها را تا جایی که می‌توانید در فر پخش کنید.

قالب را به حال خود رها نکنید: باید قالب را در فر بچرخانید. این کار پخت یکنواخت کیک را تضمین می‌کند. باید صبر کنید تا حدود دو سوم از زمان پخت کیک بگذرد تا کیک کاملا خودش را بگیرد، بعد قالب را بچرخانید و اگر لازم است آن را در فر جابه‌جا کنید و اجازه دهید یک سوم زمان باقیمانده، کیک با زاویه دیگری بپزد.


2- لایه پوشاننده را انتخاب کنید
اگر کیک یک لایه است می‌توانید روی آن را با پوشاننده‌های مختلف بپوشانید. اگر چند لایه است، باید اول، مرحله سوم را اجرا کنید و بعد روی آن را بپوشانید. وقتی کیک پخته و خنک شد، آن را برگردانید و روی میز بگذارید. پشت کیک معمولا صاف‌تر است و راحت‌تر می‌توانید روی آن خامه بمالید. اگر روی کیک شما به اندازه کافی صاف نیست، می‌توانید کمی از آن را با چاقو ببرید تا صاف شود. حالا وقت انتخاب طعمی است که می‌خواهید خامه پوشاننده داشته باشد. این طعم باید متناسب با پایه کیک باشد. برای مثال اگر کیک شما پرتقالی است، استفاده از خامه با طعم نسکافه برای آن متناسب به‌نظر نمی‌رسد اما لازم نیست این 2 بخش دقیقا از یک طعم باشند. می‌توانید برای روکش کردن کیک وانیلی از انواع مختلف طعم‌ها استفاده کنید یا مثلا برای پوشاندن کیک شکلاتی، می‌توانید از پوششی با طعم گردو یا نسکافه استفاده کنید. دستور درست کردن 2 پوشش مختلف در این موارد آمده است. شما می‌توانید برای درست کردن بقیه پوشش‌ها از همین دستورها ایده بگیرید:

رویه کاراملی: برای درست کردن این رویه باید 100 گرم کره نرم شده را به‌مدت 3 تا 5 دقیقه در میکسر بزنید تا صاف شود و رنگ آن روشن شود. سرعت میکسر را کم کنید و به تدریج یک و نیم لیوان شکر را به آن اضافه کنید و با سرعت پایین بزنید تا کاملا در کره حل شود. حالا چند قطره وانیل اضافه کنید و باز هم بزنید تا صاف و یکدست شود.

رویه شکلاتی: 300 گرم شکلات تکه‌ای را آب کنید تا صاف و یکدست شود. در این فاصله 150 گرم کره را 3 تا 5 دقیقه در میکسر بزنید تا یکدست و روشن شود. سرعت میکسر را کم کنید و 2 فنجان شکر و یک فنجان خامه را به کره اضافه کنید و هم بزنید. حالا می‌توانید شکلات را اضافه کنید و وقتی کاملا با مواد مخلوط شد، پوشش شما آماده است. باید تا قبل از سرد شدن آن را روی کیک بمالید. این پوشش بعد از سرد شدن سفت می‌شود.


3 - کیک را پر کنید
اگر می‌خواهید کیک چند لایه درست کنید، باید بین لایه‌های مختلف کیک را با مواد خوشمزه پر کنید. این مواد را هم باید با توجه به طعم کیک و روکشی که کیک‌تان دارد انتخاب کنید. برای کیک شکلاتی پرکننده‌هایی مثل توت‌فرنگی، آناناس یا گردو مناسب به‌نظر می‌رسند. برای کیک وانیلی از هر میوه‌ای می‌توانید استفاده کنید. برای این‌که کیک خوشمزه‌تر شود و مواد بهتر به آن بچسبند، باید از خامه یا کرم استفاده کنید. خامه یا کرم را روی یکی از لایه‌ها بمالید، پرکننده را روی آن به‌طور همگن پخش کنید و بعد لایه دوم کیک را روی آن قرار دهید و فشار دهید تا بچسبد. این کار را تکرار کنید تا لایه‌های مختلف کیک تمام شود. می‌توانید روی پرکننده‌ها کارهایی انجام دهید تا خوشمزه‌تر شوند. حتی می‌توانید از ترکیب چند پرکننده استفاده کنید. برای مثال:

گردو: برای یک کیک کوچک شما به 200 گرم گردو نیاز دارید. برای این‌که هم مزه گردو خوب در کیک پخش شود و هم تکه‌های آن لای کیک به چشم بیایند، می‌توانید بعد از این‌که روی لایه کیک خامه مالیدید، نصف گردوها را رنده کنید و روی کیک بپاشید و 100 گرم دیگر را درشت خرد کنید و روی کیک پخش کنید.

توت‌فرنگی: توت فرنگی‌ها را خرد کنید و با کمی شکر مخلوط کنید. یک ساعت آن‌ها را در یخچال بگذارید تا توت‌فرنگی‌ها آب بیندازند. حالا می‌توانید توت‌فرنگی‌های را بدون خامه لای 2 تکه کیک قرار دهید. آب توت فرنگی‌ها چسبناک است و کار خامه را انجام می‌دهد.


4- تزئین کنید
وقتی کیک کامل پر شد و روی آن را پوشاندید، لایه رویی را کاملا با پشت چاقو صاف کرده و حالا می‌توانید کیک را با توجه به طعم آن تزئین کنید. شما کیک را می‌توانید با انواع میوه، آب‌نبات، چیپس شکلات یا چیزهای دیگر تزئین کنید. در همین صفحات قبلا درباره تزئین کیک چیزهایی خوانده‌اید. برای مثال این چند نمونه را داشته باشید:
  • می‌توانید فقط دور کیک را تزئین کنید، مثلا کمی شکلات تخته‌ای را رنده کنید و وقتی هنوز خامه یا شکلات خیس است، رنده‌های شکلات را روی آن با دست از پایین به بالا روی لبه‌های کیک بمالید. برای این کار باید روی کیک را درست و همگن خامه مالیده باشید تا توی ذوق نزند.
  • توت‌فرنگی را حلقه‌حلقه کنید و از کناره بیرونی کیک شروع به چیدن حلقه‌ها کنید. هر حلقه که تمام شد، چیدن یک حلقه دیگر را شروع کنید. تا به مرکز برسید.
اگر برای نامزدی، جشن تولد یا مناسبت خاص دیگری کیک درست می‌کنید می‌توانید آن را با گل‌های طبیعی هم تزئین کنید. می‌توانید روی گوشه‌ای از کیک، چند گل طبیعی درشت یا دور تا دور آن گل‌های طبیعی کوچک بگذارید.
۱۶ خرداد ۱۳۹۱ ۰۷:۲۷ عصر
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
تشکرها  سپاس شده توسط star
کاربر تازه وارد
*
کاربر تالار
ارسال‌ها: 3
تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۹۴
اعتبار: 0
سپاس ها 0
سپاس شده 3 بار در 2 ارسال
ارسال: #2
پاسخ به: 4 تکنیک کاربردی برای پخت کیک
ممنونم عاطفه عزیز.خیلی عالی و کاربردی بود مطالبتون.بازم برامون نکته بگذارید.مرسییییییییییییییییییییییییییییی.
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۲ شهريور ۱۳۹۴ ۱۲:۳۴ عصر، توسط mahtab.kiani.)
۲ شهريور ۱۳۹۴ ۱۲:۳۳ عصر
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
ارسال پاسخ 


پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان