اخطار‌های زیر رخ داد:
Warning [2] session_start(): open(/var/cpanel/php/sessions/alt-php55/sess_c0i6gj96891q0fv6dr7runhij0, O_RDWR) failed: No such file or directory (2) - Line: 429 - File: inc/plugins/checkboxvalidation.php PHP 5.6.40 (Linux)
File Line Function
[PHP]   errorHandler->error
/inc/plugins/checkboxvalidation.php 429 session_start
/inc/class_plugins.php 101 checkboxvalidation_showthread_end
/showthread.php 1243 pluginSystem->run_hooks




زمان کنونی: ۲ آذر ۱۴۰۳, ۰۴:۴۲ صبح درود مهمان گرامی! (ورودثبت نام)

[-]
آخرین مطالب ارسال شده

مزون عروس آریایی

عطر و ادکلن پرفیومز



ارسال پاسخ 
 
امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امیتازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گراتن مرغ و بادمجان
نویسنده پیام
کاربر تالار
**
????? ?????
ارسال‌ها: 39
تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۹۱
اعتبار: 3
سپاس ها 2
سپاس شده 29 بار در 27 ارسال
ارسال: #1
گراتن مرغ و بادمجان
برای 8 نفر
مواد لازم:
فیله مرغ ۱ کیلوگرم

بادمجان قلمی ۱۰ تا ۱۲ عدد
سس سفید ۳ پیمانه
پیاز ۱ عدد درشت
پنیر پیتزا یا موزارلا به میزان لازم
نمک و فلفل و روغن و آویشن و پودر سیر به میزان لازم
طرز تهیه:
از چند ساعت قبل فیله های مرغ نگینی رو به همراه پیاز نگینی و نمک و فلفل و پودر سیر و ادویه و آویشن مزه دار کنید.
بعد با حرارت نسبتا بالا فیله ها رو تفت بدید تا کمی سرخ بشن
بادمجانها رو حلقه ای کنید و روشون نمک بپاشید و بعد از ۱ ساعت بشویید و سرخ کنید. و روی دستمال آشپزخانه بذارید تا روغن اضافی اون گرفته بشه.
حالا توی یک ظرف پیرکس فیله های تفت داده رو بریزید روی اونا کمی سس سفید و پنیر پیتزا بریزیدبعد یک لایه بادمجان بچینید و دوباره سس سفید بریزید و با پنیر پیتزا روی گراتن رو بپوشونید
ظرف رو در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۷۵ سانتی گراد به مدت حدود ۳۰ تا ۴۵ دقیقه بذارید تا روی پنیر طلایی بشه.
نکته ها:
در ظرف تفلون و در فر پخته بشه .
گراتن مانند سوفله است با این تفاوت که گراتن پرمایه تره و روی اون
همیشه پنیر رنده شده میریزند که در فر برشته میشه .
حتما برای درست کردن سس سفید حرارت رو کم کنید وگرنه سس خیلی زود ته میگیره و گلوله میشه .
میتونید لایه ها رو تکرار کنید. مثلا ۲ یا ۳ لایه ای درست کنید.
میتونید به جای فیله مرغ, از سینه مرغ هم استفاده کنید.
من توی همین مواد و لایه بالایی, کمی قاچ تفت داده هم اضافه
میکنم که مزه خوبی به گراتن میده! شما هم میتونید تست کنید.
میتونید گراتن ها رو توی قالب مافین درست کنید و به صورت تکنفره سرو کنید.
همیشه در غذاهای پنیری از آویشن استفاده کنید, چون ترکیب آویشن با پنیر عالیه.[تصویر:  null][تصویر:  10342877_202335239936682_3518478955400798785_n.png][تصویر:  null][تصویر:  10559833_202335163270023_7900433438096021911_n.png]
۱ شهريور ۱۳۹۳ ۰۹:۱۸ عصر
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
ارسال پاسخ 


پیام‌های داخل این موضوع
گراتن مرغ و بادمجان - atefeh - ۱ شهريور ۱۳۹۳ ۰۹:۱۸ عصر

موضوع‌های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  طرز تهیه خورش بادمجان و نکات کلیدی moein118 0 2,011 ۱ آبان ۱۳۹۷ ۰۱:۲۸ عصر
آخرین ارسال: moein118

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان