زمان کنونی: ۱۹ مهر ۱۴۰۳, ۰۶:۲۱ عصر درود مهمان گرامی! (ورودثبت نام)

[-]
آخرین مطالب ارسال شده

مزون عروس آریایی

عطر و ادکلن پرفیومز



ارسال پاسخ 
 
امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امیتازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
کشک لیمو (Lemon Curd) کرم لیمویی بینظیر
نویسنده پیام
کاربر نیمه فعال
***
کاربر تالار
ارسال‌ها: 52
تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۹۴
اعتبار: 0
سپاس ها 0
سپاس شده 2 بار در 2 ارسال
ارسال: #1
کشک لیمو (Lemon Curd) کرم لیمویی بینظیر
کلا (Fruit Curd) کشک های میوه ای از میوه هایی مثل انواع مرکبات (نارنگی،پرتقال،لیمو سنگی و لیمو شیرازی)،توتی ها(توت فرنگی،زغال اخته،تمشک و ..) و سایر میوه ها در ترکیب با زرده تخم مرغ و کره ونشاسته بدست میاد که حالتی کرم ژلاتینه دارن
کشک های میوه ای در انگلستان همراه با مافین انگلیسی و انواع نان و شیرینی عصرانه در زمان چای عصر سرو میشده و در آمریکا همراه با مرنگهای بزرگ و میوه تازه سرو میشن
کشک میوه ای در مقدار کم و برای مصرف روزانه تهیه میشه و مثل مرباها بلند مدت نگهداری نمیشه
از کشک میوه ای در فیلینگ تارت،انواع کیک، بجای کرم پاتیسیر در دسرها و پر کردن نان اکلر و پیراشکی و همینطور همراه با انواع بیسکوییت و نان بعنوان صبحانه یا عصرانه استفاده میشه

مواد لازم:
150 میلی لیتر آب لیمو سنگی (حدود 4 لیمو)
150 گرم شکر (کمتر یا بیشتر با توجه به میزان ترشی آبلیمو)
30 گرم کره
رنده پوست 3 لیمو
3 زرده تخم مرغ
3 قاشق غذاخوری نشاسته ذرت
6 قاشق غذاخوری آب


روش تهیه:
در یک شیرجوش آب لیمو و پوست لیمو، شکر و کره رو ترکیب و هم بزنین تا زمانیکه شکر حل بشه سپس صبر کنین تا اطراف ظرف شروع به حباب زدن کنه و حرارت رو خاموش کنین

در همین حال، در یک کاسه نشاسته ذرت رو در آب حل کنین و سپس زرده تخم مرغ رو اضافه و به آرومی هم بزنید تا به خوبی ترکیب بشه

[تصویر:  20151108131235_lc10.jpg.jpg]

مخلوط زرده تخم مرغ رو به مخلوط لیمو اضافه و هم بزنین و دوباره ظرف رو روی حرارت ملایم قرار بدید و بطور مداوم با همزن دستی هم بزنین تا مخلوط کاملا غلیظ بشه حدود 5 دقیقه طول میکشه تا کشک لیمویی به غلظت مورد نظر برسه
سپس روی ظرف رو بپوشونین و بذارین خنک بشه
اگه روی ظرف رو نپوشونین حین خشک شدن یک لایه ضخیم روی کشک لیمو رو میگیره
 

 رفراکتومتر
۱۸ بهمن ۱۳۹۴ ۱۱:۲۷ صبح
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
ارسال پاسخ 


پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان