اخطار‌های زیر رخ داد:
Warning [2] session_start(): open(/var/cpanel/php/sessions/alt-php55/sess_dg7fqh80vo23tfrvaji38l5cl6, O_RDWR) failed: No such file or directory (2) - Line: 429 - File: inc/plugins/checkboxvalidation.php PHP 5.6.40 (Linux)
File Line Function
[PHP]   errorHandler->error
/inc/plugins/checkboxvalidation.php 429 session_start
/inc/class_plugins.php 101 checkboxvalidation_showthread_end
/showthread.php 1243 pluginSystem->run_hooks




زمان کنونی: ۴ آذر ۱۴۰۳, ۱۰:۳۵ صبح درود مهمان گرامی! (ورودثبت نام)

[-]
آخرین مطالب ارسال شده

مزون عروس آریایی

عطر و ادکلن پرفیومز



ارسال پاسخ 
 
امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امیتازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
پیش از خالکوبی بهتر است بدانید
نویسنده پیام
کاربر تالار
**
????? ?????
ارسال‌ها: 35
تاریخ عضویت: آذر ۱۳۹۷
اعتبار: 0
سپاس ها 0
سپاس شده 0 بار در 0 ارسال
ارسال: #1
پیش از خالکوبی بهتر است بدانید
 
روزگاری مردم با شنیدن اسم خالکوبی به یاد افراد سرکش و یاغی می افتادند. حتی نگاه مردم به چنین افرادی نگاه مثبتی نبود. اما امروزه نه تنها این کار را نشانی از به روز بودن می دانند بلکه آمار خالکوبی روز به روز در بین مردم بیشتر شده و بسیار رواج پیدا کرده. این تا جایی است که شخص تقریبا تمام اعضای بدن خود را خالکوبی می کند. از آنجایی که این عمل گاهی به افراط کشیده می شود قصد داریم کمی درباره ی آن بیشتر بدانیم.
خالکوبی چگونه انجام میشود:
برای این کار سوزن خالکوبی را به جوهر آغشته و طرح و یا مدل انتخاب شده را با استفاده از دستگاه مخصوص خالکوبی روی ناحیه مورد نظر ایجاد می کنند. در این حین خون ریخته شده از جراحت های ناشی از سوزن را با دستمال و یا حوله یکبار مصرف و البته استریل تمیز می کنند. پس از اتمام خالکوبی و اطمینان از ایجاد طرح، محل خالکوبی را بانداژ می کنند.
اما به یاد داشته باشید که انجام این کار در وضعیت غیر بهداشتی می تواند بسیار خطرناک باشد و فرد را در معرض عفونت های ویروسی، عفونت های باکتریایی و یا دراماتیت قرار دهد چرا که سوزن دستگاه خالکوبی، به اولین سد دفاعی بدن (پوست) نفوذ کرده و می تواند همراه خود عوامل میکروبی و ویروسی را وارد بدن کند.
همچنین بسیاری از رنگ های تتو از مرکب ساخته شده و ممکن است سبب حساسیت های پوستی شود. این رنگ ها واکنش های ایمنی بدن را تحریک کرده و باعث ملتهب و برجستگی سلول ها می شوند.
معایب و عوارض خالکوبی:1_ دائمی بودن
یکی از بزرگترین عیب های خالکوبی، دائمی بودن آن است. این موضوع را نمی توان نادیده گرفت چرا که ممکن است بعد از گذشت چند سال شما دیگر طرز فکر گذشته را نداشته باشید و سلیقه ی شما فرق کرده باشد. در این صورت طرح خالکوبی خود را نمی پسندید و مجبور خواهید بود تا با صرف وقت و هزینه ی زیاد به وسیله ی لیزر آن را از بین ببرید و یا تا پایان عمر آن را به همراه داشته باشید.
2_ انتخاب شغل را محدود می کند
برخی از مشاغل مانند مهمانداری، بازاریابی، کار رسانه و ... از افرادی استفاده می کنند که هیچ گونه خالکوبی روی بدنشان نداشته باشند. همچنین در بعضی موارد داشتن خالکوبی به هنگام مصاحبه کاری می تواند تاثیر منفی در روند پذیرش شما بگذارد.
3_ ظهور بیماری
عفونت های چرکی، ظهور حاد بعضی از بیماری های پوستی همچون پسوریازیس و یا لیکن پلان، ایجاد آلرژی و یا حساسیت از عوارضی است که ممکن است با انجام خالکوبی به آن دچار شوید.
4_ تغییر رنگ
یکی دیگر از عوارض ناخوشایند خالکوبی تغییر رنگ مواد خالکوبی است. بعد از گذشت مدتی رنگ خالکوبی به رنگ های آبی، و یا سبز تغییر رنگ داده که اصلاح آن با اضافه کردن رنگ های دیگر نیز رنگ دلخواهی را ایجاد نخواهد کرد. این مشکل سبب دلزدگی در افراد می شود.
مراقبت های بعد از خالکوبی
 
با تمام ویژگی ها و شرایطی که پیش تر بیان کردیم اگر همچنان به انجام این کار اصرار دارید بهتر است با نکات مراقبتی بعد از خالکوبی بیشتر آشنا شوید.
بانداژ اولیه:
مراقبت های لازم برای خالکوبی بلافاصله بعد از اتمام کار شروع می شود. در این مرحله فرد متخصص که کار خالکوبی شما را انجام داده، لایه ی نازکی از ژل یا مرطوب کننده را به پوست شما زده و کل محل تتو شده را با بانداژ می پوشاند. این چند ساعتی که بانداژ بر روی پوست شماست بسیار مهم است چرا که پوست شما را از عفونت، تابش آفتاب و تماس با البسه محافظت می کند. بنابراین برای دیدن خالکوبی خود اقدام به باز کردن آن نکنید.
اولین شستشو:
معمولا بعد از 5 ساعت می توان بانداژ را باز کرد و محل خالکوبی را شستشو داد. این کار را با استفاده از صابون ضد آلرژیک انجام داده، محل خالکوبی را به آرامی بشویید و در نهایت با استفاده از یک حوله کاغذی تمیز پوست را تا حدودی خشک کنید. سپس لازم است تا پوست شما برای مدتی در تماس با هوا قرار بگیرد.
توجه داشته باشید ممکن است هنگام شستشو مقداری جوهر از پوست خارج شود. این امر نگران کننده نیست چون جوهر و مایع اضافی باقی مانده روی پوست با شستشو خارج می شود.
هفته اول:
در روزهای اولیه پوست حالت قرمز رنگ دارد اما رفته رفته پوست به رنگ اولیه ی خود بر می گردد. در 3 تا 6 هفته ی نخست نباید محل خالکوبی را زیر آب برد. برای شستشوی این نواحی بهتر است از روشی که در بالا به آن اشاره شد استفاده کنید. افرادی که محل کار و فعالیتشان گرم نیست و تهویه ی مطلوبی دارد می توانند در طول روز یک بار محل خالکوبی را شستشو دهند اما افرادی که به دلیل فعالیت های زیاد تعریق دارند می بایست هر چند ساعت محل خالکوبی را شستشو دهند.
باید و نباید ها:
همیشه از صابون های بدون بو و ضد حساسیت استفاده کنید.
از زدن عطر و سایر مواد شیمیایی بر روی محل خالکوبی خودداری کنید.
با نوشیدن مقدار زیادی آب رطوبت پوست را حفظ کنید.
قبل از استفاده از مرطوب کننده اطمینان حاصل کنید که پوست را کاملا خشک کرده اید.
در هنگام مواجهه با نور آفتاب محل خالکوبی را به وسیله ی بانداژ و یا لباس مناسب بپوشانید.
محل خالکوبی را نخارانید.
تا التیام محل خالکوبی از شنا و حمام طولانی خودداری کنید.
تا بهبودی کامل از کرم ضد آفتاب استفاده نکنید.
منبع :
توبیستی

 
۲۶ آذر ۱۳۹۷ ۱۱:۲۴ صبح
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
ارسال پاسخ 


موضوع‌های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  آنچه باید از دکلره مو بدانید pejman 0 1,655 ۲۶ آذر ۱۳۹۷ ۱۲:۱۸ عصر
آخرین ارسال: pejman
  هر آنچه باید از لایه برداری پوست بدانید pejman 0 1,465 ۲۶ آذر ۱۳۹۷ ۱۱:۵۰ صبح
آخرین ارسال: pejman

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان