مواد لازم:
برای پاناکوتا:
2 پیمانه خامه صبحانه
¼ پیمانه شکر
1 قاشق چایخوری عصاره وانیل
2 و ½ قاشق چای خوری پودر ژلاتین
3 قاشق غذاخوری آب سرد
¾ پیمانه پوره کدو تنبل
1 قاشق چایخوری دارچین
¼ قاشق چایخوری پودر میخک و جوز هندی
برای سس کارامل:
1 پیمانه شکر دانه ریز
2 قاشق غذاخوری آب سرد
1و ½ قاشق غذاخوری شربت ذرت یا عسل
6 قاشق غذاخوری کره بدون نمک
¾ پیمانه خامهه صبحانه
1 قاشق چایخوری عصاره وانیل
روش تهیه:
برای تهیه سس شکر، آب و شربت ذرت یا عسل رو در یک ظرف مناسب روی حرارت متوسط قرار داده و هم بزنین تا زمانیکه شکر کامل حل بشه و شهد کمی غلیظ بشه سپس کره رو اضافه و هم بزنین تا حل بشه
بعد خامه و وانیل رو اضافه و به هم زدن ادامه بدید و بذارین 3 تا 4 دقیقه بجوشه سپس کنار بگذارید تا کمی خنک بشه
بعد از 5-10 دقیقه، در ظرف های سرو تک نفره کمی سس ریخته و تا زمان تهیه پاناکوتا در یخچال قرار بدید
در یک کاسه متوسط، آب سرد ریخته و ژلاتین رو روش بپاشین و بذارین کنار تا ژلاتین اسفنجی بشه بعد روی بخار قرار بدید تا کاملا حل شده و شفاف بشه
شکر و خامه رو در یک شیرجوش ریخته با هم ترکیب کنین و روی حرارت متوسط مدام هم بزنین تا شکر کاملا حل بشه
قبل از جوشیدن از روی حرارت وردارین و با ژلاتین مخلوط و هم بزنین تا یکدست مخلوط بشه
ادویه و وانیل و پوره رو بهش اضافه و مخلوط کنین تا یکدست بشه
این ترکیب رو به آردومی روی سس کارامل ریخته و دوباره ظرفهارو به مدت حد اقل 6 ساعت در یخچال قرار بدید