پاناکوتای کدو تنبل و کارامل - نسخه قابل چاپ +- تالار گفتمان عروس (https://forum.talarearoos.ir) +-- انجمن: خانه داری نوعروسان (/forum-%D8%AE%D8%A7%D9%86%D9%87-%D8%AF%D8%A7%D8%B1%DB%8C-%D9%86%D9%88%D8%B9%D8%B1%D9%88%D8%B3%D8%A7%D9%86--45) +--- انجمن: آشپزی (/forum-%D8%A2%D8%B4%D9%BE%D8%B2%DB%8C--46) +--- موضوع: پاناکوتای کدو تنبل و کارامل (/thread-%D9%BE%D8%A7%D9%86%D8%A7%DA%A9%D9%88%D8%AA%D8%A7%DB%8C-%DA%A9%D8%AF%D9%88-%D8%AA%D9%86%D8%A8%D9%84-%D9%88-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%A7%D9%85%D9%84--1146) |
پاناکوتای کدو تنبل و کارامل - shayans2 - ۱۸ بهمن ۱۳۹۴ ۱۱:۲۷ صبح مواد لازم: برای پاناکوتا: 2 پیمانه خامه صبحانه ¼ پیمانه شکر 1 قاشق چایخوری عصاره وانیل 2 و ½ قاشق چای خوری پودر ژلاتین 3 قاشق غذاخوری آب سرد ¾ پیمانه پوره کدو تنبل 1 قاشق چایخوری دارچین ¼ قاشق چایخوری پودر میخک و جوز هندی برای سس کارامل: 1 پیمانه شکر دانه ریز 2 قاشق غذاخوری آب سرد 1و ½ قاشق غذاخوری شربت ذرت یا عسل 6 قاشق غذاخوری کره بدون نمک ¾ پیمانه خامهه صبحانه 1 قاشق چایخوری عصاره وانیل روش تهیه: برای تهیه سس شکر، آب و شربت ذرت یا عسل رو در یک ظرف مناسب روی حرارت متوسط قرار داده و هم بزنین تا زمانیکه شکر کامل حل بشه و شهد کمی غلیظ بشه سپس کره رو اضافه و هم بزنین تا حل بشه بعد خامه و وانیل رو اضافه و به هم زدن ادامه بدید و بذارین 3 تا 4 دقیقه بجوشه سپس کنار بگذارید تا کمی خنک بشه بعد از 5-10 دقیقه، در ظرف های سرو تک نفره کمی سس ریخته و تا زمان تهیه پاناکوتا در یخچال قرار بدید در یک کاسه متوسط، آب سرد ریخته و ژلاتین رو روش بپاشین و بذارین کنار تا ژلاتین اسفنجی بشه بعد روی بخار قرار بدید تا کاملا حل شده و شفاف بشه شکر و خامه رو در یک شیرجوش ریخته با هم ترکیب کنین و روی حرارت متوسط مدام هم بزنین تا شکر کاملا حل بشه قبل از جوشیدن از روی حرارت وردارین و با ژلاتین مخلوط و هم بزنین تا یکدست مخلوط بشه ادویه و وانیل و پوره رو بهش اضافه و مخلوط کنین تا یکدست بشه این ترکیب رو به آردومی روی سس کارامل ریخته و دوباره ظرفهارو به مدت حد اقل 6 ساعت در یخچال قرار بدید |