زمان کنونی: ۱۰ فروردين ۱۴۰۳, ۱۲:۵۵ عصر درود مهمان گرامی! (ورودثبت نام)

اعلانات تالار گفتمان

[-]
آخرین مطالب ارسال شده

مزون عروس آریایی

عطر و ادکلن پرفیومز



ارسال پاسخ 
 
امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امیتازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
پاناکوتای کدو تنبل و کارامل
نویسنده پیام
کاربر نیمه فعال
***
کاربر تالار
ارسال‌ها: 52
تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۹۴
اعتبار: 0
سپاس ها 0
سپاس شده 2 بار در 2 ارسال
ارسال: #1
پاناکوتای کدو تنبل و کارامل
مواد لازم:
برای پاناکوتا:
2 پیمانه خامه صبحانه
¼ پیمانه شکر
1 قاشق چایخوری عصاره وانیل
2 و ½ قاشق چای خوری پودر ژلاتین
3 قاشق غذاخوری آب سرد
¾ پیمانه پوره کدو تنبل
1 قاشق چایخوری دارچین
¼ قاشق چایخوری پودر میخک و جوز هندی

برای سس کارامل:
1 پیمانه شکر دانه ریز
2 قاشق غذاخوری آب سرد
1و ½ قاشق غذاخوری شربت ذرت یا عسل
6 قاشق غذاخوری کره بدون نمک
¾ پیمانه خامهه صبحانه
1 قاشق چایخوری عصاره وانیل


روش تهیه:
برای تهیه سس شکر، آب و شربت ذرت یا عسل رو در یک ظرف مناسب روی حرارت متوسط قرار داده و هم بزنین تا زمانیکه شکر کامل حل بشه و شهد کمی غلیظ بشه سپس کره رو اضافه و هم بزنین تا حل بشه
بعد خامه و وانیل رو اضافه و به هم زدن ادامه بدید و بذارین 3 تا 4 دقیقه بجوشه سپس کنار بگذارید تا کمی خنک بشه

بعد از 5-10 دقیقه، در ظرف های سرو تک نفره کمی سس ریخته و تا زمان تهیه پاناکوتا در یخچال قرار بدید
در یک کاسه متوسط، آب سرد ریخته و ژلاتین رو روش بپاشین و بذارین کنار تا ژلاتین اسفنجی بشه بعد روی بخار قرار بدید تا کاملا حل شده و شفاف بشه

شکر و خامه رو در یک شیرجوش ریخته با هم ترکیب کنین و روی حرارت متوسط مدام هم بزنین تا شکر کاملا حل بشه
قبل از جوشیدن از روی حرارت وردارین و با ژلاتین مخلوط و هم بزنین تا یکدست مخلوط بشه
ادویه و وانیل و پوره رو بهش اضافه و مخلوط کنین تا یکدست بشه
این ترکیب رو به آردومی روی سس کارامل ریخته و دوباره ظرفهارو به مدت حد اقل 6 ساعت در یخچال قرار بدید

[تصویر:  20150926102958_pumpkin-panna-cotta.jpg]

 

 رفراکتومتر
۱۸ بهمن ۱۳۹۴ ۱۱:۲۷ صبح
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
تشکرها  سپاس شده توسط star
ارسال پاسخ 


پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان