اخطار‌های زیر رخ داد:
Warning [2] session_start(): open(/var/cpanel/php/sessions/alt-php55/sess_282buhdkgrqh3hths8flobkuu3, O_RDWR) failed: No such file or directory (2) - Line: 429 - File: inc/plugins/checkboxvalidation.php PHP 5.6.40 (Linux)
File Line Function
[PHP]   errorHandler->error
/inc/plugins/checkboxvalidation.php 429 session_start
/inc/class_plugins.php 101 checkboxvalidation_showthread_end
/showthread.php 1243 pluginSystem->run_hooks




زمان کنونی: ۲ آذر ۱۴۰۳, ۰۶:۴۲ صبح درود مهمان گرامی! (ورودثبت نام)

[-]
آخرین مطالب ارسال شده

مزون عروس آریایی

عطر و ادکلن پرفیومز



ارسال پاسخ 
 
امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امیتازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
مافین هویج
نویسنده پیام
کاربر فعال
****
????? ?????
ارسال‌ها: 161
تاریخ عضویت: مهر ۱۳۹۱
اعتبار: 10
سپاس ها 42
سپاس شده 88 بار در 70 ارسال
ارسال: #1
مافین هویج
[تصویر:  cream-cheese-filled-carrot-cake-muffins-21.jpg]
می‌گویند پخت یک کیک هویج درجه یک کار هرکسی نیست اما برای تهیه مافین هویج قضیه کاملا برعکس است. رسپی ساده و مواد مصرفی در دسترس این امکان را برای هرکسی فراهم می‌کند که در مدت ۳۰ دقیقه این کیک‌های کوچک و خوشمزه را آماده کند.
مواد لازم برای ۱۸ مافین
  • آرد سفید: ۲ پیمانه
  • بکینگ‌پودر: ۲ قاشق چای‌خوری
  • دارچین: ۲ قاشق چای‌خوری
  • نمک: یک‌‌چهارم قاشق چای‌خوری
  • شکر: یک‌ و یک‌چهارم پیمانه
  • هویج رنده شده: ۲ پیمانه
  • گردوی نیمکوب: نصف پیمانه
  • کشمش: نصف پیمانه، خیسانده
  • پودر نارگیل: یک‌چهارم پیمانه
  • تخم‌مرغ درشت: ۳ عدد
  • روغن مایع: یک پیمانه
  • وانیل: یک قاشق چای‌خوری
  • سیب رنده شده: یک عدد
روش تهیه

فر را روی درجه ۱۸۰ سانتی‌گراد گرم کنید و ۱۸ کپسول مافین را چرب کنید.در یک کاسه بزرگ آرد، بکینگ‌پودر، زردچوبه و نمک را الک کرده و شکر را با آن مخلوط کنید.
هویج، گردو، کشمش و پودر نارگیل را به آرد اضافه کرده و خوب مخلوط کنید.

در یک کاسه دیگر تخم‌مرغ را هم بزنید تا یکدست شود. روغن و وانیل را اضافه کرده و کمی بزنید. سیب را پوست کنده و درشت رنده کنید و به مایه تخم‌مرغ اضافه کنید.

مایه تخم‌مرغ را به ترکیب آرد و هویج اضافه کرده و فقط به اندازه‌ای هم بزنید که مواد با هم مخلوط شود. مایه مافین را نباید خیلی هم بزنید.

کپسول‌های مافین را به اندازه سه‌چهارم از حجم آن با مایه مافین پر کنید. کپسول‌ها را در طبقه وسط فر ۱۵ تا ۲۰ دقیقه بپزید تا مافین‌ها پف کرده و مغزپخت شوند. مافین‌ها در ظرف دربسته و در دمای محیط تا ۵ روز با کیفیت باقی می‌مانند.
۲۸ مهر ۱۳۹۳ ۱۲:۴۸ صبح
مشاهده وب‌سایت کاربر یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
ارسال پاسخ 


پیام‌های داخل این موضوع
مافین هویج - سوگند - ۲۸ مهر ۱۳۹۳ ۱۲:۴۸ صبح

موضوع‌های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  مافین دونات shayans2 0 1,760 ۲۶ بهمن ۱۳۹۴ ۰۱:۰۰ عصر
آخرین ارسال: shayans2
  حلوای هویج atefeh 0 3,377 ۲ خرداد ۱۳۹۱ ۰۷:۵۲ عصر
آخرین ارسال: atefeh

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان