تالار گفتمان عروس
مافین هویج - نسخه قابل چاپ

+- تالار گفتمان عروس (https://forum.talarearoos.ir)
+-- انجمن: خانه داری نوعروسان (/forum-%D8%AE%D8%A7%D9%86%D9%87-%D8%AF%D8%A7%D8%B1%DB%8C-%D9%86%D9%88%D8%B9%D8%B1%D9%88%D8%B3%D8%A7%D9%86--45)
+--- انجمن: شیرینی پزی (/forum-%D8%B4%DB%8C%D8%B1%DB%8C%D9%86%DB%8C-%D9%BE%D8%B2%DB%8C--47)
+--- موضوع: مافین هویج (/thread-%D9%85%D8%A7%D9%81%DB%8C%D9%86-%D9%87%D9%88%DB%8C%D8%AC--954)



مافین هویج - سوگند - ۲۸ مهر ۱۳۹۳ ۱۲:۴۸ صبح

[تصویر:  cream-cheese-filled-carrot-cake-muffins-21.jpg]
می‌گویند پخت یک کیک هویج درجه یک کار هرکسی نیست اما برای تهیه مافین هویج قضیه کاملا برعکس است. رسپی ساده و مواد مصرفی در دسترس این امکان را برای هرکسی فراهم می‌کند که در مدت ۳۰ دقیقه این کیک‌های کوچک و خوشمزه را آماده کند.
مواد لازم برای ۱۸ مافین
  • آرد سفید: ۲ پیمانه
  • بکینگ‌پودر: ۲ قاشق چای‌خوری
  • دارچین: ۲ قاشق چای‌خوری
  • نمک: یک‌‌چهارم قاشق چای‌خوری
  • شکر: یک‌ و یک‌چهارم پیمانه
  • هویج رنده شده: ۲ پیمانه
  • گردوی نیمکوب: نصف پیمانه
  • کشمش: نصف پیمانه، خیسانده
  • پودر نارگیل: یک‌چهارم پیمانه
  • تخم‌مرغ درشت: ۳ عدد
  • روغن مایع: یک پیمانه
  • وانیل: یک قاشق چای‌خوری
  • سیب رنده شده: یک عدد
روش تهیه

فر را روی درجه ۱۸۰ سانتی‌گراد گرم کنید و ۱۸ کپسول مافین را چرب کنید.در یک کاسه بزرگ آرد، بکینگ‌پودر، زردچوبه و نمک را الک کرده و شکر را با آن مخلوط کنید.
هویج، گردو، کشمش و پودر نارگیل را به آرد اضافه کرده و خوب مخلوط کنید.

در یک کاسه دیگر تخم‌مرغ را هم بزنید تا یکدست شود. روغن و وانیل را اضافه کرده و کمی بزنید. سیب را پوست کنده و درشت رنده کنید و به مایه تخم‌مرغ اضافه کنید.

مایه تخم‌مرغ را به ترکیب آرد و هویج اضافه کرده و فقط به اندازه‌ای هم بزنید که مواد با هم مخلوط شود. مایه مافین را نباید خیلی هم بزنید.

کپسول‌های مافین را به اندازه سه‌چهارم از حجم آن با مایه مافین پر کنید. کپسول‌ها را در طبقه وسط فر ۱۵ تا ۲۰ دقیقه بپزید تا مافین‌ها پف کرده و مغزپخت شوند. مافین‌ها در ظرف دربسته و در دمای محیط تا ۵ روز با کیفیت باقی می‌مانند.