اخطار‌های زیر رخ داد:
Warning [2] session_start(): open(/var/cpanel/php/sessions/alt-php55/sess_rbp8d02lag6jmshv46ar37s320, O_RDWR) failed: No such file or directory (2) - Line: 429 - File: inc/plugins/checkboxvalidation.php PHP 5.6.40 (Linux)
File Line Function
[PHP]   errorHandler->error
/inc/plugins/checkboxvalidation.php 429 session_start
/inc/class_plugins.php 101 checkboxvalidation_showthread_end
/showthread.php 1243 pluginSystem->run_hooks




زمان کنونی: ۱۳ آذر ۱۴۰۳, ۰۸:۵۷ عصر درود مهمان گرامی! (ورودثبت نام)

[-]
آخرین مطالب ارسال شده

مزون عروس آریایی

عطر و ادکلن پرفیومز



ارسال پاسخ 
 
امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امیتازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
کوکوى لوبیا سـبز
نویسنده پیام
کاربر تالار
**
????? ?????
ارسال‌ها: 39
تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۹۱
اعتبار: 3
سپاس ها 2
سپاس شده 29 بار در 27 ارسال
ارسال: #1
کوکوى لوبیا سـبز
مواد لازم برای 4 تا6 نفر
  • گوشت چرخ‌کرده: 200 گرم
  • پیاز رنده‌شده: یک عدد متوسط
  • رب گوجه‌فرنگی: یک قاشق غذاخوری
  • تخم‌مرغ: 6 تا 8 عدد
  • لوبیا سبز ریز خردشده و پخته‌شده: 250 گرم
  • هویج‌ نگینی خردشده و پخته‌شده: 2عدد متوسط
  • سیب‌زمینی نگینی خردشده و سرخ‌شده: 2 عدد متوسط
  • بکینگ‌پودر: یک قاشق چایخوری
  • زعفران: یک قاشق چایخوری
  • نمک، فلفل و ادویه: به میزان لازم
  • روغن: به میزان لازم
روش تهیه :

1- لوبیاسبز را پاک کرده، بشویید، به قطعات کوچک تقسیم کنید و بعد آن را در 3 پیمانه آب با در باز بپزید. این کار باعث می‌شود که رنگ لوبیا در زمان پخت عوض نشود.

2- هویج را پوست گرفته ،خرد کنید و بپزید.

3- سیب‌زمینی را خرد کرده، سرخ کنید و بگذارید تا روغن‌ اضافی آن خارج شود.

4- در این مرحله، گوشت چرخ‌کرده را با یک عدد پیاز رنده‌شده، رب‌گوجه‌فرنگی، زعفران، نمک، فلفل و ادویه دلخواه مخلوط کرده و ورز دهید تا گوشت مزه‌دار شود.

5- سپس همه مواد را با هم مخلوط کنید. در تابه روغن بریزید و بگذارید داغ شود. از مایه کوکو درون تابه بریزید و روی آن را صاف کنید، حرارت را کم کرده و در تابه را بگذارید و اجازه دهید تا کوکو مغزپخت شود.

می‌توان کوکو را در طبقه وسط فر و با دمای 180درجه قرار داد تا رویش طلایی شود یا اینکه درون تاب روی آن یک طرفش پخته شد، آن را برگردانید و طرف دیگرش را نیز سرخ کنید.

این کوکو را به صورت قاشقی یا در قالب‌های شکل‌دار دلخواه نیز درست می‌کنند.

نکات آشپزی

1- لوبیای مورد استفاده برای کوکو باید نازک باشد و ریز خرد شود تا از انسجام کوکو جلوگیری نکند.

2- چون اندازه تخم‌مرغ‌ها متفاوت است آنها را دانه‌دانه به مایه کوکو اضافه کنید.
۱۶ خرداد ۱۳۹۱ ۰۷:۳۴ عصر
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
تشکرها  سپاس شده توسط star
ارسال پاسخ 


موضوع‌های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  طرز تهیه سالاد لوبیا hamedetanha 0 2,042 ۲۳ مهر ۱۳۹۵ ۰۸:۰۲ عصر
آخرین ارسال: hamedetanha
Tongue طرز تهیه لوبیا پلو با گوشت تکه ای hamedetanha 0 3,603 ۳ مهر ۱۳۹۵ ۱۱:۱۵ صبح
آخرین ارسال: hamedetanha

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان