کوکوى لوبیا سـبز - نسخه قابل چاپ +- تالار گفتمان عروس (https://forum.talarearoos.ir) +-- انجمن: خانه داری نوعروسان (/forum-%D8%AE%D8%A7%D9%86%D9%87-%D8%AF%D8%A7%D8%B1%DB%8C-%D9%86%D9%88%D8%B9%D8%B1%D9%88%D8%B3%D8%A7%D9%86--45) +--- انجمن: آشپزی (/forum-%D8%A2%D8%B4%D9%BE%D8%B2%DB%8C--46) +--- موضوع: کوکوى لوبیا سـبز (/thread-%D9%83%D9%88%D9%83%D9%88%D9%89-%D9%84%D9%88%D8%A8%DB%8C%D8%A7-%D8%B3%D9%80%D8%A8%D8%B2--605) |
کوکوى لوبیا سـبز - atefeh - ۱۶ خرداد ۱۳۹۱ ۰۷:۳۴ عصر مواد لازم برای 4 تا6 نفر
1- لوبیاسبز را پاک کرده، بشویید، به قطعات کوچک تقسیم کنید و بعد آن را در 3 پیمانه آب با در باز بپزید. این کار باعث میشود که رنگ لوبیا در زمان پخت عوض نشود. 2- هویج را پوست گرفته ،خرد کنید و بپزید. 3- سیبزمینی را خرد کرده، سرخ کنید و بگذارید تا روغن اضافی آن خارج شود. 4- در این مرحله، گوشت چرخکرده را با یک عدد پیاز رندهشده، ربگوجهفرنگی، زعفران، نمک، فلفل و ادویه دلخواه مخلوط کرده و ورز دهید تا گوشت مزهدار شود. 5- سپس همه مواد را با هم مخلوط کنید. در تابه روغن بریزید و بگذارید داغ شود. از مایه کوکو درون تابه بریزید و روی آن را صاف کنید، حرارت را کم کرده و در تابه را بگذارید و اجازه دهید تا کوکو مغزپخت شود. میتوان کوکو را در طبقه وسط فر و با دمای 180درجه قرار داد تا رویش طلایی شود یا اینکه درون تاب روی آن یک طرفش پخته شد، آن را برگردانید و طرف دیگرش را نیز سرخ کنید. این کوکو را به صورت قاشقی یا در قالبهای شکلدار دلخواه نیز درست میکنند. نکات آشپزی 1- لوبیای مورد استفاده برای کوکو باید نازک باشد و ریز خرد شود تا از انسجام کوکو جلوگیری نکند. 2- چون اندازه تخممرغها متفاوت است آنها را دانهدانه به مایه کوکو اضافه کنید. |