اخطار‌های زیر رخ داد:
Warning [2] session_start(): open(/var/cpanel/php/sessions/alt-php55/sess_pduim5eh7sfneqf0hvnb4ot4j7, O_RDWR) failed: No such file or directory (2) - Line: 429 - File: inc/plugins/checkboxvalidation.php PHP 5.6.40 (Linux)
File Line Function
[PHP]   errorHandler->error
/inc/plugins/checkboxvalidation.php 429 session_start
/inc/class_plugins.php 101 checkboxvalidation_showthread_end
/showthread.php 1243 pluginSystem->run_hooks




زمان کنونی: ۱۰ دي ۱۴۰۳, ۰۷:۴۴ عصر درود مهمان گرامی! (ورودثبت نام)

[-]
آخرین مطالب ارسال شده

مزون عروس آریایی

عطر و ادکلن پرفیومز



ارسال پاسخ 
 
امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امیتازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
فیله چینى
نویسنده پیام
کاربر تالار
**
????? ?????
ارسال‌ها: 39
تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۹۱
اعتبار: 3
سپاس ها 2
سپاس شده 29 بار در 27 ارسال
ارسال: #1
فیله چینى
مواد لازم برای 4 نفر
  • سینه مرغ بدون استخوان: یک عدد، خلالی‌شده
  • فلفل دلمه‌ای سبز: یک عدد، خلالی‌شده
  • فلفل دلمه‌ای قرمز: یک عدد، خلالی‌شده
  • کدوسبز: 2 عدد، خلالی‌شده
  • آب قلم: یک‌دوم پیمانه
  • سویاسس: 2 قاشق غذاخوری
  • نشاسته ذرت: یک قاشق چای‌خوری
  • روغن: 4 قاشق غذاخوری
روش تهیه

1- روغن را در یک تابه روی حرارت زیاد داغ کرده و مرغ را در آن 4-5دقیقه تفت دهید تا رنگ بگیرد، سپس از ظرف خارج کنید.

2- فلفل‌ها و کدو را داخل روغن 4دقیقه تفت دهید تا نرم شود اما تردی خود را کاملا از دست ندهد.

3- شعله را اندکی کم کرده و مرغ را به تابه برگردانید. آب قلم را اضافه کرده و غذا را به جوش آورید. پس از 10 دقیقه، نشاسته را در 2 قاشق غذاخوری آب سرد حل کرده و به غذا اضافه کنید تا غلیظ شود، پس از 5‌دقیقه سویاسس را اضافه کرده و نمک و فلفل آن را اندازه کنید. با نودل، برنج یا نان سرو کنید.

فوت آشپزی

1- اگر اهل تجربه چیزهای جدید هستید کدو را با خیار جایگزین کنید.

2- اضافه کردن مقداری میگو، پس از خارج کردن مرغ از تابه و سرخ کردن آن به مدت 4 دقیقه غذا را متنوع‌تر می‌کند.
http://www.bartarinha.ir/files/fa/news/1...27_374.jpg
۱۹ خرداد ۱۳۹۱ ۰۸:۳۰ عصر
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
ارسال پاسخ 


پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان