تالار گفتمان عروس
فیله چینى - نسخه قابل چاپ

+- تالار گفتمان عروس (https://forum.talarearoos.ir)
+-- انجمن: خانه داری نوعروسان (/forum-%D8%AE%D8%A7%D9%86%D9%87-%D8%AF%D8%A7%D8%B1%DB%8C-%D9%86%D9%88%D8%B9%D8%B1%D9%88%D8%B3%D8%A7%D9%86--45)
+--- انجمن: آشپزی (/forum-%D8%A2%D8%B4%D9%BE%D8%B2%DB%8C--46)
+--- موضوع: فیله چینى (/thread-%D9%81%DB%8C%D9%84%D9%87-%DA%86%DB%8C%D9%86%D9%89--609)



فیله چینى - atefeh - ۱۹ خرداد ۱۳۹۱ ۰۸:۳۰ عصر

مواد لازم برای 4 نفر
  • سینه مرغ بدون استخوان: یک عدد، خلالی‌شده
  • فلفل دلمه‌ای سبز: یک عدد، خلالی‌شده
  • فلفل دلمه‌ای قرمز: یک عدد، خلالی‌شده
  • کدوسبز: 2 عدد، خلالی‌شده
  • آب قلم: یک‌دوم پیمانه
  • سویاسس: 2 قاشق غذاخوری
  • نشاسته ذرت: یک قاشق چای‌خوری
  • روغن: 4 قاشق غذاخوری
روش تهیه

1- روغن را در یک تابه روی حرارت زیاد داغ کرده و مرغ را در آن 4-5دقیقه تفت دهید تا رنگ بگیرد، سپس از ظرف خارج کنید.

2- فلفل‌ها و کدو را داخل روغن 4دقیقه تفت دهید تا نرم شود اما تردی خود را کاملا از دست ندهد.

3- شعله را اندکی کم کرده و مرغ را به تابه برگردانید. آب قلم را اضافه کرده و غذا را به جوش آورید. پس از 10 دقیقه، نشاسته را در 2 قاشق غذاخوری آب سرد حل کرده و به غذا اضافه کنید تا غلیظ شود، پس از 5‌دقیقه سویاسس را اضافه کرده و نمک و فلفل آن را اندازه کنید. با نودل، برنج یا نان سرو کنید.

فوت آشپزی

1- اگر اهل تجربه چیزهای جدید هستید کدو را با خیار جایگزین کنید.

2- اضافه کردن مقداری میگو، پس از خارج کردن مرغ از تابه و سرخ کردن آن به مدت 4 دقیقه غذا را متنوع‌تر می‌کند.
http://www.bartarinha.ir/files/fa/news/1391/2/13/78727_374.jpg