زمان کنونی: ۲۸ فروردين ۱۴۰۳, ۰۸:۵۵ عصر درود مهمان گرامی! (ورودثبت نام)

اعلانات تالار گفتمان

[-]
آخرین مطالب ارسال شده

مزون عروس آریایی

عطر و ادکلن پرفیومز



ارسال پاسخ 
 
امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امیتازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
سوپ گندم فارو
نویسنده پیام
کاربر نیمه فعال
***
کاربر تالار
ارسال‌ها: 52
تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۹۴
اعتبار: 0
سپاس ها 0
سپاس شده 2 بار در 2 ارسال
ارسال: #1
سوپ گندم فارو
مواد لازملوبیا چیتی 250 گرم بلغور گندم 200 گرم نمک و دانه فلفل سیاه (کوبیده‌شده) به مقدار لازم روغن زیتون (مخصوص سرخ‌کردن) 60 میلی‌لیتر پیاز (نگینی خردشده) 1 عدد هویج (نگینی خردشده) 2 عدد کرفس (نگینی خردشده) 1 ساقه رب گوجه‌فرنگی 2 قاشق سوپ خوری اورگانو (پودرشده) 1 قاشق چای خوری  طرز تهیه1. آب روی لوبیای خیس شده را خالی کنید و آن را در قابلمه ای حاوی آب، روی حرارت ملایم، بریزید تا به مدت 3 ساعت بپزد؛2. در اواسط پختِ لوبیا، آب روی بلغور گندم خیس شده را خالی کنید و آن را به قابلمه حاوی لوبیا اضافه کنید تا بپزد. در آخرِ پخت، مقداری نمک به قابلمه بیافزایید و آبکش کنید؛3. در تابه ای حاوی روغن زیتونِ داغ، روی حرارت ملایم، پیاز، هویج و کرفس را تفت دهید تا نرم شوند سپس رب گوجه فرنگی را به آن اضافه کنید و تفت دهید تا خوش رنگ شود؛4. سبزیجات را به همراه مقداری نمک به قابلمه اضافه کنید و بگذارید به مدت 30 دقیقه دیگر روی حرارت بماند تا سوپ کاملاً بپزد و جا بیافتد. پس از این مدت، سوپ را از روی حرارت بردارید و در ظرف مورد نظر بریزید. روی آن مقداری روغن زیتون، اورگانو و فلفل سیاه بریزید و سرو کنید.

 رفراکتومتر
۲۹ بهمن ۱۳۹۴ ۰۱:۴۱ عصر
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
ارسال پاسخ 


موضوع‌های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  سالاد گندم shayans2 0 3,219 ۲۹ بهمن ۱۳۹۴ ۰۱:۴۰ عصر
آخرین ارسال: shayans2

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان