سوپ گندم فارو - نسخه قابل چاپ +- تالار گفتمان عروس (https://forum.talarearoos.ir) +-- انجمن: خانه داری نوعروسان (/forum-%D8%AE%D8%A7%D9%86%D9%87-%D8%AF%D8%A7%D8%B1%DB%8C-%D9%86%D9%88%D8%B9%D8%B1%D9%88%D8%B3%D8%A7%D9%86--45) +--- انجمن: آشپزی (/forum-%D8%A2%D8%B4%D9%BE%D8%B2%DB%8C--46) +--- موضوع: سوپ گندم فارو (/thread-%D8%B3%D9%88%D9%BE-%DA%AF%D9%86%D8%AF%D9%85-%D9%81%D8%A7%D8%B1%D9%88--1171) |
سوپ گندم فارو - shayans2 - ۲۹ بهمن ۱۳۹۴ ۰۱:۴۱ عصر مواد لازملوبیا چیتی 250 گرم بلغور گندم 200 گرم نمک و دانه فلفل سیاه (کوبیدهشده) به مقدار لازم روغن زیتون (مخصوص سرخکردن) 60 میلیلیتر پیاز (نگینی خردشده) 1 عدد هویج (نگینی خردشده) 2 عدد کرفس (نگینی خردشده) 1 ساقه رب گوجهفرنگی 2 قاشق سوپ خوری اورگانو (پودرشده) 1 قاشق چای خوری طرز تهیه1. آب روی لوبیای خیس شده را خالی کنید و آن را در قابلمه ای حاوی آب، روی حرارت ملایم، بریزید تا به مدت 3 ساعت بپزد؛2. در اواسط پختِ لوبیا، آب روی بلغور گندم خیس شده را خالی کنید و آن را به قابلمه حاوی لوبیا اضافه کنید تا بپزد. در آخرِ پخت، مقداری نمک به قابلمه بیافزایید و آبکش کنید؛3. در تابه ای حاوی روغن زیتونِ داغ، روی حرارت ملایم، پیاز، هویج و کرفس را تفت دهید تا نرم شوند سپس رب گوجه فرنگی را به آن اضافه کنید و تفت دهید تا خوش رنگ شود؛4. سبزیجات را به همراه مقداری نمک به قابلمه اضافه کنید و بگذارید به مدت 30 دقیقه دیگر روی حرارت بماند تا سوپ کاملاً بپزد و جا بیافتد. پس از این مدت، سوپ را از روی حرارت بردارید و در ظرف مورد نظر بریزید. روی آن مقداری روغن زیتون، اورگانو و فلفل سیاه بریزید و سرو کنید. |