در این پست از سایت آکاایران به شما طریقه ی درست کردن
سوپ بوقلمون را آموزش میدهیم ، امیدواریم که مورد توجه شما قرار گیرد.
روش تهیه سوپ بوقلمون,سوپ بوقلمونخوشمزه,سوپ بوقلمون,مواد لازم سوپ بوقلمون,طرز تهیه سوپ بوقلمون,درست کردن سوپ بوقلمون
مواد لازم سوپ بوقلمون : مواد لازم | اندازه | مقدار / کالری |
کره | ۲ قاشق غذاخوری | 100 گرم / 737 کالری |
پیاز خرد شده | ۲ فنجان | 100 گرم / 5 کالری |
کرفس خرد شده | ۱ فنجان | 100 گرم / 7 کالری |
هویج خرد شده | ۱ فنجان | 100 گرم / 40 کالری |
پودر کاری زرد | ۴ قاشق چایخوری | 100 گرم / 0 کالری |
عصاره مرغ یا بوقلمون | ۴ فنجان | 100 گرم / 133 کالری |
برنج سفید خام | یک چهارم فنجان | 100 گرم / 359 کالری |
سیب سبز | ۲ عدد | 100 گرم / 45 کالری |
نمک | ۱ قاشق چایخوری | 100 گرم / 0 کالری |
برگ بو | ۲ عدد | 100 گرم / 60 کالری |
فلفل سیاه | یک چهارم قاشق چایخوری | 100 گرم / 0 کالری |
گوشت بوقلمون پخته و خرد شده | ۲ فنجان | 100 گرم / 133 کالری |
خامه چرب | یک چهارم فنجان | 100 گرم / 259 کالری |
خامه ترش یا ماست ساده | برای چاشنی زدن | نامشخص |
پیازچه خرد شده | برای چاشنی زدن | 100 گرم / 3 کالری |
*. آکاایران : یه قابلمه بزرگ برداشته و روی حرارت بالای گاز گذاشته و کره رو داخلش آب کنین. پیاز، کرفس و هویج رو بهش اضافه کرده و تا زمانی که نرم بشن به تفت دادن ادامه بدین (۸ تا ۱۰ دقیقه). پودر کاری رو اضافه کرده و یک تا دو دقیقه دیگه تفت بدین.
*. برگ بو، عصاره مرغ و برنج رو اضافه کردن و حرارت رو زیاد کنین تا جوش بیاد. بعد از اینکه جوش اومد حرارت رو کم کرده تا آروم برای ۵ دقیقه بجوشه.سیب خرد شده، نمک و فلفل رو هم اضافه کنین و بذارین ۱۰ دقیقه دیگه بجوشه.
*. بوقلمون خرد شده رو هم به
سوپ اضافه کنین. وقتی دوباره جوش اومد، خامه رو بهش اضافه کنین. کمی دیگه نمک و فلفل بزنین تا طعم دار بشه.میتونین با چاشنی ماست یا خامه ترش که با کمی آب رقیق شده باشن یا کمی پیازچه تازه
سوپ رو سرو کنین.
*. نکته : در صورتی که به
گوشت بوقلمون دسترسی ندارین میتونین از
گوشت مرغ استفاده کنین.
*. کرفس چربی اشباع شده وکلسترول بسیار پایینی دارد. این گیاه را می توان تا هفت هفته در دمای 0 تا 2 درجه ی سانتی گراد نگه داشت؛ گیاه در این شرایط خواص غذایی خود را حفظ می کند.برگ کرفس حاوی مقدار قابل توجهی ویتامین A (بتاکاروتن) است در حالی که ساقه کرفس انواع
دسر ،
پیش غذا،
دسرهای خوشمزه - ویتامین هایB6,B2,B1 ویتامین C و همچنین پتاسیم،
اسید فولیک، کلسیم، منیزیوم، آهن، فسفر، سدیم و چند نوع از
اسیدهای امینه ضروریست. هورمونهای گیاهی موجود در گیاه کرفس به همراه روغن های ضروری آن نه تنها طعم
معطری به کرفس می دهند، بلکه در کنار بقیه املاح و ویتامین ها کرفس را به معجونی تبدیل می نمایند که در حقیقت می تواند داروی هردردی باشد.