سوپ بوقلمون ، سوپی کلاسیک - نسخه قابل چاپ +- تالار گفتمان عروس (https://forum.talarearoos.ir) +-- انجمن: خانه داری نوعروسان (/forum-%D8%AE%D8%A7%D9%86%D9%87-%D8%AF%D8%A7%D8%B1%DB%8C-%D9%86%D9%88%D8%B9%D8%B1%D9%88%D8%B3%D8%A7%D9%86--45) +--- انجمن: آشپزی (/forum-%D8%A2%D8%B4%D9%BE%D8%B2%DB%8C--46) +--- موضوع: سوپ بوقلمون ، سوپی کلاسیک (/thread-%D8%B3%D9%88%D9%BE-%D8%A8%D9%88%D9%82%D9%84%D9%85%D9%88%D9%86-%D8%B3%D9%88%D9%BE%DB%8C-%DA%A9%D9%84%D8%A7%D8%B3%DB%8C%DA%A9--1218) |
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
سوپ بوقلمون ، سوپی کلاسیک - shayans2 - ۱۰ فروردين ۱۳۹۵ ۰۸:۴۹ عصر در این پست از سایت آکاایران به شما طریقه ی درست کردن سوپ بوقلمون را آموزش میدهیم ، امیدواریم که مورد توجه شما قرار گیرد. روش تهیه سوپ بوقلمون,سوپ بوقلمونخوشمزه,سوپ بوقلمون,مواد لازم سوپ بوقلمون,طرز تهیه سوپ بوقلمون,درست کردن سوپ بوقلمون درست کردن سوپ بوقلمون مواد لازم سوپ بوقلمون :
طرز تهیه سوپ بوقلمون : *. آکاایران : یه قابلمه بزرگ برداشته و روی حرارت بالای گاز گذاشته و کره رو داخلش آب کنین. پیاز، کرفس و هویج رو بهش اضافه کرده و تا زمانی که نرم بشن به تفت دادن ادامه بدین (۸ تا ۱۰ دقیقه). پودر کاری رو اضافه کرده و یک تا دو دقیقه دیگه تفت بدین. *. برگ بو، عصاره مرغ و برنج رو اضافه کردن و حرارت رو زیاد کنین تا جوش بیاد. بعد از اینکه جوش اومد حرارت رو کم کرده تا آروم برای ۵ دقیقه بجوشه.سیب خرد شده، نمک و فلفل رو هم اضافه کنین و بذارین ۱۰ دقیقه دیگه بجوشه. *. بوقلمون خرد شده رو هم به سوپ اضافه کنین. وقتی دوباره جوش اومد، خامه رو بهش اضافه کنین. کمی دیگه نمک و فلفل بزنین تا طعم دار بشه.میتونین با چاشنی ماست یا خامه ترش که با کمی آب رقیق شده باشن یا کمی پیازچه تازه سوپ رو سرو کنین. *. کرفس چربی اشباع شده وکلسترول بسیار پایینی دارد. این گیاه را می توان تا هفت هفته در دمای 0 تا 2 درجه ی سانتی گراد نگه داشت؛ گیاه در این شرایط خواص غذایی خود را حفظ می کند.برگ کرفس حاوی مقدار قابل توجهی ویتامین A (بتاکاروتن) است در حالی که ساقه کرفس انواع دسر ، پیش غذا،دسرهای خوشمزه - ویتامین هایB6,B2,B1 ویتامین C و همچنین پتاسیم، اسید فولیک، کلسیم، منیزیوم، آهن، فسفر، سدیم و چند نوع از اسیدهای امینه ضروریست. هورمونهای گیاهی موجود در گیاه کرفس به همراه روغن های ضروری آن نه تنها طعم معطری به کرفس می دهند، بلکه در کنار بقیه املاح و ویتامین ها کرفس را به معجونی تبدیل می نمایند که در حقیقت می تواند داروی هردردی باشد.
|