اخطار‌های زیر رخ داد:
Warning [2] session_start(): open(/var/cpanel/php/sessions/alt-php55/sess_3p1v24t4a1gk1e4fiurb5ih027, O_RDWR) failed: No such file or directory (2) - Line: 429 - File: inc/plugins/checkboxvalidation.php PHP 5.6.40 (Linux)
File Line Function
[PHP]   errorHandler->error
/inc/plugins/checkboxvalidation.php 429 session_start
/inc/class_plugins.php 101 checkboxvalidation_showthread_end
/showthread.php 1243 pluginSystem->run_hooks




زمان کنونی: ۲ آذر ۱۴۰۳, ۱۲:۴۱ صبح درود مهمان گرامی! (ورودثبت نام)

[-]
آخرین مطالب ارسال شده

مزون عروس آریایی

عطر و ادکلن پرفیومز



ارسال پاسخ 
 
امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امیتازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
دلمه ، کوفته ، کوکو ، شامی و کتلت
نویسنده پیام
???? ????
******
???? ????
ارسال‌ها: 1,721
تاریخ عضویت: مهر ۱۳۹۰
سپاس ها 465
سپاس شده 1305 بار در 793 ارسال
ارسال: #3
پاسخ به: دلمه ، کوفته ، کوکو ، شامی و کتلت
دلمه فلفل گیاهی


[تصویر:  sweetpaper-200.jpg]

این دلمه با مواد خوشمزه داخل آن طعم تازه ای به برنامه غذایی شما وارد میکند.


این دلمه با مواد خوشمزه داخل آن نه تنها طعم تازه ای به برنامه غذایی شما وارد میکند، بلکه شما برای زیباتر شدن میز غذای خود، میتوانید از فلفلهای رنگارنگ استفاده کنید.


مواد لازم برای چهار عدد
• 2 لیوان(400 میلی لیتر) آب که با تعداد کافی قرص عصاره سبزیجات یا مرغ مخلوط شده باشد
• ½ پیمانه هویج رنده شده
• ¼ پیمانه پیاز خرد شده
• ¾ پیمانه بلغور
• 3/1 پیمانه کشمش پلویی
• 4 فلفل دلمه ای کوچک یا دو عدد بزرگ
• ¾ پیمانه پنیر موتزارلا رنده شده
• ½ پیمانه آب
• 2 قاشق سوپ خوری خلال بادام یا گردوی خرد شده برشته

روش تهیه
1. عصاره سبزیجات یا مرغ، هویج و پیاز را در یک قابلمه بزرگ میریزیم و روی حرارت قرار میدهیم تا به جوش آمده، سپس حرارت را کم میکنیم تا به مدت 5 دقیقه بپزد. بلغور و کشمش را اضافه کرده و قابلمه را از روی حرارت برمیداریم. درب آنرا بسته و به مدت 5 دقیقه کنار میگذاریم.

2. در این فاصله، فلفلها را از قسمت بالا جدا کرده و داخل آنرا خالی میکنیم.

3. پنیر رنده شده را به مخلوط بلغور اضافه میکنیم و مخلوط را به طور مساوی داخل فلفلها میریزیم. فلفلها را داخل یک قابلمه مناسب قرار داده، ½ پیمانه آب را اضافه کرده و میگذاریم بجوشد و سپس حرارت را کم میکنیم. فلفلها را در قابلمه در بسته به مدت 10 دقیقه یا تا زمانی که فلفلها نسبتا نرم شده و حرارت به داخل دلمه ها نفوذ کند، حرارت میدهیم و در هنگام سرو با بادام یا گردو تزیین میکنیم
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۹ شهريور ۱۳۹۱ ۱۲:۵۴ عصر، توسط star.)
۱۹ شهريور ۱۳۹۱ ۱۲:۵۳ عصر
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
تشکرها  سپاس شده توسط abootaleb
ارسال پاسخ 


پیام‌های داخل این موضوع
دلمه ، کوفته ، کوکو ، شامی و کتلت - star - ۱۹ شهريور ۱۳۹۱, ۱۲:۵۱ عصر
پاسخ به: دلمه ، کوفته ، کوکو ، شامی و کتلت - star - ۱۹ شهريور ۱۳۹۱ ۱۲:۵۳ عصر
کاسرول کوفته مرغ با سس میگو - Flower - ۵ اسفند ۱۳۹۶, ۰۸:۴۱ عصر
طرز تهیه رول پنیری گوشت و فرانکفورتر - farzaneh - ۱۲ فروردين ۱۳۹۷, ۱۱:۲۸ عصر
پاسخ به: دلمه ، کوفته ، کوکو ، شامی و کتلت - panel123 - ۱۳ ارديبهشت ۱۳۹۷, ۰۸:۳۷ عصر

موضوع‌های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  طرز تهیه کوفته تبریزی moein118 0 1,562 ۱۱ مهر ۱۳۹۷ ۰۱:۱۳ عصر
آخرین ارسال: moein118

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان