اخطار‌های زیر رخ داد:
Warning [2] session_start(): open(/var/cpanel/php/sessions/alt-php55/sess_d7a6a0jsij30ib7q1bef4cbv40, O_RDWR) failed: No such file or directory (2) - Line: 429 - File: inc/plugins/checkboxvalidation.php PHP 5.6.40 (Linux)
File Line Function
[PHP]   errorHandler->error
/inc/plugins/checkboxvalidation.php 429 session_start
/inc/class_plugins.php 101 checkboxvalidation_showthread_end
/showthread.php 1243 pluginSystem->run_hooks




زمان کنونی: ۷ آذر ۱۴۰۳, ۰۸:۴۷ صبح درود مهمان گرامی! (ورودثبت نام)

[-]
آخرین مطالب ارسال شده

مزون عروس آریایی

عطر و ادکلن پرفیومز



ارسال پاسخ 
 
امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امیتازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
دلمه ، کوفته ، کوکو ، شامی و کتلت
نویسنده پیام
کاربر تالار
**
????? ?????
ارسال‌ها: 15
تاریخ عضویت: اسفند ۱۳۹۶
اعتبار: 0
سپاس ها 20
سپاس شده 6 بار در 6 ارسال
ارسال: #8
پاسخ به: دلمه ، کوفته ، کوکو ، شامی و کتلت
شامی کباب مجلسی
گوشت چرخ کرده۴۰۰ گرم
آرد نخودچی۱۰۰ گرم
تخم مرغ۱ عدد
پیاز۲ عدد
فلفل سیاهبه میزان لازم
روغن مایعبه میزان لازم
نمکبه میزان لازم
زردچوبهبه میزان لازم
دستور پخت و طرز تهیه
ابتدا پیازها را با رنده ریز رنده می کنیم ، سپس پیاز رنده شده را با دست فشار می دهیم و آب آن را می گیریم و پیاز آب گرفته را با گوشت چرخ کرده مخلوط می کنیم. در این مرحله آرد نخودچی را به همراه نمک ، زردچوبه و فلفل به مایه شامی اضافه می کنیم.
بعد از اضافه کردن تخم مرغ مواد را خوب ورز می دهیم تا کاملا مخلوط و یکدست شوند. در صورت تمایل می توانید ۱ یا ۲ سیب زمینی هم رنده کنید و پس از گرفتن آب سیب زمینی ها آنها را به مایه شامی کباب اضافه کنید.
نکته مهم در این مرحله این است که اگر مایه شامی کباب شل شده بود مقداری آرد نخودچی به آن اضافه کنید. اگر آرد نخودچی در دسترس نداشتید می توانید از نان خشک پودر شده استفاده کنید. بهتر است مایه شامی را چند ساعتی در یخچال قرار دهیم.
این کار باعث می شود مایه شامی کباب استراحت کند و در پایان پس از سرخ کردن شامی ها نتیجه کار بهتر شود. پس از اینکه مایه استراحت کرد آنرا از یخچال خارج می کنیم. یک تابه مناسب روی حرارت قرار می دهیم و مقداری روغن داخلش می ریزیم.
به اندازه یک فلافل از مایه شامی کباب بر می داریم و به صورت کوفته قلقلی در دستمان به آن شکل می دهیم و در پایان تختش می کنیم ( مانند کوکو سیب زمینی ) و وسطش را با انگشت یک سوراخ ایجاد می کنیم و در روغن داغ می اندازیم تا سرخ شود.
پس از اینکه یک سمت شامی سرخ شد آنرا بر می گردانیم تا سمت دیگرش نیز سرخ شود. به همین ترتیب تمام شامی ها را سرخ می کنیم. در کنار شامی کباب بهتر است چند گوجه فرنگی و مقداری سیب زمینی هم سرخ کنیم. در پایان غذا را با نان یا برنج سرو می کنیم.
۱۴ اسفند ۱۳۹۶ ۱۱:۳۳ صبح
مشاهده وب‌سایت کاربر یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
تشکرها  سپاس شده توسط star
ارسال پاسخ 


پیام‌های داخل این موضوع
دلمه ، کوفته ، کوکو ، شامی و کتلت - star - ۱۹ شهريور ۱۳۹۱, ۱۲:۵۱ عصر
کاسرول کوفته مرغ با سس میگو - Flower - ۵ اسفند ۱۳۹۶, ۰۸:۴۱ عصر
پاسخ به: دلمه ، کوفته ، کوکو ، شامی و کتلت - abootaleb - ۱۴ اسفند ۱۳۹۶ ۱۱:۳۳ صبح
طرز تهیه رول پنیری گوشت و فرانکفورتر - farzaneh - ۱۲ فروردين ۱۳۹۷, ۱۱:۲۸ عصر
پاسخ به: دلمه ، کوفته ، کوکو ، شامی و کتلت - panel123 - ۱۳ ارديبهشت ۱۳۹۷, ۰۸:۳۷ عصر

موضوع‌های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  طرز تهیه کوفته تبریزی moein118 0 1,562 ۱۱ مهر ۱۳۹۷ ۰۱:۱۳ عصر
آخرین ارسال: moein118

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان