زمان کنونی: ۴ ارديبهشت ۱۴۰۳, ۰۷:۱۱ عصر درود مهمان گرامی! (ورودثبت نام)

اعلانات تالار گفتمان

[-]
آخرین مطالب ارسال شده

مزون عروس آریایی

عطر و ادکلن پرفیومز



ارسال پاسخ 
 
امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امیتازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
دلمه ، کوفته ، کوکو ، شامی و کتلت
نویسنده پیام
مدیر ارشد
******
مدیر ارشد
ارسال‌ها: 1,708
تاریخ عضویت: مهر ۱۳۹۰
سپاس ها 465
سپاس شده 1305 بار در 793 ارسال
ارسال: #1
دلمه ، کوفته ، کوکو ، شامی و کتلت
کوفته های ترش و شیرین
[تصویر:  meatball-200.jpg]
این کوفته های خوش طعم را می توان به عنوان پیش غذا یا یک وعده غذای سبک میل کرد.


این کوفته های خوش طعم نه تنها یک پیش غذای مناسب هستند، بلکه به خاطر طعم خاصی که از ترکیب سوسیس و گوشت ایجاد میشود، بین کودکان نیز طرفداران زیادی دارند.


مواد لازم برای 48 کوفته
این تعداد کوفته برای پیش غذای 24 نفر در نظر گرفته شده است، طبعا اگر بخواهید این غذا را به عنوان یکی از غذاهای اصلی تهیه کنید، باید برای هر نفر تعداد کوفته بیشتری در نظر داشته باشید و در این صورت، این مقدار برای 8 تا 10 نفر مناسب خواهد بود.

• 2 عدد تخم مرغ
• ½ پیمانه پودر نان سوخاری ریز
• ½ پیمانه پیاز ریز خرد شده
• ¼ پیمانه شیر
• ½ ق.چ. نمک
• ½ ق.چ. پودر فلفل سیاه
• 450 گرم سوسیس دودی چرخ شده
• 450 گرم گوشت چرخ شده گوساله
• ¾ پیمانه ژله سیب
• 1/3 پیمانه خردل
• 1/3 پیمانه آب سیب
• یک و نیم ق.چ. مخلوط مساوی سس سویا و سرکه
• سس فلفل تند (به مقدار دلخواه)

روش تهیه
1. تخم مرغ، پودر نان سوخاری، پیاز، شیر، نمک و فلفل را در یک کاسه بزرگ مخلوط کنید. گوشت و سوسیس را اضافه کرده و خوب مخلوط کنید. از این مخلوط کوفته هایی به اندازه یک گردوی درشت تهیه کرده، داخل یک سینی کم عمق فر بچینید. کوفته ها را در حرارت 375 فارنهایت یا 190 درجه سانتیگراد به مدت 30 دقیقه بپزید. سپس آنها را از فر خارج کنید.

2. در این بین، در یک قابلمه بزرگ، ژله، خردل، آب سیب، مخلوط سس سویا و سرکه و مقداری سس فلفل تند را مخلوط کنید. مخلوط را حرارت داده و هم بزنید تا ژله آب شود و شروع به قل زدن کند. حالا کوفته ها را اضافه کنید و به آرامی هم بزنید تا همه کوفته ها با سس آغشته شود، کوفته ها را به مدت 3 تا 5 دقیقه بپزید تا سس اندکی غلیظ شود

انتخاب آرایشگاه شرق تهران(تهرانپارس،نارمک...)
انتخاب آرایشگاه شمال تهران(تجریش،میرداماد...)
انتخاب آرایشگاه غرب تهران(شهرک غرب،اکباتان...)
مدل ها و ژورنال های روز لباس عروس 2016 و 2017
ادکلن
۱۹ شهريور ۱۳۹۱ ۱۲:۵۱ عصر
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
تشکرها  سپاس شده توسط abootaleb
مدیر ارشد
******
مدیر ارشد
ارسال‌ها: 1,708
تاریخ عضویت: مهر ۱۳۹۰
سپاس ها 465
سپاس شده 1305 بار در 793 ارسال
ارسال: #2
پاسخ به: دلمه ، کوفته ، کوکو ، شامی و کتلت
راویولی
مواد لازم برای خمیر راویولی:

تخم مرغ(3 عدد زرده و یک سفیده)=3 عدد
شیر=2 تا 3 قاشق سوپخوری
روغن آب شده یا روغن زیتون=2 قاشق سوپخوری
آرد بمقداری که مایه خمیر شود و به دست نچسبد=یک پیمانه و نیم تا 2 پیمانه
سس سفید یا سس گوجه فرنگی=2 پیمانه
نمک=1 قاشق چایخوری

طرز تهیه خمیر:

تخم مرغ و شیر و نمک و روغن را مخلوط می کنیم و کم کم آرد می ریزیم و بهم می زنیم تا مایه خمیر شود بطوریکه بدست نچسبد و زیاد هم سفت نشود. روی خمیر را می پوشانیم تا یکی دو ساعت بماند و خمیر کمی ور بیاید. بعد راویولی را بطریق ذیر آماده می کنیم:
مواد لازم برای مایه گوشتی:
گوشت چرخ شده=نیم کیلو
پیاز رنده شده=2 تا 3 قاشق سوپخوری
جعفری خرد شده=یک تا دو قاشق سوپخوری
نمک و فلفل=بمقدار کم

طرز تهیه:

تمام این مواد را با هم مخلوط می کنیم و کمی مالش می دهیم و با این مایه کوفته ریزه درست می کنیم. ممکن است کوفته ها را کمی در روغن سرخ کرد یا همانطور خام بکار برد. روی میز را کمی آرد می پاشیم و مقداری از خمیر را برمی داریم و روی میز بشکل مستطیل باز می کنیم و روی نصف خمیر را خانه های چهارگوش می کشیم و روی هر خانه را یک عدد کوفته ریزه قرار می دهیم و نصف دیگر لواش را روی آن می آوریم و با دست اطراف کوفته ها را کمی فشار می دهیم بطوریکه هر دو خمیر بهم بچسبند و کوفته ها بین دو خمیر قرار بگیرند،بعد خمیر را چهارگوش چهارگوش می بریم،در اینصورت لواشهای کوچکی که در وسط آن گوشت(کوفته ریزه)وجود دارد بدست می آید؛باید دقت کرد اطراف خمیر کاملا بهم چسبیده باشد،بعد ظرفی را آب می کنیم و کمی نمک در آب می ریزیم و روی آتش می گذاریم تا جوش بیاید،نانها را در آب جوش می اندازیم تا چند جوش بزند و خمیر پخته شود،بعد آنها را در صافی می ریزیم تا آب آن برود. یک ظرف نسوز را آماده می کنیم. ته ظرف را کمی سس سفید می ریزیم و روی سس سفید را مقداری راوبولی آماده شده می ریزیم؛باز روی راویولی را کمی سس سفید می ریزیم و کمی پنیر رنده شده می پاشیم؛باز کمی راویولی و سس سفید و پنیر و بهمین طریق تا تمام مواد تمام شود. روی ظرف را مقداری پنیر می پاشیم و ظرف را در فر با حرارت ملایم یکربع تا بیست دقیقه می گذاریم و این غذا را با همین ظرف نسوز سر میز می بریم. ممکن است بجای سس سفید،سس قرمز بکار برد و بجای کوفته ریزه گوشت قیمه ای پخته شده مصرف کرد.
ممکن است بعد از اینکه راویولی را آماده کردیم بدون جوشانیدن در آب، در روغن سرخ کنیم.در این صورت سس سفید لازم ندارد و بلافاصله پس از سرخ شدن سر میز می بریم
۱۹ شهريور ۱۳۹۱ ۱۲:۵۲ عصر
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
تشکرها  سپاس شده توسط abootaleb
مدیر ارشد
******
مدیر ارشد
ارسال‌ها: 1,708
تاریخ عضویت: مهر ۱۳۹۰
سپاس ها 465
سپاس شده 1305 بار در 793 ارسال
ارسال: #3
پاسخ به: دلمه ، کوفته ، کوکو ، شامی و کتلت
دلمه فلفل گیاهی


[تصویر:  sweetpaper-200.jpg]

این دلمه با مواد خوشمزه داخل آن طعم تازه ای به برنامه غذایی شما وارد میکند.


این دلمه با مواد خوشمزه داخل آن نه تنها طعم تازه ای به برنامه غذایی شما وارد میکند، بلکه شما برای زیباتر شدن میز غذای خود، میتوانید از فلفلهای رنگارنگ استفاده کنید.


مواد لازم برای چهار عدد
• 2 لیوان(400 میلی لیتر) آب که با تعداد کافی قرص عصاره سبزیجات یا مرغ مخلوط شده باشد
• ½ پیمانه هویج رنده شده
• ¼ پیمانه پیاز خرد شده
• ¾ پیمانه بلغور
• 3/1 پیمانه کشمش پلویی
• 4 فلفل دلمه ای کوچک یا دو عدد بزرگ
• ¾ پیمانه پنیر موتزارلا رنده شده
• ½ پیمانه آب
• 2 قاشق سوپ خوری خلال بادام یا گردوی خرد شده برشته

روش تهیه
1. عصاره سبزیجات یا مرغ، هویج و پیاز را در یک قابلمه بزرگ میریزیم و روی حرارت قرار میدهیم تا به جوش آمده، سپس حرارت را کم میکنیم تا به مدت 5 دقیقه بپزد. بلغور و کشمش را اضافه کرده و قابلمه را از روی حرارت برمیداریم. درب آنرا بسته و به مدت 5 دقیقه کنار میگذاریم.

2. در این فاصله، فلفلها را از قسمت بالا جدا کرده و داخل آنرا خالی میکنیم.

3. پنیر رنده شده را به مخلوط بلغور اضافه میکنیم و مخلوط را به طور مساوی داخل فلفلها میریزیم. فلفلها را داخل یک قابلمه مناسب قرار داده، ½ پیمانه آب را اضافه کرده و میگذاریم بجوشد و سپس حرارت را کم میکنیم. فلفلها را در قابلمه در بسته به مدت 10 دقیقه یا تا زمانی که فلفلها نسبتا نرم شده و حرارت به داخل دلمه ها نفوذ کند، حرارت میدهیم و در هنگام سرو با بادام یا گردو تزیین میکنیم
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۹ شهريور ۱۳۹۱ ۱۲:۵۴ عصر، توسط star.)
۱۹ شهريور ۱۳۹۱ ۱۲:۵۳ عصر
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
تشکرها  سپاس شده توسط abootaleb
مدیر ارشد
******
مدیر ارشد
ارسال‌ها: 1,708
تاریخ عضویت: مهر ۱۳۹۰
سپاس ها 465
سپاس شده 1305 بار در 793 ارسال
ارسال: #4
پاسخ به: دلمه ، کوفته ، کوکو ، شامی و کتلت
کوکوی مرغ با کنجد
مواد لازم:
مرغ : نیم کیلو

سیر له شده : 1قاشق غذاخوری یا کمتر بسته به سلیقه

نمک : 1 قاشق مرباخوری

خردل: 1 قاشق غذاخوری

تخم مرغ : 1 عدد بزرگ

کنجد : به مقدار لازم

روغن برای سرخ کردن
طرز تهیه:
مرغ را چرخ کرده و خردل و نمک و نصف تخم مرغ زده شده و سیر را با هم مخلوط می کنیم ( در صورت تمایل می توانیم کمی ارده به مواد اضافه کنیم حدود 1 قاشق مربا خوری ) و به صورت دایره های کوچکی در می آوریم و در باقی تخم مرغ و سپس در کنجد می غلتانیم و بعد در روغن سرخ می کنیم. کوکوها را در ظرف می چینیم و با چند برگ جعفری تزئین می کنیم.
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۵ شهريور ۱۳۹۱ ۱۲:۰۲ عصر، توسط star.)
۲۵ شهريور ۱۳۹۱ ۱۲:۰۲ عصر
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
تشکرها  سپاس شده توسط abootaleb
مدیر ارشد
******
مدیر ارشد
ارسال‌ها: 1,708
تاریخ عضویت: مهر ۱۳۹۰
سپاس ها 465
سپاس شده 1305 بار در 793 ارسال
ارسال: #5
پاسخ به: دلمه ، کوفته ، کوکو ، شامی و کتلت
شامی

مواد لازم:
گوشت بی استخوان نیم کیلو
جعفری، تره، گشنیز، نعناع و ترخان 750گرم
تخم مرغ 3 عدد
پیاز متوسط 2عدد
سیب زمینی یک عدد متوسط
نمک و فلفل به مقدار لازم

طرزتهیه:
گوشت را با پیاز و آب می پزیم سبزی را خرد کرده و به گوشت پخته اضافه می کنیم و روی حرارت می گزاریم تا آبش گرفته شود مخلوط گوشت و سبزی را پس ازخنک شدن با سیب زمینی چرخ می کنیم- تخم مرغ و نمک و فلفل را به گوشت اضافه کرده و مواد را خوب ورز می دهیم تا آنجا که کمی به دست بچسبد بعد کاسه آبی را کنار دست خود گذاشته و روغن را در تابه داغ می کنیم و از مواد کف دست پهن کرده و یک سوراخ وسط آن ایجاد کرده و در روغن سرخ می کنیم و با حلقه های گوجه فرنگی و خیارشور و زیتون و با ماست چکیده ای که در قیف ریخته ایم می توانیم تزئین کنیم در این شامی می توان بجای گوشت از حبوبات پخته به همراه کمی سیب زمینی استفاده کرد
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۵ شهريور ۱۳۹۱ ۱۲:۰۴ عصر، توسط star.)
۲۵ شهريور ۱۳۹۱ ۱۲:۰۳ عصر
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
تشکرها  سپاس شده توسط abootaleb
مدیر ارشد
******
مدیر ارشد
ارسال‌ها: 1,708
تاریخ عضویت: مهر ۱۳۹۰
سپاس ها 465
سپاس شده 1305 بار در 793 ارسال
ارسال: #6
پاسخ به: دلمه ، کوفته ، کوکو ، شامی و کتلت
سوپ‌ گوجه‌فرنگی‌ با ماکارونی‌ و کوفته ریزه !



مواد لازم‌:
روغن‌ زیتون‌: یک‌ قاشق‌ غذاخوری‌

پیاز متوسط خرد شده‌: یک‌ عدد
سیر له‌ شده‌: دو حبه‌
گوجه‌ فرنگی‌ رنده‌ شده‌: 500 گرم‌
رب‌گوجه‌ فرنگی‌: 2 قاشق‌ غذاخوری‌
آب‌جوش‌: 6 لیوان‌
شکر: 1 قاشق‌ غذاخوری‌
ماکارونی‌ پیچ‌: یک‌ سوم‌ لیوان‌
برگ‌ ریحان‌ تازه‌ خردشده‌: 2 قاشق‌ غذاخوری‌
برای‌ کوفته‌ ریزه‌ها:
گوشت‌ چرخ‌کرده‌: 500 گرم‌
مغز نان‌ خشک‌ شده‌، آسیاب‌ شده‌: سه‌ چهارم‌لیوان‌
پیاز متوسط رنده‌ شده‌: 1 عدد
زرده‌ تخم‌ مرغ‌: 1 عدد
برگ‌ ریحان‌ تازه‌ خرد شده‌: 1 قاشق‌ غذاخوری‌
روغن‌ زیتون‌: 1 قاشق‌ غذاخوری‌

طرز تهیه‌:
ابتدا برای‌ تهیه‌ کوفته‌ ریزه‌ها، ریحان‌، زرده‌تخم‌مرغ‌، پیاز، مغز نان‌ و گوشت‌ را در مخلوطکن‌ریخته‌ وخوب‌ با هم‌ مخلوط کنید. سپس‌ حجمی‌ به‌اندازه‌ 2 قاشق‌ چایخوری‌ از مخلوط را بردارید وآن‌ را به‌ شکل‌ توپ‌ کوچک‌ درآورید. این‌ کار را باتمام‌ مخلوط انجام‌ دهید. در این‌ هنگام‌ روغن‌ رادر ماهی‌تابه‌ نچسبی‌ داغ‌ کنید و کوفته‌ ریزه‌ها رادر آن‌ سرخ‌ کنید. هراز گاهی‌ ماهی‌ تابه‌ را کمی‌تکان‌ دهید تا کوفته‌ها نچسبند و تمام‌ اطراف‌ آن‌هاسرخ‌ شود. پس‌ از آماده‌ شدن‌، آنها را در ظرفی‌بگذارید تا روغن‌ اضافی‌ خود را پس‌ بدهد.
پس‌ از اینکه‌ کوفته‌ها را آماده‌ کردید، در مرحله‌بعد روغن‌ را در ماهی‌تابه‌ بزرگی‌ گرم‌ کنید و سیر وپیاز را در آن‌ بریزید و خوب‌ هم‌ بزنید، تا زمانی‌ که‌
پیاز نرم‌ شود. گوجه‌ فرنگی‌ها و آب‌ آن‌ را درمخلوط بریزید و سپس‌ پاستا، کوفته‌ ریزه‌ و آب‌ وشکر را اضافه‌ کنید. آنگاه‌ درب‌ ظرف‌ را بگذارید وبه‌ مدت‌ 15 دقیقه‌ روی‌ حرارت‌ قرار دهید. دراین‌ هنگام‌ درب‌ قابلمه‌ را بردارید و مواد را هم‌بزنید و بگذارید بجوشد تا زمانی‌ که‌ ماکارونی‌هاکاملا نرم‌ شوند. در آخرین‌ لحظه‌ ریحان‌ را اضافه‌کنی
۲۵ شهريور ۱۳۹۱ ۱۲:۰۵ عصر
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
تشکرها  سپاس شده توسط abootaleb
مدیر تالار
*****
مدیر تالار
ارسال‌ها: 1,937
تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۹۶
اعتبار: 0
سپاس ها 0
سپاس شده 48 بار در 47 ارسال
ارسال: #7
کاسرول کوفته مرغ با سس میگو
 [تصویر:  chicken1-casserole2-shrimp-sauce.jpg]
کاسرول کوفته مرغ با سس میگو
 
کوفته یکی از غذاهای خوشمزه و البته پرهزینه محسوب می شود. اما گاهی برای صرف هزینه کمتر، ترجیح می دهیم کوفته مرغ را امتحان کنیم. در این مطلب کوفته مرغ را به همراه سس میگو برای شما آموزش داده ایم، اگر امتحان کنید حتما خوشتان می آید.
 
مواد لازم برای کاسرول کوفته مرغ با سس میگو :
 میگو خرد شده
۱ کیلوگرم
 
قارچ خرد شده
 
 ۳۰۰ گرم
 سیر خرد شده ۴ حبه
 لوبیا سبز خرد شده
۴ عدد
 
آرد سفید۵ قاشق سوپخوری
آب مرغ۱/۳ پیمانه
خامه۲/۳ پیمانه
ذرت پخته۱/۴ پیمانه
 
مواد لازم برای کوفته :
گوشت مرغ چرخ شده
 
 ۵۰۰ گرم
 جعفری خرد شده
۲ قاشق سوپخوری
 
 پودر سوخاری ۱-۲ قاشق سوپخوری
 پودر سیر
۱ قاشق چایخوری
 
تخم مرغ۱ عدد
روغنبه مقدار لازم
نمک و فلفلبه مقدار لازم
 
طرز تهیه کاسرول کوفته مرغ با سس میگو :
ابتدا میگوها را پاک کرده، بشویید. سپس آن ها را آغشته به نمک و فلفل کرده، سرخ شان کنید. در یک تابه مقداری روغن بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید، سپس قارچ ها را داخل آن تفت دهید. بعد از ۴ دقیقه پیازچه خردشده را همراه با سیر و مقداری نمک و فلفل بریزید و مواد را خوب تفت دهید.
 
حالا آرد را اضافه کرده، همراه مواد تفت دهید و بعد آب مرغ و خامه را بیفزایید. در این مرحله حرارت را زیاد کنید تا مواد جوش بیاید، سپس حرارت را کم کرده، صبر کنید تا سس غلیظ شود.
 
حالا لوبیای خردشده، ذرت و میگوهای سرخ شده را اضافه کرده و به‌ آرامی هم بزنید. صبر کنید تا مواد خوب به خورد هم بروند. در این زمان باید فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن کنید.
 
گوشت مرغ چرخ‌‌‌‌‌‌ شده را همراه با پودر سیر، جعفری خردشده، پودر سوخاری و تخم‌مرغ را به همراه مقداری نمک و فلفل داخل کاسه ای بریزید. مواد را خوب با هم ورز دهید تا خمیر کوفته آماده شود.
 
حالا مواد را شبیه توپ هایی اندازه نارنگی درآورید. مخلوط میگو را داخل ظرف مورد نظرتان بریزید، سپس کوفته ها را داخل آن قرار دهید. ظرف را به مدت ۳۰-۲۵ دقیقه داخل فر بگذارید تا کاسرول شما آماده شود.
 
منبع : sarashpazpapion.com

 
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۵ اسفند ۱۳۹۶ ۰۸:۴۲ عصر، توسط Flower.)
۵ اسفند ۱۳۹۶ ۰۸:۴۱ عصر
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
تشکرها  سپاس شده توسط abootaleb
کاربر تالار
**
کاربر تالار
ارسال‌ها: 15
تاریخ عضویت: اسفند ۱۳۹۶
اعتبار: 0
سپاس ها 20
سپاس شده 6 بار در 6 ارسال
ارسال: #8
پاسخ به: دلمه ، کوفته ، کوکو ، شامی و کتلت
شامی کباب مجلسی
گوشت چرخ کرده۴۰۰ گرم
آرد نخودچی۱۰۰ گرم
تخم مرغ۱ عدد
پیاز۲ عدد
فلفل سیاهبه میزان لازم
روغن مایعبه میزان لازم
نمکبه میزان لازم
زردچوبهبه میزان لازم
دستور پخت و طرز تهیه
ابتدا پیازها را با رنده ریز رنده می کنیم ، سپس پیاز رنده شده را با دست فشار می دهیم و آب آن را می گیریم و پیاز آب گرفته را با گوشت چرخ کرده مخلوط می کنیم. در این مرحله آرد نخودچی را به همراه نمک ، زردچوبه و فلفل به مایه شامی اضافه می کنیم.
بعد از اضافه کردن تخم مرغ مواد را خوب ورز می دهیم تا کاملا مخلوط و یکدست شوند. در صورت تمایل می توانید ۱ یا ۲ سیب زمینی هم رنده کنید و پس از گرفتن آب سیب زمینی ها آنها را به مایه شامی کباب اضافه کنید.
نکته مهم در این مرحله این است که اگر مایه شامی کباب شل شده بود مقداری آرد نخودچی به آن اضافه کنید. اگر آرد نخودچی در دسترس نداشتید می توانید از نان خشک پودر شده استفاده کنید. بهتر است مایه شامی را چند ساعتی در یخچال قرار دهیم.
این کار باعث می شود مایه شامی کباب استراحت کند و در پایان پس از سرخ کردن شامی ها نتیجه کار بهتر شود. پس از اینکه مایه استراحت کرد آنرا از یخچال خارج می کنیم. یک تابه مناسب روی حرارت قرار می دهیم و مقداری روغن داخلش می ریزیم.
به اندازه یک فلافل از مایه شامی کباب بر می داریم و به صورت کوفته قلقلی در دستمان به آن شکل می دهیم و در پایان تختش می کنیم ( مانند کوکو سیب زمینی ) و وسطش را با انگشت یک سوراخ ایجاد می کنیم و در روغن داغ می اندازیم تا سرخ شود.
پس از اینکه یک سمت شامی سرخ شد آنرا بر می گردانیم تا سمت دیگرش نیز سرخ شود. به همین ترتیب تمام شامی ها را سرخ می کنیم. در کنار شامی کباب بهتر است چند گوجه فرنگی و مقداری سیب زمینی هم سرخ کنیم. در پایان غذا را با نان یا برنج سرو می کنیم.
۱۴ اسفند ۱۳۹۶ ۱۱:۳۳ صبح
مشاهده وب‌سایت کاربر یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
تشکرها  سپاس شده توسط star
کاربر تالار
**
کاربر تالار
ارسال‌ها: 15
تاریخ عضویت: اسفند ۱۳۹۶
اعتبار: 0
سپاس ها 20
سپاس شده 6 بار در 6 ارسال
ارسال: #9
پاسخ به: دلمه ، کوفته ، کوکو ، شامی و کتلت
طرز تهیه کوکو کاهو
کاهو۱ عدد
تخم مرغ۴ عدد
آرد۱ قاشق غذاخوری
روغن مایعبه میزان لازم
گردو۵۰ گرم
فلفل سیاهبه میزان لازم
نمکبه میزان لازم
دستور پخت و طرز تهیه
ابتدا کاهو را برگ برگ می کنیم و پس از شستشو به صورت ریز خردش می کنیم. تخم مرغ ها را در یک کاسه جداگانه می شکنیم و با نمک و فلفل به خوبی مخلوط می کنیم. سپس تخم مرغ ها را به کاهوهای خرد شده اضافه می کنیمدر مرحله بعد آرد را کم کم به مواد اضافه می کنیم و مواد را به خوبی مخلوط می کنیم تا یکدست و منسجم شوند. در مرحله پایانی مغز گردوها را خرد می کنیم و داخل مایع کوکو می ریزیم. حالا مایه کوکو آماده است و باید آنرا را سرخ کنیم.
یک تابه مناسب روی حرارت قرار می دهیم و مقداری روغن داخلش می ریزیم. پس از اینکه روغن داغ شد مانند کوکوی سبزی تمام مایه کوکو را داخل تابه می ریزیم و اجازه می دهیم یک سمتش سرخ شود ، سپس بر می گردانیم تا سمت دیگرش نیز سرخ شود.

 
۱۹ اسفند ۱۳۹۶ ۰۱:۴۷ عصر
مشاهده وب‌سایت کاربر یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
تشکرها  سپاس شده توسط star
Posting Freak
*****
کاربر تالار
ارسال‌ها: 1,396
تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۹۱
اعتبار: 0
سپاس ها 0
سپاس شده 10 بار در 10 ارسال
ارسال: #10
طرز تهیه رول پنیری گوشت و فرانکفورتر
[تصویر:  meat2-roll-frankfurter1.jpg]
طرز تهیه رول پنیری گوشت و فرانکفورتر
 
رول پنیری گوشت و فرانکفورتر یک غذای ساده است که به راحتی می‌توانید آن را در منزل آماده کنید. این غذا جز غذاهایی است که معمولا هر سلیقه ای آن را می پسندد. فراکفورتر از خانواده سوسیس ها به حساب می آید که ۷۰ درصد آن را گوشت گوساله تشکیل داده است. این نوع سوسیس را به سه روش می توان طبخ کرد. می توانید آن را گریل، هواپز یا سرخ کنید و در هر سه حالت از طعم لذیذ آن لذت ببرید. فرانکفورتر برای بشقاب های مخصوص و انواع ساندویچ ها مناسب است.
 
رول پنیری گوشت و فرانکفورتر یک دستور غذای متفاوت از این نوع سوسیس است. آن را تهیه کنید و لذت ببرید.
 
مواد لازم برای تهیه رول پنیری گوشت و فرانکفورتر :
 سوسیس فرانکفورتر ۲ عدد
 گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم
 پیاز
۱ عدد
 
 پنیر خامه ای
۱ پیمانه
 
پنیر چدار رنده شده
به مقدار لازم
پاپریکا۱ قاشق غذاخوری
سیر۳ حبه
پودر سیر۱ قاشق غذاخوری
فلفل سبز۴ عدد
سس گوجه فرنگیبه میزان لازم
روغن سرخ کردنیبه میزان لازم
نمکبه میزان لازم
 
طرز تهیه رول پنیری گوشت و فرانکفورتر :
ابتدا سوسیس های فرانکفورتر را خرد کنید و سپس آن ها را به همراه پیاز خرد شده در مقداری روغن تفت دهید. بعد از آن که آن ها را کمی تفت دادید گوشت چرخ کرده، سیر خرد شده، فلفل سبز خرد شده، پاپریکا، پودر سیر و نمک را به آن اضافه کنید و آن ها را به خوبی با هم تفت دهید. پنیر خامه ای را اضافه کنید و ترکیبتان را خوب هم بزنید و سپس تابه را از روی حرارت بردارید.
 
هر یک از نان های ترتیلا را با مقداری از مواد تهیه شده پر کنید و در آخر یک لایه پنیر چدار رنده شده روی آن بپاشید و سپس نان ها را رول کنید. در انتها نان های رول شده را در مقداری روغن سرخ کنید تا طلایی رنگ شوند و آن را با سس کچاپ میل کنید.
 
 
 
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۲ فروردين ۱۳۹۷ ۱۱:۲۸ عصر، توسط farzaneh.)
۱۲ فروردين ۱۳۹۷ ۱۱:۲۸ عصر
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
تشکرها  سپاس شده توسط abootaleb
ارسال پاسخ 


موضوع‌های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  طرز تهیه کوفته تبریزی moein118 0 1,379 ۱۱ مهر ۱۳۹۷ ۰۱:۱۳ عصر
آخرین ارسال: moein118

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان