زمان کنونی: ۹ فروردين ۱۴۰۳, ۰۱:۲۱ عصر درود مهمان گرامی! (ورودثبت نام)

اعلانات تالار گفتمان

[-]
آخرین مطالب ارسال شده

مزون عروس آریایی

عطر و ادکلن پرفیومز



ارسال پاسخ 
 
امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امیتازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
دلایل ایجاد کننده و راه های درمان بوی بد دهان
نویسنده پیام
Banned
ارسال‌ها: 1
تاریخ عضویت: اسفند ۱۳۹۸
سپاس ها 0
سپاس شده 0 بار در 0 ارسال
ارسال: #1
دلایل ایجاد کننده و راه های درمان بوی بد دهان
[تصویر:  57765-4.jpg]
بوی بد دهان یکی از نامطلوب ترین و آزار دهنده ترین حالت های ممکن در یک شخص بوده و در برخی شرایط به شکل بیماری و یا علامتی از یک بیماری درآمده و احتیاج به درمان های جدی خواهد داشت. مشکلات دهان و دندان یکی از اصلی ترین و مهم ترین دلایل ایجاد بوی بد دهان بوده و با مراجعه به دندانپزشک زیبایی و انجام درمان های مورد نیاز برطرف خواهد شد.بوی بد دهان چیست؟بوی بد دهان در اصطلاح علمی هالیتوز نامیده شده و به حالتی گفته می شود که بویی نامطبوع هنگام بیرون دادن نفس از دهان شخص بیرون می آید. بوی بد دهان درجات مختلفی داشته و از کم به زیاد در گروه های سنی مختلف مشاهده می گردد. یکی از مشکلات و حالت های آزار دهنده در افراد مبتلا به هالیتوز، احساس خجالت، کاهش اعتماد به نفس، انزوا و ترس از تمسخر می باشد. باید توجه داشت هالیتوز دلایل بسیار زیادی داشته و گاها علامتی از بروز یک بیماری جدی در افراد می باشد. مشکلات مختلف زبان، دهان، دندان، لثه، لوزه ها، سیستم گوارشی و معده از دلایل اصلی و بسیار مهم ایجاد بوی بد دهان در اشخاص هستند. در این بین، مشکلات دهان و دندان از شیوع بیشتری برخوردار بوده و یکی از مهم ترین دلایل ایجاد هالیتوز می باشد. البته باید توجه داشت در برخی شرایط مانند روزه داری، ابتلا به بیماری های ویروسی مانند سرماخوردگی، آنفولانزا، گلودردهای باکتریایی و اوایل صبح، پیش از صبحانه این حالت کاملا طبیعی بوده و در غیر اینصورت و ادامه داشتن به شکل مداوم، یک بیماری و یا عارضه تلقی می گردد.
کد php:
[img=600x400]https://drfarhangidds.com/wp-content/uploads/2020/02/57765-1.jpg[/img] 
مشکلات دهان و دندان و بوی بد دهان1-خشکی دهانخشکی دهان یکی از اصلی ترین و شایع ترین دلیل ایجاد هالیتوز در افراد می باشد که به دلایل متفاوتی مانند آلرژی های فصلی و دائمی، سینوزیت مزمن، داشتن لوزه سوم ملتهب، مصرف برخی از داروها، مصرف الکل و دخانیات در اشخاص ایجاد گردیده و زمینه ساز ایجاد بوی بسیار نامطبوع در دهان اشخاص می باشد.
کد php:
[img=600x338]https://drfarhangidds.com/wp-content/uploads/2020/02/57765-2.jpg[/img] 
بوی بد دهان و پوسیدگی دندان هاپوسیدگی دندان یکی از شایع ترین و شناخته شده ترین مشکلات و بیماری های دندان به شمار آمده و در طول زندگی هر فردی رخ می دهد. این عارضه به دلایل مختلفی رخ داده و به دنبال تولید اسید توسط فرآیند بیوشیمیایی ایجاد شده بوسیله باکتری های مولد پوسیدگی دندان در اشخاص ایجاد گردیده و عامل بسیار مهمی در ایجاد بوی نامطبوع دهان می باشد. پوسیدگی در درجات متفاوت به دلیل تخریب و ایجاد سوراخ های ریز در دندان، منجر به باقی ماندن ذرات غذایی در لا به لای دندان ها شده و بوی بد دهان را ایجاد می نماید.
کد php:
[img=600x280]https://drfarhangidds.com/wp-content/uploads/2020/02/57765-3.jpg[/img] 
2-بیماری های لثهبیماری های مختلف لثه، مانند التهابات لثه ای، کیست های موجود در لثه، عفونت های لثه ای و بیماری های تحلیل برنده لثه از عوامل موثر در ایجاد هالیتوز هستند که در بیشتر موارد توسط خود فرد ناشناخته می مانند.3-عفونت های دهان و دندانعفونت های مزمن و پنهان دهان و دندان یکی دیگر از عوامل موثر در ایجاد هالیتوز هستند که پس از معاینه توسط دندانپزشک زیبایی مشخص گردیده و برطرف خواهند شد.4-بی توجهی به بهداشت دهان و دندانرعایت بهداشت دهان و دندان و توجه به اصول آن، ریسک ابتلا به بسیاری از مشکلات دهان و دندان را کاهش داده و از بروز هالیتوز در بسیاری از موارد جلوگیری می نماید. استفاده از نخ دندان پس از هر وعده غذایی، مسواک زدن پس از صرف وعده صبحانه و شام می تواند ریسک پوسیدگی دندان، مشکلات بعدی و هالیتوز را به حداقل رسانده و زندگی سالم را به شما بازگرداند.5-عفونت های زبانیحضور باکتری ها در دهان و زبان یک حالت طبیعی می باشد که در برخی موارد بسیار تشدید یافته و منجر به ایجاد بوی نامطبوع خواهند شد. توصیه می شود حتما در کنار مسواک زدن روزانه، از زبان شویه نیز استفاده نموده و باکتری های سطح زبان را به حداقل برساند.توجه به عوارض هالیتوزدر بیشتر موارد بوی بد دهان کاملا بدون علامت و عارضه مشخصی بوده و مشکلی برای سلامتی شخص ایجاد نخواهد نمود؛ اما در برخی شرایط داشتن تب در درجات مختلف، بی حالی، ضعف، درد و تحلیل لثه، ناتوانی در جویدن غذا، احساس سوزش در لثه ها و بوی نامطبوع دهان، علائمی هستند که احتیاج به مراجعه و ویزیت دندانپزشک داشته و خبر از بروز یک مشکل جدی خواهند داد. بهتر است هر شش ماه یکبار به دندانپزشک مراجعه نموده و وضعیت سلامتی دهان و دندان خود را چکاب نمایید.راه های برطرف نمودن هالیتوزاز بین بردن عوامل ایجاد کننده خشکی دهان با استفاده از روش های سنتی، برخی راه های افزایش ترشح بزاق و مصرف برخی از داروها، از بین بردن عفونت های مزمن و پنهان دهان و دندان، استفاده مداوم و صحیح از نخ دندان و مسواک به منظور خارج کردن ذرات باقی مانده در لا به لای دندان ها، استفاده از زبان شویه و دهانشویه های قلیایی، داشتن رژیم غذایی مناسب، لبنیات، سبزیجات و میوه جات، برطرف نموده مشکلات لثه ای و اقدام به منظور ترمیم پوسیدگی های دندانی از راه کارهای مهم و اولیه در پیشگیری و درمان بوی بد دهان بوده و می توان بوی نامطبوع دهان را به شکل موقت با استفاده از جویدن آدامس، استفاده از قرص های خوشبو کننده برطرف نمود.
کد php:
[img=600x400]https://drfarhangidds.com/wp-content/uploads/2020/02/57765-4.jpg[/img] 
 
۷ اسفند ۱۳۹۸ ۱۱:۲۰ صبح
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
ارسال پاسخ 


موضوع‌های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  درمان شقاق یا فیشر مقعدی با کپسول ویتامین ای/ونک لیزر golia70 0 1,266 ۶ آبان ۱۳۹۸ ۰۴:۴۹ عصر
آخرین ارسال: golia70
  درمان شقاق یا فیشر مقعدی با کپسول ویتامین ای/ونک لیزر golia70 0 1,148 ۶ آبان ۱۳۹۸ ۰۴:۴۱ عصر
آخرین ارسال: golia70
  درمان شقاق مقعدی در طب سنتی و با داروهای گیاهی (درمان گیاهی شقاق)/ونک لیزر golia70 0 1,170 ۶ آبان ۱۳۹۸ ۰۴:۴۱ عصر
آخرین ارسال: golia70
  درمان ترک پا با وازلین ava96 0 1,393 ۱۵ آبان ۱۳۹۷ ۱۱:۲۱ صبح
آخرین ارسال: ava96
  بی اختیاری ادرار - درمان بی اختیاری بزرگسالان fatemehD 0 1,418 ۷ مرداد ۱۳۹۷ ۰۹:۱۳ صبح
آخرین ارسال: fatemehD

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان