اخطار‌های زیر رخ داد:
Warning [2] session_start(): open(/var/cpanel/php/sessions/alt-php55/sess_2dek0ec4d092mli3fqo1383su6, O_RDWR) failed: No such file or directory (2) - Line: 429 - File: inc/plugins/checkboxvalidation.php PHP 5.6.40 (Linux)
File Line Function
[PHP]   errorHandler->error
/inc/plugins/checkboxvalidation.php 429 session_start
/inc/class_plugins.php 101 checkboxvalidation_showthread_end
/showthread.php 1243 pluginSystem->run_hooks




زمان کنونی: ۲ آذر ۱۴۰۳, ۰۴:۵۶ صبح درود مهمان گرامی! (ورودثبت نام)

[-]
آخرین مطالب ارسال شده

مزون عروس آریایی

عطر و ادکلن پرفیومز



ارسال پاسخ 
 
امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امیتازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
خورش ها و قلیه ها
نویسنده پیام
???? ????
******
???? ????
ارسال‌ها: 1,721
تاریخ عضویت: مهر ۱۳۹۰
سپاس ها 465
سپاس شده 1305 بار در 793 ارسال
ارسال: #9
پاسخ به: خورش ها و قلیه ها
خورش کرفس

[تصویر:  1192191820_karafs.jpg]
مواد لازم :
روغن مایع= 100 گرم

پیاز= یک عدد (150 گرم)
گوشت گوسفند= 350 گرم
زردچوبه= 1 قاشق چایخوری
فلفل= 2/1 قاشق چایخوری
رب گوجه فرنگی= 1 قاشق چایخوری
چاشنی خورشت مگی= یک بسته
آب= یک لیتر
کرفس پاک کرده= 450 گرم
سبزی (نعناع، جعفری و برگ کرفس)=150 گرم
نمک= 1 قاشق چایخوری
آبغوره= 2/1 پیمانه (70 میلی لیتر)
طرز تهیه:
1 روغن را حرارت داده و پیاز ریز خرد شده را در روغن تفت دهید تا طلایی شود.
2 گوشت را به قطعات متوسط برش داده و با پیاز 5 دقیقه تف دهید.
3 زردچوبه، فلفل و رب گوجه فرنگی را اضافه کنید.
4 چاشنی خورشت مگی را اضافه کنید.
5 آب را افزوده و 2-1 ساعت حرارت دهید.
6 کرفس را شسته و به قطعات بزرگ برش دهید.
7 سبزی را شسته، آبکش کرده و به قطعات بسیار ریز خرد کنید.
8 کرفس و سبزی را در روغن 6-5 دقیقه تفت دهید و به بقیه مواد اضافه کنید.
9 خورشت را بچشید و در صورت نیاز نمک اضافه کنید.
10 آبغوره را اضافه کنید.
11 اجازه دهید خورشت بجوشد تا به خوبی جا بیافتد.
۱۹ شهريور ۱۳۹۱ ۱۲:۲۳ عصر
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
ارسال پاسخ 


پیام‌های داخل این موضوع
خورش ها و قلیه ها - star - ۱۴ شهريور ۱۳۹۱, ۱۱:۵۰ صبح
پاسخ به: خورش ها و قلیه ها - star - ۱۴ شهريور ۱۳۹۱, ۱۱:۵۴ صبح
پاسخ به: خورش ها و قلیه ها - star - ۱۴ شهريور ۱۳۹۱, ۱۱:۵۶ صبح
پاسخ به: خورش ها و قلیه ها - star - ۱۵ شهريور ۱۳۹۱, ۱۱:۵۴ صبح
پاسخ به: خورش ها و قلیه ها - star - ۱۸ شهريور ۱۳۹۱, ۱۰:۴۲ صبح
پاسخ به: خورش ها و قلیه ها - star - ۱۸ شهريور ۱۳۹۱, ۱۰:۴۴ صبح
پاسخ به: خورش ها و قلیه ها - star - ۱۸ شهريور ۱۳۹۱, ۱۰:۴۶ صبح
پاسخ به: خورش ها و قلیه ها - star - ۱۸ شهريور ۱۳۹۱, ۱۰:۴۷ صبح
پاسخ به: خورش ها و قلیه ها - star - ۱۹ شهريور ۱۳۹۱ ۱۲:۲۳ عصر
پاسخ به: خورش ها و قلیه ها - star - ۱۹ شهريور ۱۳۹۱, ۱۲:۲۶ عصر
پاسخ به: خورش ها و قلیه ها - star - ۱۹ شهريور ۱۳۹۱, ۱۲:۲۸ عصر
پاسخ به: خورش ها و قلیه ها - star - ۵ مهر ۱۳۹۱, ۱۲:۵۲ عصر
پاسخ به: خورش ها و قلیه ها - star - ۵ مهر ۱۳۹۱, ۱۲:۵۴ عصر
پاسخ به: خورش ها و قلیه ها - star - ۵ مهر ۱۳۹۱, ۱۲:۵۶ عصر
طرز تهیه خورش کنگر - abootaleb - ۲۱ تير ۱۳۹۷, ۰۲:۱۸ عصر
پاسخ به: خورش ها و قلیه ها - farzaneamiri069 - ۲۲ آبان ۱۳۹۷, ۰۱:۴۰ صبح
پاسخ به: خورش ها و قلیه ها - farzaneamiri069 - ۲۹ آبان ۱۳۹۷, ۰۳:۳۵ صبح

موضوع‌های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  طرز تهیه خورش کاری مرغ abootaleb 1 3,138 ۴ مهر ۱۳۹۸ ۰۱:۳۴ صبح
آخرین ارسال: behrang19
  طرز تهیه خورش بادمجان و نکات کلیدی moein118 0 2,011 ۱ آبان ۱۳۹۷ ۰۱:۲۸ عصر
آخرین ارسال: moein118

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان