اخطار‌های زیر رخ داد:
Warning [2] session_start(): open(/var/cpanel/php/sessions/alt-php55/sess_b7sv0umdaprb0d8lvrrliop7s0, O_RDWR) failed: No such file or directory (2) - Line: 429 - File: inc/plugins/checkboxvalidation.php PHP 5.6.40 (Linux)
File Line Function
[PHP]   errorHandler->error
/inc/plugins/checkboxvalidation.php 429 session_start
/inc/class_plugins.php 101 checkboxvalidation_showthread_end
/showthread.php 1243 pluginSystem->run_hooks




زمان کنونی: ۴ آذر ۱۴۰۳, ۰۷:۵۶ صبح درود مهمان گرامی! (ورودثبت نام)

[-]
آخرین مطالب ارسال شده

مزون عروس آریایی

عطر و ادکلن پرفیومز



ارسال پاسخ 
 
امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امیتازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
خورش ها و قلیه ها
نویسنده پیام
???? ????
******
???? ????
ارسال‌ها: 1,721
تاریخ عضویت: مهر ۱۳۹۰
سپاس ها 465
سپاس شده 1305 بار در 793 ارسال
ارسال: #7
پاسخ به: خورش ها و قلیه ها

خورش مطنجن

مواد لازم:
گوشت گوساله=500 گرم
پیاز=3 عدد
ماست سفت=2 لیوان
کره=20 تا 30 گرم
خلال بادام=2 قاشق سوپخوری
زعفران آب کرده=3 قاشق سوپخوری
نمک و فلفل=به مقدار لازم
سرکه انگور=4 قاشق سوپخوری
سیر=3 حبه
طرز تهیه:
1. گوشت را به قطعات درشت خرد کنید.
2. دو عدد پیاز را حلقه حلقه کنید و کمی با گوشت تفت دهید و با مقدار کمی آب بگذارید تا بجوشد و پخته شود(به اندازه ای که آب گوشت در حدود 5/1 لیوان باقی بماند)
3. 1 عدد پیاز باقی مانده را حلقه حلقه برش بزنید. سیر و خلال بادام را هم به صورت خلال خرد کنید. پیاز و سیر را با کره سرخ کنید.
4. ماست و زعفران را مخلوط کنید و همراه پیاز و سیر سرخ شده داخل قابلمه بریزید.
5. بگذارید خورش کمی جا بیفتد و در آخر خلال بادام و سرکه را اضافه کنید.
6. بعد از 5 دقیقه جوشیدن خورش آماده است.
نکته: این غذا را می توانید با برنج سرو کنید ولی در اصل این غذا با نان خورده می شود.
این خورش غذایی متعلق به زمان صفویه است که در مراسم و مهمانی های رسمی سرو می شده است.
۱۸ شهريور ۱۳۹۱ ۱۰:۴۶ صبح
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
ارسال پاسخ 


پیام‌های داخل این موضوع
خورش ها و قلیه ها - star - ۱۴ شهريور ۱۳۹۱, ۱۱:۵۰ صبح
پاسخ به: خورش ها و قلیه ها - star - ۱۴ شهريور ۱۳۹۱, ۱۱:۵۴ صبح
پاسخ به: خورش ها و قلیه ها - star - ۱۴ شهريور ۱۳۹۱, ۱۱:۵۶ صبح
پاسخ به: خورش ها و قلیه ها - star - ۱۵ شهريور ۱۳۹۱, ۱۱:۵۴ صبح
پاسخ به: خورش ها و قلیه ها - star - ۱۸ شهريور ۱۳۹۱, ۱۰:۴۲ صبح
پاسخ به: خورش ها و قلیه ها - star - ۱۸ شهريور ۱۳۹۱, ۱۰:۴۴ صبح
پاسخ به: خورش ها و قلیه ها - star - ۱۸ شهريور ۱۳۹۱ ۱۰:۴۶ صبح
پاسخ به: خورش ها و قلیه ها - star - ۱۸ شهريور ۱۳۹۱, ۱۰:۴۷ صبح
پاسخ به: خورش ها و قلیه ها - star - ۱۹ شهريور ۱۳۹۱, ۱۲:۲۳ عصر
پاسخ به: خورش ها و قلیه ها - star - ۱۹ شهريور ۱۳۹۱, ۱۲:۲۶ عصر
پاسخ به: خورش ها و قلیه ها - star - ۱۹ شهريور ۱۳۹۱, ۱۲:۲۸ عصر
پاسخ به: خورش ها و قلیه ها - star - ۵ مهر ۱۳۹۱, ۱۲:۵۲ عصر
پاسخ به: خورش ها و قلیه ها - star - ۵ مهر ۱۳۹۱, ۱۲:۵۴ عصر
پاسخ به: خورش ها و قلیه ها - star - ۵ مهر ۱۳۹۱, ۱۲:۵۶ عصر
طرز تهیه خورش کنگر - abootaleb - ۲۱ تير ۱۳۹۷, ۰۲:۱۸ عصر
پاسخ به: خورش ها و قلیه ها - farzaneamiri069 - ۲۲ آبان ۱۳۹۷, ۰۱:۴۰ صبح
پاسخ به: خورش ها و قلیه ها - farzaneamiri069 - ۲۹ آبان ۱۳۹۷, ۰۳:۳۵ صبح

موضوع‌های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  طرز تهیه خورش کاری مرغ abootaleb 1 3,138 ۴ مهر ۱۳۹۸ ۰۱:۳۴ صبح
آخرین ارسال: behrang19
  طرز تهیه خورش بادمجان و نکات کلیدی moein118 0 2,011 ۱ آبان ۱۳۹۷ ۰۱:۲۸ عصر
آخرین ارسال: moein118

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان