اخطار‌های زیر رخ داد:
Warning [2] session_start(): open(/var/cpanel/php/sessions/alt-php55/sess_udsppa28jno8a6hod6rnbmvos2, O_RDWR) failed: No such file or directory (2) - Line: 429 - File: inc/plugins/checkboxvalidation.php PHP 5.6.40 (Linux)
File Line Function
[PHP]   errorHandler->error
/inc/plugins/checkboxvalidation.php 429 session_start
/inc/class_plugins.php 101 checkboxvalidation_showthread_end
/showthread.php 1243 pluginSystem->run_hooks




زمان کنونی: ۲ آذر ۱۴۰۳, ۱۲:۴۲ صبح درود مهمان گرامی! (ورودثبت نام)

[-]
آخرین مطالب ارسال شده

مزون عروس آریایی

عطر و ادکلن پرفیومز



ارسال پاسخ 
 
امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امیتازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
خورش ها و قلیه ها
نویسنده پیام
کاربر تالار
**
????? ?????
ارسال‌ها: 12
تاریخ عضویت: مهر ۱۳۹۷
اعتبار: 0
سپاس ها 0
سپاس شده 0 بار در 0 ارسال
ارسال: #17
پاسخ به: خورش ها و قلیه ها
طرز تهیه خورشت کرفس
[تصویر:  khoresh-karafs-min.jpg] [th]مواد لازم خورشت کرفس - 5 نفر[/th]
گوشت خورشتی300 گرم
ساقه کرفس500 گرم
سبزی خوش کرفس400 گرم (200 گرم جعفری – 100 گرم نعنا – 100 گرم برگ کرفس)
پیاز2 عدد بزرگ
آبغوره2 قاشق غذاخوری
رب انار1 قاشق غذاخوری
آب7 لیوان
روغن مایعبه میزان لازم
فلفل سیاهبه میزان لازم
فلفل قرمزبه میزان لازم
زردچوبهبه میزان لازم
نمکبه میزان لازم
 مراحل تهیه خورشت کرفس
1. ابتدا پیاز ها را به صورت نگینی و ریز خرد می کنیم و در قابلمه ای که برای پخت خورش در نظر گرفته ایم به همراه کمی روغن تفت می دهیم تا سبک و طلایی شود. سپس گوشت خورشتی را اضافه می کنیم و تفت می دهیم و بعد از تفت دادن ، مقداری زردچوبه ، فلفل سیاه و فلفل قرمز اضافه می کنیم و دوباره تفت می دهیم. بعدش مقداری آب گرم اضافه می کنیم و درب قابلمه را می گذاریم تا گوشت نیم پز شود. همچنین در صورت تمایل به اضافه کردن لوبیا چیتی ، آن را همراه مقداری آب در یک قابلمه روی حرارت بگذارید تا نیم پز شود.
2. در این مدت زمان کرفس و سبزی خورشت کرفس را آماده می کنیم. ابتدا سبزی خورش شامل جعفری ، نعنا و برگ های تازه و جوان کرفس را به صورت ریز خرد می کنیم و ساقه های کرفس را هم در اندازه های مساوری برش می زنیم. حالا باید سبزی و کرفس خرد شده را سرخ کنیم. برای این منظور تابه را روی حرارت می گذاریم تا کمی گرم شود و بعدش سبزی خرد شده را اضافه می کنیم و تفت می دهیم. بعد از اینکه آب سبزی کشیده شد مقداری روغن می زنیم و بعد از تفت دادن ، ساقه کرفس خرد شده را هم اضافه می کنیم و سرخ می کنیم.
3. بعد از اینکه گوشت نیم پز شد سبزی ، کرفس سرخ شده و لوبیا چیتی نیم پز شده را اضافه می کنیم و کمی هم نمک می زنیم سپس درب قابلمه را می گذاریم تا خورش کرفس با حرارت ملایم بپزد. 15 دقیقه آخر پخت مقداری آبلیمو یا آبغوره و یا لیمو عمانی را به همراه یک قاشق غذاخوری رب انار یا رب آلوچه اضافه می کنیم و منتظر می مانیم تا خورشت کرفس با حرارت ملایم بپزد و روغن پس بدهد. پس از اینکه خورشت کرفس به خوبی پخت و جا افتاد آن را در ظرف سرو می کشیم و به همراه برنج سرو می کنیم.
نکات پخت خورش کرفس
گوشت خورشتی
برای خورشت کرفس بهتر است از گوشت ران گوساله و یا گوشت سردست گوسفند استفاده کنید و گوشت خورش کرفس را باید به صورت قورمه ای همانند گوشت خورشت قورمه سبزی خرد کنید. برخی افراد به جای گوشت گوساله یا کوسفند از گوشت مرغ استفاده می کنند. شما هم با توجه به سلیقه و ذائقه خود می توانید این کار را بکنید.
جا افتادن خورشت کرفس
برای اینکه خورشت کرفس خوشمزه و جا افتاده ای داشته باشید باید اجازه بدهید تا خورش کرفس با حرارت ملایم بپزد و به خوبی جا بیفتد. برخی از افراد تصور می کنند که اگر حرارت زیر قابلمه خورش را زیاد کنند خورشت زودتر پخته می شود در حالی که با این کار نه تنها خورش زودتر آماده نمی شود بلکه آب خورشت هم زودتر تبخیر می شود.

 
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۹ آبان ۱۳۹۷ ۰۳:۳۶ صبح، توسط farzaneamiri069.)
۲۹ آبان ۱۳۹۷ ۰۳:۳۵ صبح
مشاهده وب‌سایت کاربر یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
ارسال پاسخ 


پیام‌های داخل این موضوع
خورش ها و قلیه ها - star - ۱۴ شهريور ۱۳۹۱, ۱۱:۵۰ صبح
پاسخ به: خورش ها و قلیه ها - star - ۱۴ شهريور ۱۳۹۱, ۱۱:۵۴ صبح
پاسخ به: خورش ها و قلیه ها - star - ۱۴ شهريور ۱۳۹۱, ۱۱:۵۶ صبح
پاسخ به: خورش ها و قلیه ها - star - ۱۵ شهريور ۱۳۹۱, ۱۱:۵۴ صبح
پاسخ به: خورش ها و قلیه ها - star - ۱۸ شهريور ۱۳۹۱, ۱۰:۴۲ صبح
پاسخ به: خورش ها و قلیه ها - star - ۱۸ شهريور ۱۳۹۱, ۱۰:۴۴ صبح
پاسخ به: خورش ها و قلیه ها - star - ۱۸ شهريور ۱۳۹۱, ۱۰:۴۶ صبح
پاسخ به: خورش ها و قلیه ها - star - ۱۸ شهريور ۱۳۹۱, ۱۰:۴۷ صبح
پاسخ به: خورش ها و قلیه ها - star - ۱۹ شهريور ۱۳۹۱, ۱۲:۲۳ عصر
پاسخ به: خورش ها و قلیه ها - star - ۱۹ شهريور ۱۳۹۱, ۱۲:۲۶ عصر
پاسخ به: خورش ها و قلیه ها - star - ۱۹ شهريور ۱۳۹۱, ۱۲:۲۸ عصر
پاسخ به: خورش ها و قلیه ها - star - ۵ مهر ۱۳۹۱, ۱۲:۵۲ عصر
پاسخ به: خورش ها و قلیه ها - star - ۵ مهر ۱۳۹۱, ۱۲:۵۴ عصر
پاسخ به: خورش ها و قلیه ها - star - ۵ مهر ۱۳۹۱, ۱۲:۵۶ عصر
طرز تهیه خورش کنگر - abootaleb - ۲۱ تير ۱۳۹۷, ۰۲:۱۸ عصر
پاسخ به: خورش ها و قلیه ها - farzaneamiri069 - ۲۲ آبان ۱۳۹۷, ۰۱:۴۰ صبح
پاسخ به: خورش ها و قلیه ها - farzaneamiri069 - ۲۹ آبان ۱۳۹۷ ۰۳:۳۵ صبح

موضوع‌های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  طرز تهیه خورش کاری مرغ abootaleb 1 3,138 ۴ مهر ۱۳۹۸ ۰۱:۳۴ صبح
آخرین ارسال: behrang19
  طرز تهیه خورش بادمجان و نکات کلیدی moein118 0 2,011 ۱ آبان ۱۳۹۷ ۰۱:۲۸ عصر
آخرین ارسال: moein118

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان