اخطار‌های زیر رخ داد:
Warning [2] session_start(): open(/var/cpanel/php/sessions/alt-php55/sess_2fbdnkdis3093nqshoqed6nbi0, O_RDWR) failed: No such file or directory (2) - Line: 429 - File: inc/plugins/checkboxvalidation.php PHP 5.6.40 (Linux)
File Line Function
[PHP]   errorHandler->error
/inc/plugins/checkboxvalidation.php 429 session_start
/inc/class_plugins.php 101 checkboxvalidation_showthread_end
/showthread.php 1243 pluginSystem->run_hooks




زمان کنونی: ۱ آذر ۱۴۰۳, ۱۰:۴۸ عصر درود مهمان گرامی! (ورودثبت نام)

[-]
آخرین مطالب ارسال شده

مزون عروس آریایی

عطر و ادکلن پرفیومز



ارسال پاسخ 
 
امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امیتازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
خورش ها و قلیه ها
نویسنده پیام
کاربر تالار
**
????? ?????
ارسال‌ها: 15
تاریخ عضویت: اسفند ۱۳۹۶
اعتبار: 0
سپاس ها 20
سپاس شده 6 بار در 6 ارسال
ارسال: #15
طرز تهیه خورش کنگر
طرز تهیه خورش کنگر
[تصویر:  khoresh-kangar.jpg]
مواد لازم خورش کنگر
گوشت خورشتی     ۳۰۰ گرم
کنگر     ۶۰۰ گرم
نعناع و جعفری     ۱۵۰ گرم
لیمو عمانی     ۲ عدد
پیاز     ۱ عدد
رب گوجه فرنگی     ۱ قاشق غذاخوری
زردچوبه     به اندازه کافی
فلفل سیاه     به اندازه کافی
نمک     به اندازه کافی
طرز تهیه خورش کنگر
ابتدا پیاز را خرد می کنیم و به همراه مقداری روغن در یک قابلمه مناسب تفت می دهیم. پس از اینکه پیاز سبک شد قطعات گوشت خورشتی را به همراه مقداری زردچوبه اضافه میکنیم و تفت دادن پیاز و گوشت را ادامه می دهیم تا رنگ گوشت تغییر کند
در مرحله بعد چند لیوان آب به مخلوط گوشت و پیاز اضافه می کنیم و پس از بستن درب قابلمه اجازه می دهیم با حرارت متوسط گوشت کاملا بپزد. در همین حین کنگرها را با دقت تمیز می کنیم و پس از شستشو خرد می کنیم.
در ادامه نعناع و جعفری را به صورت ساطوری خرد می کنیم. در مرحله بعد کنگر را به همراه جعفری و نعناع برای چند دقیقه در مقداری روغن تفت می دهیم سپس زمانی که گوشت نیمپز شد سبزیجات تفت داده شده را به قابلمه اضافه می کنیم.
لیمو عمانی ها را یک ساعت زودتر با چنگال سوراخ می کنیم و در یک لیوان آب قرار می دهیم تا خورش را تلخ نکنند. در مرحله بعد لیمو عمانی را به همراه رب گوجه فرنگی ، نمک و فلفل سیاه به خورش اضافه می کنیم و اجازه می دهیم خورش جا بیفتد.
حدود ۳ ساعت برای جا افتادن خورش زمان نیاز است. در پایان پس از اینکه خورش روغن انداخت و به خوبی جا افتاد آنرا به همراه برنج سرو می کنیم. این خورش طعمی مانند خورش کرفس دارد و مانند خورش کرفس فواید بسیاری برای بدن دارد.

 
۲۱ تير ۱۳۹۷ ۰۲:۱۸ عصر
مشاهده وب‌سایت کاربر یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
ارسال پاسخ 


پیام‌های داخل این موضوع
خورش ها و قلیه ها - star - ۱۴ شهريور ۱۳۹۱, ۱۱:۵۰ صبح
پاسخ به: خورش ها و قلیه ها - star - ۱۴ شهريور ۱۳۹۱, ۱۱:۵۴ صبح
پاسخ به: خورش ها و قلیه ها - star - ۱۴ شهريور ۱۳۹۱, ۱۱:۵۶ صبح
پاسخ به: خورش ها و قلیه ها - star - ۱۵ شهريور ۱۳۹۱, ۱۱:۵۴ صبح
پاسخ به: خورش ها و قلیه ها - star - ۱۸ شهريور ۱۳۹۱, ۱۰:۴۲ صبح
پاسخ به: خورش ها و قلیه ها - star - ۱۸ شهريور ۱۳۹۱, ۱۰:۴۴ صبح
پاسخ به: خورش ها و قلیه ها - star - ۱۸ شهريور ۱۳۹۱, ۱۰:۴۶ صبح
پاسخ به: خورش ها و قلیه ها - star - ۱۸ شهريور ۱۳۹۱, ۱۰:۴۷ صبح
پاسخ به: خورش ها و قلیه ها - star - ۱۹ شهريور ۱۳۹۱, ۱۲:۲۳ عصر
پاسخ به: خورش ها و قلیه ها - star - ۱۹ شهريور ۱۳۹۱, ۱۲:۲۶ عصر
پاسخ به: خورش ها و قلیه ها - star - ۱۹ شهريور ۱۳۹۱, ۱۲:۲۸ عصر
پاسخ به: خورش ها و قلیه ها - star - ۵ مهر ۱۳۹۱, ۱۲:۵۲ عصر
پاسخ به: خورش ها و قلیه ها - star - ۵ مهر ۱۳۹۱, ۱۲:۵۴ عصر
پاسخ به: خورش ها و قلیه ها - star - ۵ مهر ۱۳۹۱, ۱۲:۵۶ عصر
طرز تهیه خورش کنگر - abootaleb - ۲۱ تير ۱۳۹۷ ۰۲:۱۸ عصر
پاسخ به: خورش ها و قلیه ها - farzaneamiri069 - ۲۲ آبان ۱۳۹۷, ۰۱:۴۰ صبح
پاسخ به: خورش ها و قلیه ها - farzaneamiri069 - ۲۹ آبان ۱۳۹۷, ۰۳:۳۵ صبح

موضوع‌های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  طرز تهیه خورش کاری مرغ abootaleb 1 3,138 ۴ مهر ۱۳۹۸ ۰۱:۳۴ صبح
آخرین ارسال: behrang19
  طرز تهیه خورش بادمجان و نکات کلیدی moein118 0 2,011 ۱ آبان ۱۳۹۷ ۰۱:۲۸ عصر
آخرین ارسال: moein118

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان