اخطار‌های زیر رخ داد:
Warning [2] session_start(): open(/var/cpanel/php/sessions/alt-php55/sess_t7unhdhvchsep8k0evgeigfn41, O_RDWR) failed: No such file or directory (2) - Line: 429 - File: inc/plugins/checkboxvalidation.php PHP 5.6.40 (Linux)
File Line Function
[PHP]   errorHandler->error
/inc/plugins/checkboxvalidation.php 429 session_start
/inc/class_plugins.php 101 checkboxvalidation_showthread_end
/showthread.php 1243 pluginSystem->run_hooks




زمان کنونی: ۵ آذر ۱۴۰۳, ۰۶:۵۹ صبح درود مهمان گرامی! (ورودثبت نام)

[-]
آخرین مطالب ارسال شده

مزون عروس آریایی

عطر و ادکلن پرفیومز



ارسال پاسخ 
 
امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امیتازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
خورش ها و قلیه ها
نویسنده پیام
???? ????
******
???? ????
ارسال‌ها: 1,721
تاریخ عضویت: مهر ۱۳۹۰
سپاس ها 465
سپاس شده 1305 بار در 793 ارسال
ارسال: #1
خورش ها و قلیه ها
طرز تهیه خورش آلو و قیسی
مواد لازم
1 عدد متوسط
مرغ
150 گرم
آلو
150 گرم
قیسی
یک دوم قاشق چایخوری
زعفران سائیده
3 قاشق غذا خوری
پیاز سرخ شده
یک دوم استکان
آب لیمو یا آب نارنج
دو یا سه قاشق غذا خوری
شکر
1 قاشق غذا خوری
رب گوجه فرنگی
یک دوم فنجان
زرشک
به میزان کافی
نمک


طرز تهیه:
مرغ را پس از پاک کردن به چند قسمت تقسیم و در روغن کمی سرخ می کنیم و با 2 لیوان آب و پیاز سرخ شده و کمی نمک با حرارت ملایم می گذاریم، پخته شود. آلو و قیسی را در یک قاشق غذاخوری روغن، کمی سرخ کرده ، رب گوجه فرنگی و زعفران حل شده را به مرغ اضافه می کنیم و می گذاریم خودش جا بیافتد.
مقدای مانده به جا افتادن خورش شکر را به آن اضافه می کنیم. زرشک شسته شده را با یک قاشق غذا خوری روغن تفت می دهیم و روی خورش را با آن تزئین می کنیم.
نکات تغذیه ای:
این خورش به علت دارا بودن آلو و قیسی، برای تمامی افراد به خصوص کسانی که دچار یبوست هستند، غذای مناسبی می باشد. آلو برای درمان بیماران مبتلا به رماتیسم، نقرس و تصلب شرائین و بیشتر از همه یبوست و بواسیر مفید است. مصرف آلو به صورت پخته برای افراد ضعیف و مسن بهتر است زیرا آلوی خام، دیر هضم است. قیسی نیز هضم را منظم می نماید و بهترین ضد سم است.قیسی به علت داشتن ویتامینA باعث تقویت مخاط ها، پوست، مو و بینایی می شود.
انرژی کل این مقدار خودش 647 کالری می باشد که اگر توسط 6 نفر همراه با پلو یا نان میل شود سهم هر فرد از انرژی، 108 کالری خواهد بود.

[تصویر:  6062438.jpg]

انتخاب آرایشگاه شرق تهران(تهرانپارس،نارمک...)
انتخاب آرایشگاه شمال تهران(تجریش،میرداماد...)
انتخاب آرایشگاه غرب تهران(شهرک غرب،اکباتان...)
مدل ها و ژورنال های روز لباس عروس 2016 و 2017
ادکلن
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۴ شهريور ۱۳۹۱ ۱۱:۵۳ صبح، توسط star.)
۱۴ شهريور ۱۳۹۱ ۱۱:۵۰ صبح
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
???? ????
******
???? ????
ارسال‌ها: 1,721
تاریخ عضویت: مهر ۱۳۹۰
سپاس ها 465
سپاس شده 1305 بار در 793 ارسال
ارسال: #2
پاسخ به: خورش ها و قلیه ها
باقلا قاتق


[تصویر:  6103770.jpg]

مواد لازم


250 گرم
لوبیای مخصوص باقلاقاتق
200 گرم
کره
یک بوته
سیر
4-3 عدد
تخم مرغ
2/1 فنجان یا شوید تازه : 100 گرم
شوید خشک
یک قاشق چایخوری
زرد چوبه
به مقدار لازم
نمک و فلفل

طرز تهیه :

لوبیای مخصوص باقلا قاتق را شسته و یک روز قبل آن را خیس می کنیم . سپس پوست آن را می گیریم . سیر را پوست گرفته و خرد می کنیم و با کره کمی تفت می دهیم . باقلای پوست گرفته را اضافه می کنیم و خوب تفت می دهیم . زرد چوبه و شوید را اضافه می کنیم و کمی تفت می دهیم . به باقلا آنقدر آب اضافه می کنیم تا یک بند انگشت روی آن را آب بگیرد . شعله را ملایم کرده و می گذاریم بپزد ، ولی له نشود . نمک و فلفل آن را میزان کرده و 3 عدد تخم مرغ را هم می زنیم و به خورشت اضافه می کنیم و در ظرف را می گذاریم تا تخم مرغ ها کمی سفت شوند و سپس آن را در ظرف می کشیم . یکی از تخم مرغ ها را نیمرو کرده و در وسط ظرف خورشت قرار می دهیم .
یادآوری :

1- اگر لوبیای باقلا قاتق را کمی سرخ کنیم ، هنگام پختن له نمی شود .
2- این نوع خورش باید کمی آب داشته و جا افتاده باشد .
نکات تغذیه ای :

این غذا ، یکی از غذاهای محلی ، مخصوص نواحی شمال ایران است . بهتر است غیر از غذاهای روزمره و عادی در برنامه های غذایی امان ، با طرز پخت غذاهای محلی نواحی دیگر نیز آشنا شویم .
این غذا ، یک غذای خوشمزه و لذیذ است . بهتر است شما هم آن را امتحان کنید .
در تهیه این غذا از گوشت استفاده نشده است ، ولی نگران نباشید زیرا تخم مرغ یک جانشین مناسب برای گوشت است . انرژی حاصل از یک عدد تخم مرغ 75 کالری است که معادل انرژی یک واحد ( 30گرم) گوشت با چربی متوسط است .
لوبیای مخصوص باقلاقاتق نیز منبع پروتئین گیاهی خوبی است که همراه با تخم مرغ ، باعث افزایش کیفیت پروتئین غذا در حد پروتئین گوشت می شود . این غذا را هم می توان با پلو و هم با نان میل کرد . انرژی این غذا در کل ، 2728 کالری است که اگر توسط 5 نفر میل شود سهم هر فرد از انرژی 5/545 کالری خواهد بود .

انتخاب آرایشگاه شرق تهران(تهرانپارس،نارمک...)
انتخاب آرایشگاه شمال تهران(تجریش،میرداماد...)
انتخاب آرایشگاه غرب تهران(شهرک غرب،اکباتان...)
مدل ها و ژورنال های روز لباس عروس 2016 و 2017
ادکلن
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۴ شهريور ۱۳۹۱ ۱۱:۵۶ صبح، توسط star.)
۱۴ شهريور ۱۳۹۱ ۱۱:۵۴ صبح
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
???? ????
******
???? ????
ارسال‌ها: 1,721
تاریخ عضویت: مهر ۱۳۹۰
سپاس ها 465
سپاس شده 1305 بار در 793 ارسال
ارسال: #3
پاسخ به: خورش ها و قلیه ها
خورش قارچ
مواد لازم :

یک عدد
مرغ متوسط
نیم کیلو
قارچ
3قاشق سوپخوری
پیاز سرخ شده
یک قاشق سوپخوری
آرد
یک دوم قاشق چایخوری
زعفران سائیده شده
یک دوم استکان
آبلیمو
3-2 عدد
زرده تخم مرغ
به مقدار کافی
نمک و فلفل

طرز تهیه:
مرغ را کمی سرخ کرده و آن را با پیاز و زعفران حل شده ، و کمی نمک و2 لیوان آب روی شعله ملایم می گذاریم تا بپزد. قارچ ها را شسته و به صورت حلقه های 1 سانتی متری خرد می کنیم و آنها را با 2 قاشق سوپخوری روغن کمی سرخ کرده و به مرغ پخته اضافه می کنیم تا قارچ با مرغ کمی بپزد. آرد را کمی تفت داده و با آبلیمو به خورش اضافه می کنیم. صبرمی کنیم تا خورش کمی غلیظ شود. در آخر پخت ، زرده تخم مرغ ها را کمی زده و به خورش می افزائیم و آن را آرام به هم می زنیم. خورش آماده شده را در ظرف کشیده و سر میز می بریم.
نکات تغذیه ای :
در تهیه این خورش از گوشت سفید استفاده شده است که در مقایسه با گوشت قرمز برای افراد دچار فشار خون یا چربی خون، بهتر است. همچنین از قارچ به عنوان سبزی خورش استفاده می کنیم که از خواص آن می توان به موارد زیر اشاره کرد:
- قارچ استخوان ها را تقویت می کند.
- خستگی را رفع می کند.
- کمبود ویتامینd را جبران می نماید.
زرده تخم مرغ نیز حاوی لسیتین است. همانطور که در بخش دانستنی های تغذیه سایت تبیان اشاره شد، لسیتین در تقویت حافظه، مبارزه با فراموشی و کاهش کلسترول خون نقش مهمی را ایفا می کند.
این خورش در کل دارای 829 کالری، انرژی است که اگر توسط 6 نفر میل شود، سهم هر فرد از کالری خورش، 138 کالری خواهد بود.

انتخاب آرایشگاه شرق تهران(تهرانپارس،نارمک...)
انتخاب آرایشگاه شمال تهران(تجریش،میرداماد...)
انتخاب آرایشگاه غرب تهران(شهرک غرب،اکباتان...)
مدل ها و ژورنال های روز لباس عروس 2016 و 2017
ادکلن
۱۴ شهريور ۱۳۹۱ ۱۱:۵۶ صبح
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
???? ????
******
???? ????
ارسال‌ها: 1,721
تاریخ عضویت: مهر ۱۳۹۰
سپاس ها 465
سپاس شده 1305 بار در 793 ارسال
ارسال: #4
پاسخ به: خورش ها و قلیه ها
خورش چغاله بادام

دسته بندی
غذای ایرانی

مواد لازم

گوشت ماهیچه یا مغزران 500 گرم – چغاله بادام ریز 500 گرم – نعنا و جعفری ساطوری4 قاشق غذاخوری -
پیاز سرخ شده 4 قاشق غذاخوری – آب غوره 3-4 قاشق غذاخوری – سیر له شده 2 حبه – نمک و فلفل و زردچوبه و زعفران به مقدار لازم


چگونگی تهیه

ابتدا گوشت و سیر و زردچوبه ( نصف قاشق چایخوری ) را با حرارت بالا به مدت 2 دقیقه تفت می دهیم سپس پیاز سرخ شده را اضافه کرده بعد از مخلوط کردن حرارت را کم می کنیم و حدود 4 لیوان آب سرد به مواد اضافه می کنیم در ظرف را گذاشته به مدت 5/1 تا 2 ساعت اجازه می دهیم تا گوشت بپزد سپس نعنا و جعفری ساطوری شده ای را که به مدت یک ربع تا بیست دقیقه با حرارت ملایم تفت داده ایم را به همراه چغاله بادامی که دم کوچک آنرا گرفته ایم به آن افزوده در ظرف را می گذاریم بعد از نیم ساعت نمک و فلفل و آب غوره و زعفران آب کرده ( 2 قاشق غذاخوری ) را اضافه می کنیم دوباره در ظرف را می گذاریم بعد از نیم ساعت دیگر که خورش جا افتاد آن را در ظرف مورد نظر ریخته و با پلو سرو می کنیم . نکته :اگر خورش جا نیفتاد یک قاشق غذاخوری آرد را در یک قاشق غذا خوری روغن تفت می دهیم تا طلایی شود سپس آن را به خورش افزوده و بعد از 5 دقیقه حرارت را خاموش می کنیم .

انتخاب آرایشگاه شرق تهران(تهرانپارس،نارمک...)
انتخاب آرایشگاه شمال تهران(تجریش،میرداماد...)
انتخاب آرایشگاه غرب تهران(شهرک غرب،اکباتان...)
مدل ها و ژورنال های روز لباس عروس 2016 و 2017
ادکلن
۱۵ شهريور ۱۳۹۱ ۱۱:۵۴ صبح
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
???? ????
******
???? ????
ارسال‌ها: 1,721
تاریخ عضویت: مهر ۱۳۹۰
سپاس ها 465
سپاس شده 1305 بار در 793 ارسال
ارسال: #5
پاسخ به: خورش ها و قلیه ها
طرز تهیه خورش فسنجان
مواد لازم :
یک عدد
نیم کیلو
مرغ متوسط یا گوشت چرخ کرده

300 گرم
مغز گردوی چرخ شده

یک فنجان
پیاز رنده شده

4 قاشق سوپخوری
رب انار

2 قاشق سوپخوری
شکر

به قدر کافی
نمک


طرز تهیه:

مرغ را پاک کرده، چند قسمت می کنیم ( اگر گوشت چرخ کرده بود، آن رابه صورت گلوله های کوچک در می آوریم و به همان روش گوشت مرغ عمل می کنیم). با یک یا دو قاشق روغن آن را سرخ کرده و کنار می گذاریم. بعد پیاز را در روغن کمی تفت می دهیم. سپس گردو را اضافه کرده و با پیاز تفت می دهیم و می گذاریم همراه 3 لیوان آب با حرارت ملایم، بپزد. بعد مرغ را اضافه می کنیم تا مرغ و گردو با هم بپزند. رب انار، شکر و نمک را به خورش می افزائیم، تا خورش کاملاً به روغن بیفتد( جا بیفتد). برای اینکه خورش خوش رنگ شود می توان یک قاشق غذا خوری رب گوجه فرنگی به آن افزود.
یادآوری: در صورتی که گوشت مرغ زودتر بپزد، می توان مرغ را از خورش خارج کرد تا با شعله ملایم کاملاً بپزد و جا بیفتد( کم آب شود). در این صورت خورش خوشمزه ای خواهد شد.
در شمال ایران برای بهتر جا افتادن خورش، از شب قبل، گردو را به مدت چند ساعت با حرارت ملایم در آب می پزند و هر نیم ساعت، یک استکان آب خنک به آن اضافه می کنند. روز بعد بقیه مواد را به آن می افزایند.شما هم می توانید برای داشتن خورشتی لذیذتر این کار را انجام دهید.

نکات تغذیه ای :

- چربی گردو از نوع گیاهی و غیر اشباع است. بنابراین مصرف آن، خطر مصرف چربی های اشباع را ندارد.
- گردو یکی از مغزهای روغنی است که املاح گوناگونی مثل مس، آهن، کلسیم و فسفر دارد.
- گردو منبع خوبی از بیوتین است بنابراین برای پوست و ریزش مو مفید است.

تذکر:

خوردن زیاد مغز گردو باعث سوء هاضمه می شود.
- افرادی که دچار آلرژی ( حساسیت)، ناراحتی کبدی و ناراحتی معده هستند، باید در خوردن گردو احتیاط کنند.
۱۸ شهريور ۱۳۹۱ ۱۰:۴۲ صبح
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
???? ????
******
???? ????
ارسال‌ها: 1,721
تاریخ عضویت: مهر ۱۳۹۰
سپاس ها 465
سپاس شده 1305 بار در 793 ارسال
ارسال: #6
پاسخ به: خورش ها و قلیه ها
خورش تره فرنگی

مواد لازم :
تره فرنگی= نیم کیلو
پیاز =یک عدد
گوشت خرد شده= 250 گرم
نمک و زردچوبه=به مقدار لازم
آبلیمو=به میزان لازم
زعفران دم کرده = یک قاشق غذا خوری

طرز تهیه :
ابتدا تره فرنگی را خرد کرده و تفت داده ، کنار می گذاریم . بعد پیاز را سرخ کرده کمی زردچوبه اضافه نموده بعد گوشت و نمک و آب را به آن اضافه مینمائیم ،وقتی گوشت کاملا پخته شد تره فرنگی را اضافه کرده و مدت 10 دقیقه می گذاریم روی حرارت در این مدت آبلیمو و زعفران را اضافه می نمائیم و بعد از آماده شدن آن را با برنج سرو می نمائیم .
این غذا بسیار خوشمزه می باشد.
م: آشپزآنلاین
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۸ شهريور ۱۳۹۱ ۱۰:۴۵ صبح، توسط star.)
۱۸ شهريور ۱۳۹۱ ۱۰:۴۴ صبح
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
???? ????
******
???? ????
ارسال‌ها: 1,721
تاریخ عضویت: مهر ۱۳۹۰
سپاس ها 465
سپاس شده 1305 بار در 793 ارسال
ارسال: #7
پاسخ به: خورش ها و قلیه ها

خورش مطنجن

مواد لازم:
گوشت گوساله=500 گرم
پیاز=3 عدد
ماست سفت=2 لیوان
کره=20 تا 30 گرم
خلال بادام=2 قاشق سوپخوری
زعفران آب کرده=3 قاشق سوپخوری
نمک و فلفل=به مقدار لازم
سرکه انگور=4 قاشق سوپخوری
سیر=3 حبه
طرز تهیه:
1. گوشت را به قطعات درشت خرد کنید.
2. دو عدد پیاز را حلقه حلقه کنید و کمی با گوشت تفت دهید و با مقدار کمی آب بگذارید تا بجوشد و پخته شود(به اندازه ای که آب گوشت در حدود 5/1 لیوان باقی بماند)
3. 1 عدد پیاز باقی مانده را حلقه حلقه برش بزنید. سیر و خلال بادام را هم به صورت خلال خرد کنید. پیاز و سیر را با کره سرخ کنید.
4. ماست و زعفران را مخلوط کنید و همراه پیاز و سیر سرخ شده داخل قابلمه بریزید.
5. بگذارید خورش کمی جا بیفتد و در آخر خلال بادام و سرکه را اضافه کنید.
6. بعد از 5 دقیقه جوشیدن خورش آماده است.
نکته: این غذا را می توانید با برنج سرو کنید ولی در اصل این غذا با نان خورده می شود.
این خورش غذایی متعلق به زمان صفویه است که در مراسم و مهمانی های رسمی سرو می شده است.
۱۸ شهريور ۱۳۹۱ ۱۰:۴۶ صبح
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
???? ????
******
???? ????
ارسال‌ها: 1,721
تاریخ عضویت: مهر ۱۳۹۰
سپاس ها 465
سپاس شده 1305 بار در 793 ارسال
ارسال: #8
پاسخ به: خورش ها و قلیه ها
خورش خلال کرمانشاهی

مواد لازم:
گوشت گوسفندی=500 گرم
خلال بادام=250 گرم
زرشک سیاه=2 قاشق غذاخوری
پیاز=3 عدد
زعفران حل شده در آب=2 قاشق غذاخوری
رب گوجه فرنگی=1 قاشق غذاخوری
زردچوبه=2/1 قاشق مرباخوری
روغن=به میزان لازم
نمک و فلفل=به میزان لازم

طرز تهیه:
1.پیازها را خلالی کرده و در روغن کمی تفت دهید تا طلایی شود.
2.گوشت را خرد کنید و به پیاز اضافه نموده کمی تفت دهید سپس زردچوبه را بیفزایید.
3.مقداری آب بریزید و به مدت یک ساعت روی حرارت ملایم بگذارید تا گوشت نیم پز شود.
4.بادام ها را شسته کمی تفت دهید تا از حالت خامی درآید سپس همراه با زعفران به گوشت اضافه کنید.
5.رب گوجه فرنگی را در کمی روغن تفت دهید و با نمک و فلفل به خورش اضافه کنید؛کمی که پخت زرشک را به عنوان ترشی به خورش اضافه کنید و صبر کنید تا خورش جا بیفتد.(برای پختن گوشت مدت 2 ساعت کافی است)
م:آشپزآنلاین


انتخاب آرایشگاه شرق تهران(تهرانپارس،نارمک...)
انتخاب آرایشگاه شمال تهران(تجریش،میرداماد...)
انتخاب آرایشگاه غرب تهران(شهرک غرب،اکباتان...)
مدل ها و ژورنال های روز لباس عروس 2016 و 2017
ادکلن
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۸ شهريور ۱۳۹۱ ۱۰:۴۸ صبح، توسط star.)
۱۸ شهريور ۱۳۹۱ ۱۰:۴۷ صبح
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
???? ????
******
???? ????
ارسال‌ها: 1,721
تاریخ عضویت: مهر ۱۳۹۰
سپاس ها 465
سپاس شده 1305 بار در 793 ارسال
ارسال: #9
پاسخ به: خورش ها و قلیه ها
خورش کرفس

[تصویر:  1192191820_karafs.jpg]
مواد لازم :
روغن مایع= 100 گرم

پیاز= یک عدد (150 گرم)
گوشت گوسفند= 350 گرم
زردچوبه= 1 قاشق چایخوری
فلفل= 2/1 قاشق چایخوری
رب گوجه فرنگی= 1 قاشق چایخوری
چاشنی خورشت مگی= یک بسته
آب= یک لیتر
کرفس پاک کرده= 450 گرم
سبزی (نعناع، جعفری و برگ کرفس)=150 گرم
نمک= 1 قاشق چایخوری
آبغوره= 2/1 پیمانه (70 میلی لیتر)
طرز تهیه:
1 روغن را حرارت داده و پیاز ریز خرد شده را در روغن تفت دهید تا طلایی شود.
2 گوشت را به قطعات متوسط برش داده و با پیاز 5 دقیقه تف دهید.
3 زردچوبه، فلفل و رب گوجه فرنگی را اضافه کنید.
4 چاشنی خورشت مگی را اضافه کنید.
5 آب را افزوده و 2-1 ساعت حرارت دهید.
6 کرفس را شسته و به قطعات بزرگ برش دهید.
7 سبزی را شسته، آبکش کرده و به قطعات بسیار ریز خرد کنید.
8 کرفس و سبزی را در روغن 6-5 دقیقه تفت دهید و به بقیه مواد اضافه کنید.
9 خورشت را بچشید و در صورت نیاز نمک اضافه کنید.
10 آبغوره را اضافه کنید.
11 اجازه دهید خورشت بجوشد تا به خوبی جا بیافتد.
۱۹ شهريور ۱۳۹۱ ۱۲:۲۳ عصر
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
???? ????
******
???? ????
ارسال‌ها: 1,721
تاریخ عضویت: مهر ۱۳۹۰
سپاس ها 465
سپاس شده 1305 بار در 793 ارسال
ارسال: #10
پاسخ به: خورش ها و قلیه ها

خورش قیمه با گوشت چرخ کرده


[تصویر:  1181329379_gheyme.jpg]

مواد لازم:
لپه=2 استکان
گوشت چرخ کرده=250گرم
لیمو عمانی=4 عدد
پیاز متوسط=اعدد
رب گوجه فرنگی=2 قاشق غذاخوری
آب=2 تا 3 لیوان
نمک فلفل زردچوبه دارچین زعفران
طرز تهیه:
ابتدا بمدت نیم تا 1 ساعت لپه را میخیسانیم.
پیاز را بسیار ریز خرد کرده و به ان نمک و زردچوبه اضافه نموده و سرخ میکنیم تا طلایی شود. به پیاز طلایی شده، گوشت را اضافه نموده و تفت میدهیم .در ماهیتابه را گذاشته تا گوشت کمی دیگر تفت داده شود حال به این مواد لپه خیس داده شده و لیمو عمانی که از چند جا سوراخ شده و رب گوجه اضافه نموده و تفت میدهیم.به مواد آب را اضافه کرده و بعد از جوش آمدن آب شعله را ملایم کرده تا خورش بپزد.
نیم ساعت قبل از پایان کار نمک فلفل زردچوبه و زعفران را اضافه میکنیم.
برای تزیین روی خورش میتوانیم از سیب زمینی سرخ شده یا بادمجان سرخ شده ویا گوجه فرنگی سرخ شده استفاده کنیم.
این خورش با برنج میل میشود.
۱۹ شهريور ۱۳۹۱ ۱۲:۲۶ عصر
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
ارسال پاسخ 


موضوع‌های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  طرز تهیه خورش کاری مرغ abootaleb 1 3,138 ۴ مهر ۱۳۹۸ ۰۱:۳۴ صبح
آخرین ارسال: behrang19
  طرز تهیه خورش بادمجان و نکات کلیدی moein118 0 2,011 ۱ آبان ۱۳۹۷ ۰۱:۲۸ عصر
آخرین ارسال: moein118

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان