اخطار‌های زیر رخ داد:
Warning [2] session_start(): open(/var/cpanel/php/sessions/alt-php55/sess_od6nndmddq9781rmtqmul18bm4, O_RDWR) failed: No such file or directory (2) - Line: 429 - File: inc/plugins/checkboxvalidation.php PHP 5.6.40 (Linux)
File Line Function
[PHP]   errorHandler->error
/inc/plugins/checkboxvalidation.php 429 session_start
/inc/class_plugins.php 101 checkboxvalidation_showthread_end
/showthread.php 1243 pluginSystem->run_hooks




زمان کنونی: ۱ آذر ۱۴۰۳, ۰۷:۵۵ عصر درود مهمان گرامی! (ورودثبت نام)

[-]
آخرین مطالب ارسال شده

مزون عروس آریایی

عطر و ادکلن پرفیومز



ارسال پاسخ 
 
امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امیتازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
بـلال تند مـکزیکی
نویسنده پیام
کاربر تالار
**
????? ?????
ارسال‌ها: 39
تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۹۱
اعتبار: 3
سپاس ها 2
سپاس شده 29 بار در 27 ارسال
ارسال: #1
بـلال تند مـکزیکی
مواد لازم :
  • بلال: 4 عدد (پوست‌کنده)
  • پنیرپارمسان: 80 گرم
  • فلفل قرمزچیلی: 2عدد
  • کره: یک قالب
  • لیمو: 2عدد
ادویه
  • نمک و فلفل سیاه
برای پختن

یک قابلمه را با آب پر کرده و بگذارید تا به نقطه جوش برسد، بعد کمی نمک درون آب ریخته و بلال‌های تمیز شده را درون آب قرار دهید. مدت زمان تعیین شده 10 تا12 دقیقه است؛ مطمئن شوید تا بلال‌ها کاملا پخته شده‌اند، بعد آن‌ها را آبکش کرده و هرکدام را در بشقاب‌های جداگانه قرار دهید و پنیر پارمسان را درظرف دیگری رنده کنید. روی بلال‌ها را به کره‌ها آغشته کرده و نمک و فلفل روی آن بپاشید و بعد پنیرهای رنده شده را روی بلال‌ها بریزید و فلفل‌ قرمز چیلی را ریزریز کرده و روی بلال‌ها بپاشید. بلال‌ها را همراه با لیموهای نصف شده سرو کنید و کنار غذا قرار دهید.
۱۶ خرداد ۱۳۹۱ ۰۷:۳۳ عصر
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
تشکرها  سپاس شده توسط star
ارسال پاسخ 


پیام‌های داخل این موضوع
بـلال تند مـکزیکی - atefeh - ۱۶ خرداد ۱۳۹۱ ۰۷:۳۳ عصر

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان