بـلال تند مـکزیکی - نسخه قابل چاپ +- تالار گفتمان عروس (https://forum.talarearoos.ir) +-- انجمن: خانه داری نوعروسان (/forum-%D8%AE%D8%A7%D9%86%D9%87-%D8%AF%D8%A7%D8%B1%DB%8C-%D9%86%D9%88%D8%B9%D8%B1%D9%88%D8%B3%D8%A7%D9%86--45) +--- انجمن: آشپزی (/forum-%D8%A2%D8%B4%D9%BE%D8%B2%DB%8C--46) +--- موضوع: بـلال تند مـکزیکی (/thread-%D8%A8%D9%80%D9%84%D8%A7%D9%84-%D8%AA%D9%86%D8%AF-%D9%85%D9%80%D9%83%D8%B2%D9%8A%D9%83%D9%8A--604) |
بـلال تند مـکزیکی - atefeh - ۱۶ خرداد ۱۳۹۱ ۰۷:۳۳ عصر مواد لازم :
یک قابلمه را با آب پر کرده و بگذارید تا به نقطه جوش برسد، بعد کمی نمک درون آب ریخته و بلالهای تمیز شده را درون آب قرار دهید. مدت زمان تعیین شده 10 تا12 دقیقه است؛ مطمئن شوید تا بلالها کاملا پخته شدهاند، بعد آنها را آبکش کرده و هرکدام را در بشقابهای جداگانه قرار دهید و پنیر پارمسان را درظرف دیگری رنده کنید. روی بلالها را به کرهها آغشته کرده و نمک و فلفل روی آن بپاشید و بعد پنیرهای رنده شده را روی بلالها بریزید و فلفل قرمز چیلی را ریزریز کرده و روی بلالها بپاشید. بلالها را همراه با لیموهای نصف شده سرو کنید و کنار غذا قرار دهید. |