اخطار‌های زیر رخ داد:
Warning [2] session_start(): open(/var/cpanel/php/sessions/alt-php55/sess_lb3iefdnnuvl8gcbotpr0d1qt1, O_RDWR) failed: No such file or directory (2) - Line: 429 - File: inc/plugins/checkboxvalidation.php PHP 5.6.40 (Linux)
File Line Function
[PHP]   errorHandler->error
/inc/plugins/checkboxvalidation.php 429 session_start
/inc/class_plugins.php 101 checkboxvalidation_showthread_end
/showthread.php 1243 pluginSystem->run_hooks




زمان کنونی: ۱ آذر ۱۴۰۳, ۰۹:۰۲ عصر درود مهمان گرامی! (ورودثبت نام)

[-]
آخرین مطالب ارسال شده

مزون عروس آریایی

عطر و ادکلن پرفیومز



ارسال پاسخ 
 
امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امیتازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
املت ها و تخم مرغی ها
نویسنده پیام
???? ????
******
???? ????
ارسال‌ها: 1,721
تاریخ عضویت: مهر ۱۳۹۰
سپاس ها 465
سپاس شده 1305 بار در 793 ارسال
ارسال: #4
پاسخ به: املت ها و تخم مرغی ها
املت با ادویه مخصوص


مواد لازم

▪ ۲۲۵ گرم گوشت خرد شده
▪ ۲۲۵ گرم سوسیس خرد شده
▪ ۱ حبه سیر رنده شده
▪ یک دوم یمانه روغن زیتون
▪ ۱ قاشق چای خور نمک
▪ ۱ قاشق چایخوری زیره
▪ ۱ قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی ۱ قاشق چایخوری سس سویا
▪ ۶ عدد تخم مرغ
▪ ۲ قاشق غذاخوری پنیر پارمسان رنده شده


طرز تهیه


فر را با حرارت ۳۲۵ درجه فارنهایت گرم کنید.
گوشت و سوسیس و سیر را در روغن زیتون تفت بدین تا سوسیس خوب سرخ بشه.این مواد را در صافی قرار دهید.نمک و زیره و رب گوجه فرنگی و سس سویا را به این مواد اضافه کرده خووب مخلوط کنید.مواد را کناری بگذارید تا سرد بشه.
تخم مرغ و پنیر پارمسان را با هم مخلوط کنید.مخلوط گوشت را در ظرف نسوزی ریخته و تخم مرغ را روی آن بریزید.ظرف را در فر بگذارید و املت را با حرارت ۳۲۵ درجه فارنهایت به مدت ۴۵ دقیقه طبخ نمایید.
۲۵ شهريور ۱۳۹۱ ۱۱:۵۸ صبح
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
ارسال پاسخ 


پیام‌های داخل این موضوع
املت ها و تخم مرغی ها - star - ۲۰ شهريور ۱۳۹۱, ۱۱:۵۹ صبح
پاسخ به: املت ها و تخم مرغی ها - star - ۲۵ شهريور ۱۳۹۱, ۱۱:۵۶ صبح
پاسخ به: املت ها و تخم مرغی ها - star - ۲۵ شهريور ۱۳۹۱, ۱۱:۵۷ صبح
پاسخ به: املت ها و تخم مرغی ها - star - ۲۵ شهريور ۱۳۹۱ ۱۱:۵۸ صبح
پاسخ به: املت ها و تخم مرغی ها - star - ۲۵ شهريور ۱۳۹۱, ۱۲:۰۰ عصر

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان