املت ها و تخم مرغی ها - نسخه قابل چاپ +- تالار گفتمان عروس (https://forum.talarearoos.ir) +-- انجمن: خانه داری نوعروسان (/forum-%D8%AE%D8%A7%D9%86%D9%87-%D8%AF%D8%A7%D8%B1%DB%8C-%D9%86%D9%88%D8%B9%D8%B1%D9%88%D8%B3%D8%A7%D9%86--45) +--- انجمن: آشپزی (/forum-%D8%A2%D8%B4%D9%BE%D8%B2%DB%8C--46) +--- موضوع: املت ها و تخم مرغی ها (/thread-%D8%A7%D9%85%D9%84%D8%AA-%D9%87%D8%A7-%D9%88-%D8%AA%D8%AE%D9%85-%D9%85%D8%B1%D8%BA%DB%8C-%D9%87%D8%A7--661) |
املت ها و تخم مرغی ها - star - ۲۰ شهريور ۱۳۹۱ ۱۱:۵۹ صبح املت هندی پیاز رنده شده=1 عدد بزرگ فلفل سبز رنده شده=1 عدد برگهایگشنیز تازه خرد شده=بمقدار لازم تخم مرغ=4 عدد متوسط نمک=1 قاشقچایخوری روغن=2 قاشق غذاخوری طرز تهیه: 1. پیاز،فلفل سبز و گشنیز را درکاسه بزرگی می ریزیم و بهم می زنیم. 2. تخم مرغ ها را در ظرف جداگانه ای میریزیم و با همزن خوب هم می زنیم. 3. مخلوط پیاز را به تخم مرغ ها اضافه می کنیمو خوب با هم مخلوط می کنیم. 4. نمک را به آن اضافه کرده و هم می زنیم. 5. 1 قاشق غذاخوری روغن را در ماهیتابه بزرگی داغ می کنیم. یک قاشق بزرگ از مایه برمیداریم و در ماهیتابه می ریزیم. 6. املت را با حرارت ملایم سرخ می کنیم. یک باربرمی گردانیم و با یک قاشق صاف روی ان را کمی فشار می دهیم تا مطمئن شویم که تخممرغ پخته شده است. تا وقتی که املت طلایی رنگ شود. 7. بقیه مواد را به همین طریقمی پزیم. املت ها را کنار می گذاریم و گرم نگه می داریم تا وقتیکه بقیه مواد بهمین طریق تمام شود. املت را با نان صرف می کنیم. پاسخ به: املت ها و تخم مرغی ها - star - ۲۵ شهريور ۱۳۹۱ ۱۱:۵۶ صبح املت اسفناج (نرگسی) مواد لازم ▪ اسفناج پخته و ساطوری شده ▪ پیازداغ همراه با روغن آن ▪ چند عدد تخم مرغ ▪ در صورت تمایل مقداری سیر رنده شده ▪ نمک و فلفل و زردچوبه ▪ کمی روغن طرز تهیه اسفناجها را در روغن سرخ میکنیم (اما باید دقت کرد که زیاد سرخ نشود). پیاز داغ، نمک، فلفل، زردچوبه و سیر را به آن اضافه میکنیم و هم میزنیم. تخممرغها را شکسته داخل آن میریزیم و در آن را میگذاریم. کمی که تخممرغها گرفت، آن را هم میزنیم تا سفیده آن بسته شود. غذا آماده است. پاسخ به: املت ها و تخم مرغی ها - star - ۲۵ شهريور ۱۳۹۱ ۱۱:۵۷ صبح املت سیب زمینی مواد لازم▪ سیب زمینی سرخ شده (که به اندازه گوشت قیمه خرد شده باشد) ▪ پیازداغ همراه با روعن آن ▪ چند عدد تخم مرغ ▪ نمک ▪ فلفل و زردچوبه طرز تهیه سیب زمینی سرخ شده، پیازداغ، نمک، فلفل و زردچوبه را باهم مخلوط کرده و روی گـــاز کـــمی هم میزنیم. سپس تخم مرغها را به آن اضافه کرده در آن را میبندیم و میگذاریم تا روی حرارت بماند. کمی که تخم مرغها سفت شد، آن را هم میزنیم تا سفیده آن کاملاً بسته شود. غذا آماده است. پاسخ به: املت ها و تخم مرغی ها - star - ۲۵ شهريور ۱۳۹۱ ۱۱:۵۸ صبح املت با ادویه مخصوص مواد لازم ▪ ۲۲۵ گرم گوشت خرد شده ▪ ۲۲۵ گرم سوسیس خرد شده ▪ ۱ حبه سیر رنده شده ▪ یک دوم یمانه روغن زیتون ▪ ۱ قاشق چای خور نمک ▪ ۱ قاشق چایخوری زیره ▪ ۱ قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی ۱ قاشق چایخوری سس سویا ▪ ۶ عدد تخم مرغ ▪ ۲ قاشق غذاخوری پنیر پارمسان رنده شده طرز تهیه فر را با حرارت ۳۲۵ درجه فارنهایت گرم کنید. گوشت و سوسیس و سیر را در روغن زیتون تفت بدین تا سوسیس خوب سرخ بشه.این مواد را در صافی قرار دهید.نمک و زیره و رب گوجه فرنگی و سس سویا را به این مواد اضافه کرده خووب مخلوط کنید.مواد را کناری بگذارید تا سرد بشه. تخم مرغ و پنیر پارمسان را با هم مخلوط کنید.مخلوط گوشت را در ظرف نسوزی ریخته و تخم مرغ را روی آن بریزید.ظرف را در فر بگذارید و املت را با حرارت ۳۲۵ درجه فارنهایت به مدت ۴۵ دقیقه طبخ نمایید. پاسخ به: املت ها و تخم مرغی ها - star - ۲۵ شهريور ۱۳۹۱ ۱۲:۰۰ عصر املت اسپانیایی مواد لازم ▪ سه عدد تخم مرغ ▪ ۶ عدد گوجه فرنگی ▪ ۸ عدد قارچ ▪ یک عدد فلفل دلمه ای ▪ کمی نخودسبز پخته ▪ پودر آویشن، ▪ روغن زیتون ▪ پیاز و سیر طرز تهیه پیاز را پس از رنده کردن در روغن زیتون کمی تفت بدهید. سپس سیر را به آن بیفزایید و دوباره کمی تفت بدهید. همین کار را با فلفل دلمه ای ریز شده ادامه دهید. حال هر ۸ عدد قارچ را چهار قسمت کنید و در همین مواد آن قدر بچرخانید تا رنگش عوض شود. اکنون نوبت به افزودن گوجه فرنگی های خرد شده رسیده است. تمامی این عملیات را حتما روی شعله ملایم اجاق انجام دهید! پس از آن که نمک و فلفل و ادویه را اضافه کردید تخم مرغ ها را یکی یکی روی غذا بشکنید و زرده ها را با چنگال باز کنید اما چنان چه زرده را کامل دوست دارید پس از آن که نخود سبز را اضافه کردید در ظرف غذا ببندید تا با شعله ملایم بپزد و پس از پخت زرده های تخم مرغ میل به خوردن غذا را در شما و اهل منزل دو چندان می شود. دست نگهدارید قبل از سرو غذا روی آن کمی پودر آویشن بپاشید. به همین سادگی عصرانه یا شام مختصرتان آماده شد! |